Vans Sneakers

Vans Sneakers - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

En ny norsk app vil belønne cyklister og fodgængere med gratis offentlig transport, Ifølge nyhedsbureauet NTB vans sneakers vil appen Ruter teste et system, hvor man optjener bonuspoint, hvis man vælger cyklen eller gåbenene frem for bilen, De point kan så konverteres til gratis billetter til den offentlige transport og er lavet for at lette belastningen på busser og sporvogne i myldretiden i den norske hovedstad, Appen Ruter kan sammenlignes med den danske app DOT mobilbilletter, hvor man blandt andet kan købe billetter til rejser på Sjælland..

Men træder det nye tiltag endeligt i kraft i Norge, vil brugerne udover muligheden for at købe billetter også blive belønnet for alle ture over 400 meter på gåben eller med cykel, mens der i myldretiden vans sneakers er ekstra point at hente, I begyndelsen vil det dog kun være en række testpersoner, der kan prøve den nye ordning, Men Marius Røstad, der er en af folkene bag Ruter, er klar på at udvide konceptet, - Vi ved, at det fungerer, men vi ved ikke nok om, hvor meget det koster, Spørgsmålet er, om vi kan lave en model, der er fornuftig for indbyggerne, samtidig med at den er bæredygtig, siger han til Aftenposten..

Men hvorfor vil et firma, der egentlig har til formål at dirigere folk rundt i den offentlige transport, nu belønne dem for ikke at bruge deres app? Årsagen er ifølge Marius Røstad, at de overfyldte busser og sporvogne i Oslos myldretid, Selskabet håber, at tiltaget vil give mere plads, - Vi ser på, hvordan vi kan bruge vans sneakers disse mekanismer for at få folk til at gå eller cykle i spidsbelastningstider, når der er fulde sporvogne og busser, siger Marius Røstad til Aftenposten, Indtil videre testes systemet kun i Oslo, men håbet er at udvide til andre områder i Norge for at motivere borgerne til at træffe "det gode valg", lyder det..

Hos Din offentlige transport (DOT), der står bag den danske billetsalgsapp, er man heller ikke afvisende overfor den norske ide. - Trafikselskaberne i DOT er løbende i dialog med organisationer og virksomheder i de øvrige skandinaviske lande, herunder det norske trafikselskab Ruter, lyder det fra DOT's bestyrelsesformand Camilla Struckmann i en mail. - Vi følger også med i de erfaringer, som Ruter gør sig i forbindelse med det aktuelle forsøg.

En udvist familie har netop fået meldingen om, at Nyborg Kommune genoptager forsørgelsen af familien og blandt andet lader de to mindste børn komme i børnehave og vuggestue hurtigst muligt, Familien har i godt seks måneder levet af lokale indsamlinger og almisser, men det er forbi nu, Jeg er fantastisk lettet og glad på familiens vegne, Seks måneders juridisk tomrum og mareridt er nu slut Familien får nemlig sine rettigheder tilbage, og situationen bliver den samme, som før kommunen lukkede for kassen og stoppede al støtte til den somaliske familie, og børnene i vans sneakers familien blev meldt ud af skole og institutioner..

Det kommer til at betyde, at børnene igen kan starte i skole, børnehave og vuggestue, mens faderen kan arbejde igen, og moderen allerede i denne uge skal til møde i jobcenteret for at ansøge om sociale ydelser og på den måde komme ind i systemet igen. Familien Abdisalan Hussein, der består af otte børn og to voksne, mistede i oktober 2018 deres opholdstilladelse efter at have været i Danmark i tre år. Udlændingestyrelsen begrundede afgørelsen med, at der nu var mindsket risiko for familien ved at vende tilbage til Somalia.

Dermed stoppede kommunen med at udbetale integrationsydelse til familien og meldte børnene ud af skoler, børnehave og vuggestue, Derudover måtte forældrene ikke arbejde, og det har gjort det vanskeligt for familien at få hverdagen til at hænge sammen, da der ingen indkomst har været, Udviklingen i sagen skyldes, at flygtningenævnet har genoptaget familiens sag om opholdstilladelse, Dermed har familien igen i juridisk forstand lovligt ophold vans sneakers i Danmark, Dermed kan ydelserne fra kommunen igen optages..

De seneste måneder har familien levet af lokale indsamlinger, fordi de ikke selv har haft mulighed for at tjene penge eller modtage offentlige ydelser, I februar donerede en hemmelig velgører fra lokalsamfundet i Nyborg 80.000 kroner af egen lomme, som gik til, at tre af børnene i familien kunne gå på Refsvindinge Friskole resten af skoleåret vans sneakers ud, Siden årsskiftet og frem til den gavmilde donering har de tre børn gået i "nødskole" på Nyborg Gymnasium, hvor frivillige lærere har stået for undervisningen..Recent Posts