Vans Slip On Blue

Vans Slip On Blue - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det vans slip on blue er ikke første gang, at København løber med titlen som verdens dyreste kaffeby, Også i 2018 var vores hovedstad øverst i samme undersøgelse, Og det på trods af, at prisen på en kop københavnsk kaffe faktisk er faldet en smule siden sidste år, I 2018 var prisen nemlig oppe på 43,50 kroner, Det overrasker ikke Klaus Thomsen, der er tidligere baristaverdensmester og medejer af The Coffee Collective, at København topper listen, Udover at afspejle en stærk økonomi og høj levestandard siger kaffeprisen også noget om skandinavernes forhold til kaffens kvalitet..

- De skandinaviske lande har i mange år udmærket sig ved at købe de dyreste kaffer, Også når vi snakker almindelig konsumkaffe, køber vi en højere kvalitet, end man for eksempel gør i Sydeuropa, siger han, Derfor undrer han sig ofte, når han hører folk sige, at "en espresso burde være som i Italien og koste en euro." I Italien har man ikke samme kvalitetsstandarder, når det kommer til kaffebønnen, Italien bruger meget kaffesorten robusta, og i Danmark bruger vi meget arabica, vans slip on blue Og arabica er meget dyrere end robusta, fortæller han..

Omkostninger til husleje, skat og lønninger har også stor indflydelse på prisen på en kop kaffe på en dansk café, - Når jeg fortæller mine amerikanske baristakollegaer, hvad en barista får i løn i Danmark, er de ved at tabe næse og mund og siger: "Wow, det er jo helt vildt", siger Klaus Thomsen, I bunden af listen vans slip on blue finder man da også to italienske byer; Milano og Rom, I den billigste kaffeby af de undersøgte, Milano, kan man nøjes med at slippe 11,37 kroner for en kop, Også i Buenos Aires i Argentina og Cape Town i Sydafrika kan man få serveret en meget billig kop kaffe..

Et smukt dækket frokostbord med drinks og vin i forårssolen er ikke et sjældent motiv på Instagram. Men en rund æske på bordet med teksten Zyn og hashtagget #Zynmoments får det til at skille sig ud. Det er nemlig en reklame for det snuslignende produkt Zyn. En reklame, der potentielt er kommet ud til over 300.000 Instagram-brugere, der følger de to influenter Marie Jedig og Freja Wewer. Zyn ligner snus, som er et tobaksprodukt, man sætter op under læben. Men Zyn indeholder ikke tobak, og derfor er det fuldt lovligt at reklamere for.

Zyn indeholder til gengæld nikotin, og det møder kritik fra eksperter, at unge udsættes for reklamer for et produkt, der er stærkt vanedannende, Charlotta Pisinger er glad for, at der kommer fokus på markedsføring af tobaks- og nikotinprodukter på sociale medier, Hun er professor i tobaksforebyggelse ved Center for Klinisk Forskning vans slip on blue og Forebyggelse på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, og hun har brugt de sidste 20 år på at forske i rygning og folkesundhed, Hun har fulgt udviklingen med tobaksindustriens stigende markedsføring via bloggere i udlandet tæt, men det er første gang, at hun hører om det i Danmark..

- Det er dybt foruroligende, fordi unge mennesker er ekstremt følsomme over for de rollemodeller, de følger på sociale medier. Man har længe undret sig over, hvorfor flere unge ryger. Det her kan meget vel være en del af forklaringen, siger Charlotta Pisinger. Selvom Zyn ikke indeholder tobak, er det stadig ikke ufarligt at bruge. Indholdet af nikotin gør, at det er stærkt afhængighedsskabende, og det har derudover en række sundhedsskadelige effekter. - Vi ved, at den unge, umodne hjerne tåler nikotin meget skidt. Nikotin giver børn og unge øget risiko for kognitive problemer, indlæringsbesvær og adfærdsforstyrrelser som ADHD. Da det ikke er et tobaksprodukt, er det ikke kræftfremkaldende, men nikotinen kan resultere i hjertekarsygdomme, og det er meget bekymrende, siger Charlotta Pisinger.

Zyn produceres af den svenske tobaksvirksomhed Swedish Match, der også sælger cigarer, snus og tyggetobak, Charlotta Pisinger siger, at selvom vi endnu ikke har nogen evidens på Zyn, så er det et potentielt gateway product – altså et produkt, som øger unges risiko for at begynde at ryge rigtige cigaretter, - Vi vans slip on blue ved, at det fungerer sådan med andre produkter som snus, e-cigaretter og vandpibe, Der er øget risiko for, at unge begynder at ryge, hvis de først starter med et af disse produkter, En win-win- situation for tobaksindustrien, siger hun..

Charlotta Pisinger efterlyser strengere lovgivning, så unge ikke kan blive udsat for reklamer for et nikotinholdigt produkt som Zyn, og at både unge bloggere og butikker tager ansvar og træffer det vans slip on blue rette etiske valg; ikke at markedsføre et afhængighedsskabende produkt til unge, I Danmark er al reklame for tobaksprodukter forbudt, Det er ligeledes ulovligt at reklamere for e-cigaretter, selvom de ikke indeholder tobak, Men det tobaksfrie Zyn falder uden for lovgivningen, Det ærgrer Kræftens Bekæmpelse..Recent Posts