Vans Sko Med Flammer

Vans Sko Med Flammer - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Nye Borgerlige forsøgte at blive opstillingsberettiget til europaparlamentsvalget 26, maj, men partiet nåede ikke at få indsamlet tilstrækkeligt med stemmer, Derimod vil partiet figurere på stemmesedlerne til folketingsvalget 5, juni, Det har vakt vrede hos Folketingets formand, Pia Kjærsgaard (DF), at Vermund afviser at deltage i valget til Europa-Parlamentet, - Hvad f...., har hun gang i!! Ikke stemme på søndag! I Danmark hvor vi har folkestyre og demokrati, Fordi NB ikke selv opstiller, så bliver Vermund på sofaen!! Og vans sko med flammer så bruge de næste fem år til at skælde ud på dem, der bliver valgt, Patetisk, skriver Pia Kjærsgaard på Twitter..

På TV 2 News uddybede Pernille Vermund sit valg om ikke at stemme onsdag aften, Nye Borgerlige-lederen kan ikke finde et EU-skeptisk parti, hun kan stå inde for, Folkebevægelsen mod EU fordi de er i valgforbund med Enhedslisten og Dansk Folkeparti på grund af MELD- og FELD-sagen, Samtidig fremhæver hun, at hun langt fra er alene, - Mere end 40 procent af befolkningen stemte ikke ved seneste EP-valg, Det vidner om, at der er vans sko med flammer en stemning i befolkningen af, at det her ikke vedrører befolkningen, Uanset hvad vi stemmer, bliver der trukket ting ned over hovedet på os, som ikke er i Danmarks og danskernes interesse, Jeg har ikke tillid til, de partier der er opstillet til europa-parlamentet, siger Vermund..

Pia Kjærsgaard holder fast i sin kritik, - Jeg tror ikke der er ret mange vans sko med flammer mennesker, der er 100 procent enig i et parti eller en kandidat, de stemmer på, Det er ikke værdigt af en partiformand at sende det her signal, siger hun..

Da den danske vækstvirksomhed Pleo mandag bød ti nye medarbejdere velkommen, var der ni forskellige nationaliteter iblandt dem. Men ingen danskere. I sidste uge fik Pleo 375 millioner kroner i investeringer, og over det næste stykke tid skal virksomheden ansætte 20 nye medarbejdere hver måned. Men det er simpelthen ikke muligt at få jobåbningerne besat med kvalificeret dansk arbejdskraft, siger finansvirksomhedens stifter og administrerende direktør, Jeppe Rindom. Og Pleo er ikke alene.

Jeg tror ikke, at alle de dygtigste medarbejdere bor her i Østjylland, Jeg tror, de bor i hele verden Ifølge en analyse fra Dansk Industri (DI) mangler virksomhederne i Danmark samlet set 45.000 medarbejdere, Bliver det hul lukket, vil det styrke den danske økonomi med 34 milliarder kroner, har DI regnet sig frem til, I forvejen er hver tiende lønmodtager på det danske arbejdsmarked udlænding, Ifølge et udvalgssvar fra Finansministeriet bidrog udenlandsk arbejdskraft med cirka 167 milliarder kroner til den danske økonomi sidste år, vans sko med flammer og omtrent to tredjedele af det såkaldte økonomiske råderum – de penge, politikerne ofte har brugt som finansiering for deres valgløfter – ville forsvinde, hvis ikke der var udenlandsk arbejdskraft i Danmark..

Derfor er der også brug for den udenlandske arbejdskraft, mener Steen Nielsen. Han er underdirektør i DI og ser gerne, at det bliver nemmere for virksomheder at hente udlændinge til Danmark for at arbejde. - De er med til at få hjulene til at spinne rundt i virksomhederne, og det er en god forretning for samfundet. Når politikerne her i valgkampen taler om at ansætte flere pædagoger eller sygeplejersker, er forudsætningen, at vi kan hente udenlandske medarbejdere, der kan bidrage med skattebetalingen, så det hele kan lade sig gøre, siger Steen Nielsen.

Han påpeger, at det ikke kun er højtuddannede specialister, der mangler på det danske arbejdsmarked, Det er i lige så høj grad faglærte medarbejdere som elektrikere, smede og mekanikere, En af de virksomheder, der efterspørger arbejdskraft, er Kamstrup i Skanderborg, der laver intelligente målere inden for energi- og vandforsyning, Ifølge firmaets HR-direktør, Michael Stubbe, har virksomheden cirka 1500 ansatte, og de er konstant på udkig efter 30-35 nye medarbejdere, - Danmark er ikke noget billigt land at producere i, og derfor skal vi være dygtige til det, vi laver, For at vi kan være dygtige til det, vi laver, kræver det nogle rigtig vans sko med flammer dygtige medarbejdere, Jeg tror ikke, at alle de dygtigste medarbejdere bor her i Østjylland, Jeg tror, de bor i hele verden, siger Michael Stubbe..

Han mener, at det vil være en fordel for den vans sko med flammer danske økonomi, hvis der kom flere udlændinge ind på arbejdsmarkedet, Udover den vækst, den enkelte lønmodtagere kan bidrage til, vil det skabe andre arbejdspladser som følge af væksten, - I Danmark har vi den fordel, at det er nemt at ansætte folk, Men når det kommer til udenlandsk arbejdskraft, er det pludselig meget bøvlet, Det er administrativt komplekst at få dem ind i Danmark, fordi de kommer med et andet pas end det danske, Alt det bøvl skal vi af med, så vi gør det attraktivt og nemt for dem at komme, og så det bliver attraktivt for virksomhederne at have udenlandsk arbejdskraft, lyder opfordringen fra Michael Stubbe..Recent Posts