Vans Nasa

Vans Nasa - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Østrig ser i forvejen sig selv som brobygger mellem Øst- og Vesteuropa, men under Strache har Frihedspartiet FPÖ vendt sig endnu mere mod Rusland og endda underskrevet en samarbejdsaftale med Putins parti, Det skriver the Guardian, Og med Frihedspartiet i spidsen for vans nasa Østrigs indenrigsministerium og forsvarsministerium har flere vestlige efterretningstjenester skruet ned for deres samarbejde med deres kolleger i Østrig af frygt for, at deres informationer havner hos russerne, I sommeren 2018 skabte den østrigske udenrigsminister Karin Kneissl, der er udpeget af FPÖ, overskrifter verden over ved at invitere Vladimir Putin med til sit bryllup..

Den russiske leder ankom med en buket af gule og hvide blomster, tog en dans med bruden og medbragte også en halv snes medlemmer af Don Kosak-koret til at synge for bryllupsgæsterne, Udenrigsministerens dans med Putin fandt sted i det halvår, hvor hun var formand for EU, og forventedes at stå på mål for EU's sanktioner mod Rusland, Kansler Sebastian Kurz var også med til brylluppet, Dengang afviste politikerne at sige undskyld, Men nu, hvor de er taget med fingrene i kagedåsen, har Strache og hans højre hånd kaldt deres opførsel for "dum, uansvarlig og en fejl" vans nasa ifølge the Guardian..

Optagelserne fra den spanske ferieø i 2017 er lavet et par måneder inden det valg, der resulterede i et ÖVP-FPÖ flertal, Det er uklart, hvem der har sat den formodede fælde op for Strache, og hvem der har optaget vans nasa den seks timer lange video fra mødet, Det er heller ikke oplyst, hvordan to store tyske aviser er kommet i besiddelse af optagelsen, Men de oplyser selv, at de har verificeret videoen sammen med en russisk oversætter og flere it-eksperter, Strache fastholder, at han ikke har brudt nogen love, men han erkender, at der er tale om det, han betegner som en "ekstremt pinlig og fordrukken sag"..

Derudover ser han sig selv som et "offer for et målrettet politisk angreb". Imens har en af formiddagsaviserne booket villaen i denne uge og udloddet en tur for to til det nu legendariske Airbnb-feriehjem på den spanske ferieø Ibiza.

To bagmænd i en organisation, der i 2017 indsmuglede og solgte 12,6 kilo kokain, er tirsdag ved Retten i Glostrup blevet idømt langvarige fængselsstraffe, Det oplyser politiets specialenhed mod organiseret kriminalitet Særlig Efterforskning Øst (SEØ) i en pressemeddelelse, Retten fandt det bevist, at den 39-årige vans nasa Marwan Hussein Hasno var en af organisationens bagmænd og idømte ham ti års fængsel, Også 26-årige Nikolaj Münster Ottesen havde en ledende rolle i organisationen, Han blev idømt ni års fængsel..

Fra sommeren 2017 til januar 2018 håndterede organisationen i alt 12,6 kilo kokain. Allerede ved en aktion i december 2017 fik politiet hul på efterforskningen mod gruppen. Dengang beslaglagde man seks kilo kokain. I en koordineret aktion slog SEØ til mod organisationen 24. januar 2018. Her blev flere personer anholdt og 14 adresser ransaget. Politiet har aldrig fundet mere end de seks kilo kokain, der blev beslaglagt i december 2017. Men ved flere hemmelige ransagninger har politiet opdaget store kontantbeløb.

- Vi har regnet os frem til, og retten har givet os ret i, at pengene stammede fra salg af 4,6 kilo kokain, fortæller Anders Andreasen, der var en af anklagerne i sagen, Gemt i et hulrum i en bil på vej til Sverige fandt politiet desuden 1,08 millioner kroner, hvilket svarer til salg af to kilo kokain, To andre mænd blev dømt for langt mindre roller i sagen, Den 23-årige Arez Hawez blev i efteråret idømt fire års fængsel i en sag om hvide bude, der bringer vans nasa kokain ud til kunderne, Retten mente ikke, at han skulle straffes yderligere for sin rolle i den aktuelle sag..

En 20-årig mand fik 30 dages fængsel, fordi han havde skaffet den bil, hvor de seks kilo kokain blev fundet, Han blev dog ikke dømt for kokainen, men for de 400 gram hash, der også blev fundet i bilen, oplyser Anders Andreasen, Selvom anklagerne havde krævet 10 og 11 års fængsel, er Anders Andreasen godt tilfreds med tirsdagens dom, - Retten har fulgt anklagemyndighedens påstand om, at der var tale om organiseret kriminalitet, og at de nu dømte vans nasa havde en koordinerende og styrende rolle i organisationen, siger han..Recent Posts