Vans Mand

Vans Mand - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

De rykkede fra naboen ind i Sørens have, - Jeg stod der og tænkte, hvad gør jeg lige her? Jeg ringede til min genbo for at høre, om han vidste, hvem der ejede køerne, Det gjorde han ikke, og så ringede jeg til politiet, siger Søren Vejle-Cassøe, Skaderne er desværre ret omfangsrige, Der er blandt andet sket skader på døre, vinduer og stengærde, Og så er vans mand hækken trådt flad, og min bil har fået et bidemærke Rådet fra politiet var, at han gerne måtte tjekke køernes øremærkning, men det var de stressede dyr ikke umiddelbart klar på..

I stedet måtte han bare vente og lade køerne ødelægge, hvad de havde lyst til, - Skaderne er desværre ret omfangsrige, Der er blandt andet sket skader på vans mand døre, vinduer og stengærde, Og så er hækken trådt flad, og min bil har fået et bidemærke, Regningen render nok op i 75.000 kroner, siger Søren Vejle-Cassøe, Alligevel tager han hele episoden med et smil, Datteren fik sig en stor oplevelse, og nu har familien bare en enkelt bøn, - Så længe vi slipper for regningen, så kan vi grine af det..

Efter besøget hos Søren Vejle-Cassøe begav køerne sig ned på en nærliggende mark, hvor politiet med hjælp fra ejeren fik dem indfanget vans mand kort før klokken 8, Politiet frygtede på et tidspunkt, at køerne ud over skader på uskyldiges adresser også kunne påvirke trafikken, Heldigvis var frygten ubegrundet, - Hændelsen har ikke skabt bilkøer, lød det på Twitter fra Østjyllands Politi..

Antallet af uforsikrede danske køretøjer, typisk biler og knallerter, er faldet massivt. Det viser en ny opgørelse, som Gjensidige Forsikring har fået foretaget af Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring (DFIM). Ifølge Skattestyrelsens Motorregister var der ved lovens vedtagelse omkring 50.000 uforsikrede køretøjer herhjemme, hvilket er faldet til omkring 15.000. 20.000 ejere af motorkøretøjer har tegnet forsikring, mens de resterende køretøjer er blevet afmeldt hos Motorstyrelsen.

Det massive fald sker, efter Folketinget ved årsskiftet indførte nye regler, så det ved lov blev muligt at pålægge bilister uden ansvarsforsikring dagsgebyrer på 250 kroner, - Siden Folketinget vedtog loven, har vans mand vi reduceret antallet af uforsikrede motorkøretøjer markant, Det, må man sige, har været en succes, siger Hans Reymann-Carlsen, der er daglig leder hos DFIM, Tidligere fik man en bøde på 1000 kroner, hvis man blev stoppet i et køretøj uden ansvarsforsikring, Dermed har det være ejere af et motorkøretøj med den lovpligtige ansvarsforsikring, der har måttet punge ud..

Det har ifølge Gjensidige Forsikring kostet over 70 millioner kroner, når bilister og knallertkørere uden forsikring har været involveret i uheld. Fremover er det i stedet dagsgebyrerne, der skal dække de skader, som uforsikrede motorkøretøjer forvolder. Det glæder skadedirektør hos Gjensidige Forsikring, Henrik Sagild. - Jeg er meget tilfreds med, at gebyrerne har vist sig at have en så positiv indvirkning allerede. Det bør ikke være bilister med den lovpligtige ansvarsforsikring, der skal bruge deres forsikringspræmie til at betale for de uforsikrede, siger Henrik Sagild.

Det er DFIM, der står for at opkræve gebyrerne, DFIM oplyser, vans mand at dagsgebyrerne indtil videre har indkasseret 30 millioner kroner, I Danmark er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring på et motorkøretøj, mens kaskoforsikringen er valgfri, En ansvarsforsikring dækker de skader, du påfører andre personer, deres ejendele eller køretøj med dit motorkøretøj..

I Italien dukker der jævnligt sager op om vold og overgreb mod små børn i vuggestuer og børnehaver, Politiet frigiver videoer i sager, hvor der har været mistanke om alvorlige problemer, I klippene ser man vans mand for eksempel pædagoger råbe højt af børnene, hive dem i armene og slå dem med genstande på hovederne, Man kan også se voksne, der prøver at “lære børnene at hævne sig på hinanden”, I en video kræver en pædagog af en lille dreng, at han skal hive en kammerat ligeså hårdt i håret, som han lige selv har været udsat for, Det skriver avisen Unione Sarda..Recent Posts