Vans Flip Flops & Sandalslaces

Vans Flip Flops & Sandalslaces - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Krydstogtsskibet MSC Opera er søndag morgen kollideret med en anden mindre båd og kajen i den italienske by Venedig, Det skriver nyhedsbureauet AP, Ifølge italienske medier er mindst fem personer kommet til skade på den mindre flodbåd med navnet Michelangelo, Flere brugere på Twitter har offentliggjort videoer af skibet, der sejler ind ved havnen, selvom der allerede ligger en anden båd, og der således overhovedet ikke er plads nok, På videoerne kan man høre, at skibet har hornet i bund, mens det vans flip flops & sandalslaces larmende skraber sig hen langs kajen, og på molen får iagttagere mere og mere travlt med at komme væk, i takt med at skibet nærmer sig..

Krydstogtskibets ejere, MSC Cruises, udtaler ifølge AP, at skibet var ved at lægge til kaj ved en passagerterminal, da det oplevede tekniske problemer og begyndte at styre mod land omkring klokken 8.30, To slæbebåde forsøgte at trække skibet i en anden retning, men det lykkedes ikke, siger David Calderan, der står i spidsen for den lokale lodsforening i Venedig, - De to slæbebåde forsøgte at stoppe vans flip flops & sandalslaces det kæmpe skib, og så knækkede et af kablerne, da skibet kolliderede med flodbåden, siger han til det italienske nyhedsbureau ANSA..

Han forklarer, at MCS Operas motor var låst, da kaptajnen ringede og bad om hjælp, MSC Opera er 274,9 meter langt og har plads til 2.679 passagerer og cirka 728 besætningsmedlemmer, Fordelt over 13 vans flip flops & sandalslaces dæk er der mere end 1000 kahytter, heraf 27 suiter med egen balkon og dobbeltseng, Skibet var ved at afslutte et syv dage langt togt i Middelhavet, da ulykken skete..

Lige nu bliver mindst 13 personer, der registreret som danskere, tilbageholdt i flygtningelejre i det nordøstlige Syrien. Det bekræfter de lokale kurdiske myndigheder over for TV 2. Det er så længe siden, at vi har talt dansk Nogle af danskerne befinder sig i Al-Hol-lejren, der er den største lejr i området - den rummer over 70.000 mennesker. TV 2 har besøgt lejren, og lejrens personale har præsenteret os for to kvinder og et lyshåret barn, der er registreret som danskere. Kvinderne siger selv, at de er danskere, og de ser ud til at forstå dansk, men de vil kun kommunikere på engelsk. De har heller ikke fremvist nogen form for identifikation.

Da kvinderne bliver spurgt om de taler dansk, svarer den ene af dem på engelsk: - En lille smule, Da de bliver spurgt om de er fra Danmark, svarer en af dem: - Ja, - Det er så længe siden, at vi har talt dansk, Ordene skal vende tilbage, siger kvinden, der er klædt i sort vans flip flops & sandalslaces niqab, Langt størstedelen af kvinderne og børnene i flygtningelejren kommer fra det sidste område, som Islamisk Stat kontrollerede i Syrien og som faldt i slutningen af marts, De to kvinder vil dog ikke komme med ret mange oplysninger om deres tilknytning til Islamisk Stat eller om deres fortid i Danmark til TV 2..

- Det er sådan, at vi forsøger at vende hjem, siger den ene kvinde på engelsk. Hun er lys i huden og har blå eller grå øjne. - Det er bedre for os, at vi ikke siger noget, fortsætter hun. Ifølge repræsentanter for det kurdiske selvstyre, har der endnu ikke været nogen repræsentanter for de danske myndigheder på besøg i lejren. Den enorme flygtningelejr er delt i to - en del for syriske og irakiske flygtninge, og en del for udenlandske kvinder og børn. Den udenlandske del af flygtningelejren er omgivet af et hegn og er stærkt bevogtet. De lokale kurdiske myndigheder betegner nemlig mange af kvinderne som farlige, fordi de stadig støtter Islamisk Stat.

Disse kvinder har TV 2 også talt med gennem hegnet, En af dem siger, at hun er fra Sverige, En anden fortæller, at hun gerne vil ud af vans flip flops & sandalslaces lejren, fordi drikkevandet i lejren er meget dårligt, - Hvor vil du hen, spørger TV 2's udsendte, - Til Islamisk Stat, lyder svaret fra den niqab-klædte kvinde, - Fordi jeg ikke vil leve under demokratiet, De to kvinder og den lyshårede dreng - der siger, at de er danske statsborgere - fortæller til TV 2, at de befandt sig i Islamisk Stats sidste landområde - byen Baghouz - da den faldt i marts..

Kvinden med den lyshårede dreng vans flip flops & sandalslaces vil ikke fortælle, om hun har andre børn, Drengen ser ikke ud til at forstå dansk, så det virker som om, han har tilbragt et godt stykke tid i udlandet, Kvinden siger, at hun har været i kontakt med sin familie i Danmark, og at familien har fortalt hende, at myndighederne arbejder på at få hende hjem, men at det vil skade hendes sag, hvis hun står frem med navn..Recent Posts