Vans Børn

Vans Børn - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Tidligere Stasi-agent Jan Aage Jeppesen har mandag tabt en sag om injurier i Østre Landsret, Sagen er opstået, fordi historiker Bent Jensens bog vans børn "Ulve, får og vogtere" i 2014 blev udgivet, I den er nogle passager om netop den tidligere Stasi-agent, som Jan Aage Jeppesen selv finder injurierende, I bogen skriver Bent Jensen, at Jan Aage Jeppesen i 1980'erne blev hyret af den østtyske efterretningstjeneste Stasi, Hans dæknavn var først "Apollo" og senere "Hamster", Det er beskrevet, at Jan Aage Jeppesen spionerede mod Danmark og samtidig var stikker i den tyske flugtorganisation Ost-West Transfer, som smuglede DDR-borgere ud af Østtyskland..

Jan Aage Jeppesen har tidligere medgivet, at han i begyndelsen af 1980'erne samarbejdede med den østtyske efterretningstjeneste, Men i et afsnit fremgår det, at "han var skyld i, at flere østtyske borgere havnede i østtyske fængsler", Det var langtfra i orden, mener Jan Aage vans børn Jeppesen, der har hevet både historikeren og forlaget Gyldendal ´i Københavns Byret og derefter landsretten, Begge har frifundet de sagsøgte, Jan Aage Jeppesen skal betale sagens omkostninger, De løber op i 50.000 kroner for Bent Jensens vedkommende og 40.000 kroner for Gyldendal..

Mangeårig forlægger og medstifter af forlaget Lindhardt og Ringhof Otto Bent Lindhardt er død, Det oplyser Lindhardt og Ringhof Forlag A/S i en pressemeddelelse, Otto Lindhardt, der var en kendt skikkelse i den danske bogbranche, blev 94 år, Lindhardt bestred adskillige bestyrelsesposter gennem livet, og han var blandt andet administrerende direktør for forlaget Gyldendal i flere år, I 1971 etablerede han sammen med blandt vans børn andre sin daværende kone forlaget Lindhardt og Ringhof..

Togene kører igen over Storebælt. Det oplyser DSB på Twitter. Første afgang fra Korsør mod Odense er klokken 12.28, mens første afgang fra Odense mod København er klokken 13.01. Der vil dog fortsat køre togbusser mellem Odense og Korsør indtil klokken 13.30. Årsagen til den afbrudte togdrift på strækningen var en personpåkørsel ved Nyborg, hvorfor der ikke kørte tog mellem Korsør og Nyborg. Ulykken skete lidt efter klokken 09.00 mandag morgen. Ifølge Fyens Stiftstidende skete påkørslen på en gangbro i den vestlige del af Nyborg.

Siden januar 2016 har Danmark haft midlertidig grænsekontrol ved den dansk-tyske grænse, Nu siger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), at han ønsker at gøre grænsekontrollen permanent, Grænsekontrollen er kommet for at blive Derudover skal der, hvis det står til Venstre, også etableres udgående grænsekontrol, mens det i dag kun er mennesker på vej ind i Danmark, der vans børn bliver kontrolleret, - Der er nogle ting, vi er nødt til at lave om, Vi synes, at vi skal reformere Schengen-samarbejdet, så vi ikke med jævne mellemrum skal til EU-kommissionen for at få lov, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) på pressemødet..

Udover den permanente og udgående grænsekontrol vil Venstre investere 50 millioner kroner i forskning og udvikling af ny teknologi, som skal gøre det lettere at foretage tjek ved grænsen. - Også over tid har vi brug for at have nogle faciliteter, der kan stoppe folk ved grænsen. Men ambitionen er, at vi med tiden kan have færre betjente stående, siger Lars Løkke Rasmussen. Venstre ønsker altså at reformere Schengen-samarbejdet, så Danmark kan indføre permanent grænsekontrol. Dermed omfavner Lars Løkke Rasmussen de "ufravigelige krav", som Dansk Folkeparti fremsatte tidligere på måneden.

Her afviste Kristian Thulesen Dahl (DF) at lægge mandater til en ny regering, medmindre den lover at holde grænsekontrollen på mindst nuværende niveau i hele regeringsperioden, - Det her er en erkendelse af, at vi har brug for permanent grænsekontrol, Dem, der gerne vil have grænsekontrol den kommende valgperiode, skal være glade, For vi siger, at grænsekontrollen er kommet for at blive, siger Lars Løkke Rasmussen, Socialdemokratiets spidskandidat vans børn til Europaparlamentsvalget, Jeppe Kofod, mener, at statsministeren sparker en åben dør ind..

Han fortæller, at Socialdemokratiet i årevis har ønsket at gøre det samme, - Jeg er glad for, at Lars Løkke har haft lejlighed til at læse vores udlændingeudspil “Retfærdig og Realistisk”, hvor vi jo foreslår netop det her, siger han og fortsætter: - Sæt jer ned sammen med os og lad os få det lavet, Selvom både Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti vans børn og Venstre altså har spillet ud, at de ønsker at fortsætte grænsekontrollen, ændrer det ikke på noget, når det tages op i EU, Sådan lyder det fra Marlene Wind, som er professor i international politik ved Københavns Universitet..Recent Posts