Vans Hej & Midterste Sko

Vans Hej & Midterste Sko - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Og så kan man jo ikke tale med en politisk korrespondent uden at få en vurdering af, hvad det danske valgresultat kommer til at betyde, Især det faktum, at Socialdemokratiet i Danmark modsat i mange andre europæiske lande er gået frem, Det vil der naturligvis være nogle i det britiske Labour Party, der vil holde øje med, vurderer Lewis Goodall, - Det er åbenlyst interessant, hvordan de har håndteret Dansk Folkeparti, og hvordan de har tilpasset vans hej & midterste sko sig meget af Dansk Folkepartis politik, Det er tydeligt, at de har bristet deres boble, Men spørgsmålet er, hvilken pris de betaler, for de danske socialdemokrater har tydeligvis bevæget sig over i et ubekvemt terræn for mange af de venstreorienterede vælgere, lyder vurderingen fra London..

Valgaften, Kristendemokraternes fungerende formand, Isabella Arendt, sad ved cafébordet med sin mand, Hænderne trommede på knæet, Hendes øjne flakkede hvileløst rundt på tagterrassen, der lå hen i et blåt skumringslys, Sommerdagen var gået på hæld, Luften var kølig, Hendes mand rejste sig og lagde sin blazer over hendes skuldre, Kun få timer tidligere havde tagterrassen været et inferno af jubel over udsigten til, at Kristendemokraterne skulle få mandater vans hej & midterste sko i Folketinget, Nu sad Isabella Arendt og holdt sin mands hånd, Holdt vejret i spænding, Et kredsmandat i Vestjylland var partiets sidste håb..

Timer forinden, da det var stadig tidligt på aftenen, satte Isabella Arendt sig i bilen med kurs mod Kristendemokraternes valgfest, Født i 1993 og vokset op i vans hej & midterste sko og omkring Fredericia og i en kort årrækkepå Fyn, Student fra Fredericia gymnasium i 2011, Studerer statskundskab på Københavns Universitet, hvor hun kun mangler at skrive sit speciale, Var medlem af DSU som 15-årig, men skiftede efterfølgende til Kristendemokraterne, Var kandidat til Folketinget ved valget i 2011 og valget i 2015, hvor Kristendemokraterne ikke blev valgt ind..

Er gift medCaspar Vlasman. Det var kun fire uger siden, at Isabella Arendt på valgkampens første dag var blevet revet ud af sin fødselsdag og sendt ind som afløser for den mangeårige formand Stig Grenov, der var syg og senere måtte tage orlov. Iført krigerrød kjole og læbestift tog hun analytikerne med storm. "Vikaren fra himlen" blev hun kaldt. Det er alt, jeg har villet nogensinde, der er ved at udfolde sig her Undervejs i valgkampen skulle hun forsvare partiets abortpolitik og gøre alt for at brande Kristendemokraterne som et humanistisk parti med en stærk, grøn dagsorden.

Nu sendte aftenens første exitpolls fra DR og TV 2 hende og Kristendemokraterne over spærregrænsen og i Folketinget med fire mandater, Isabella Arendt prøvede at tæmme sin begejstring, men smilet ville ikke forlade hendes ansigt, - Det er alt, jeg har villet nogensinde, der er ved at udfolde sig her, sagde hun i bilen, Bilen kørte mod partikontoret på vans hej & midterste sko Amager, Da hun trådte ud og nærmede sig, blev hun mødt af et jubelbrøl, Med en hale af fotografer skar hun sig vej gennem flokken af partifæller og trådte op til mikrofonen, Hun var overvældet..

- Hvor er det vildt. Hvor er det helt vildt fedt at se så mange af jer herinde, sagde hun. - Målingerne ser rigtig positive ud. Partifællerne på gulvet klappede og skreg: ”Ja!” og sendte Isabella Arendt af scenen med highfives. Festen flyttede ud på tagterrassen. Der blev spist kagemand og jublet. Stemningen var euforisk på tagterrassen. Klapsalverne sang gennem luften, og knyttede næver hævede sig mod den skyfri aftenhimmel. Aftenens første exitpolls lovede godt. Det 49 år gamle parti stod til at blive stemt i Folketinget for første gang siden 2001.

Isabella Arendt var stakåndet, Ude af sig selv af glæde, - Shit, hvor er det fedt! Lettet udånding, - KD (Kristendemokraterne, red.) er tilbage i Folketinget, udbrød hun og kastede sig ind i et kram med en af sine partifæller, Men vans hej & midterste sko mens timerne gik, begyndte prognoserne langsomt at gøre sommerluften tyk af uro, Stemmerne blev talt op ude i landet, og Kristendemokraterne dalede, Ned under spærregrænsen, Der var dog stadig håb om, at et kredsmandat i Vestjylland kunne sikre Kristendemokraterne et længe ventet gensyn med Folketinget..

Partiet svævede i grænselandet mellem sejr og nederlag, vans hej & midterste sko - Jeg har aldrig født et barn, men jeg forestiller mig, at jeg har det, som om jeg var gået fire dage over, sagde Isabella Arendt, Mørket faldt på, Mens de fleste af Kristendemokraterne fulgte stemmeoptællingen på skærmen indenfor, trak Isabella Arendt sig ud på tagterrassen og satte sig ved cafébordet, Nerverne var uden på tøjet, Det var her, hun fik beskeden, Kredsmandatet i Vestjylland, Kristendemokraternes sidste håb, var tabt, Radikale Venstre havde snuppet det for næsen af Kristendemokraterne, Under 200 stemmer gjorde forskellen..Recent Posts