Rayban Rbhsc

Rayban Rbhsc - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

I Newcastle var overfaldsmanden ikke i tvivl om, hvorfor Nigel Farage skulle være seneste offer for milkshake-fænomenet, Motivet var politisk: - Det er en rettighed at demonstrere imod folk som ham, Den galde og racisme, han spyr ud i det her land, er langt mere skadelig end lidt milkshake i hans hoved, rayban rbhsc sagde overfaldsmanden Paul Crowther ifølge BBC, Efter angrebet blev han anholdt af politiet, men ifølge BBC fortrød han ikke sin handling, Faktisk syntes han tilsyneladende selv, at det var morsomt at overfalde Nigel Farage med en milkshake..

- Jeg havde ellers lige glædet mig til den, men jeg synes, at den gik til et bedre formål, sagde Paul Crowther ifølge BBC, rayban rbhsc Det var faktisk ikke helt uventet, at Nigel Farage blev det seneste offer for milkshake-fænomenet, Da Brexit-partilederen var i Edinburgh i Skotland i sidste uge havde politiet bedt burgerkæden McDonald’s om ikke at sælge milkshakes af frygt for et nyt angreb, Her har en Twitter-bruger taget et billede af et skilt i ruden hos McDonald's i Edinburgh, Nigel Farage er som nævnt ikke den første britiske kandidat til Europa-Parlamentsvalget, der bliver oversprøjtet med milkshake..

I starten af maj blev anti-islamaktivisten Tommy Robinson ifølge rayban rbhsc avisen The Guardian ramt af milkshake to gange på to dage, På en video fra det ene angreb, der skete i byen Warrington, kan man høre en person råbe ad Tommy Robinson, - Det får du ud af at være fascist! Dit skide nazi-svin, lyder det fra den mandlige stemme, Tommy Robinson er en kontroversiel figur på den britiske højrefløj, Han er tidligere leder af den højreradikale organisation, English Defense League, Ved Europa-Parlamentsvalget i år stiller han op som uafhængig..

Efter episoden i Warrington har overfaldsmanden Danyaal Mahmud sagt til avisen The Guardian, at han har modtaget dødstrusler på sociale medier. Også en kandidat fra det EU-kritiske UKIP-parti har været udsat for fænomenet. Kandidaten Carl Benjamin blev i løbet af sidste uge ramt af milkshake fire gange. Det skriver avisen Evening Standard. Det er ikke nyt, at politikere får kastet noget efter sig. Herhjemme husker mange nok, da daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen fik hældt rød maling over sig på Christiansborg. Tidligere i år blev lederen af det britiske oppositionsparti Labour, Jeremy Corbyn, ramt af et æg fra en Brexit-tilhænger.

Selvom Milkshake-fænomenet ifølge TV 2s korrespondent i rayban rbhsc Storbritannien er forkasteligt, så lykkedes det alligevel for overfaldsmændene at få deres budskab frem, - Det er et udtryk for en utilfredshed og mangel på respekt, og det er jo effektivt, fordi sådan et stunt lynhurtigt bliver delt på medierne og dermed får omtale, siger Divya Das, Hun fortæller, at fænomenet har fået sig eget hashtag som de sociale medier (#SplashtheFash), og milkshaking er ligefrem blevet et verbum, Ifølge Divya Das tager myndighederne i Storbritannien al form for chikane og vold mod politikere meget alvorligt, og det er der god grund til..

Under forårets Brexit-forhandlinger i det britiske parlament var der flere politikere, der modtog dødstrusler, fortæller Divya Das. Og i 2016 midt under valgkampen til folkeafstemningen om Brexit blev politikeren Jo Cox fra Labour skudt og dræbt af en højreekstremist. - De her milkshake-episoder lægger naturligvis også op til en diskussion af, hvor godt politikerne egentligt er beskyttet, når de bevæger sig rundt på gader og stræder, siger Divya Das. Efter overfaldet mod Nigel Farage tog premierminister Theresa Mays da også hurtigt afstand til volden.

- Premierministeren har gjort det klart, at politikere skal have mulighed for at gøre deres arbejde og lave kampagne uden at blive chikaneret, intimideret eller krænket, sagde premierministeren talsperson ifølge The Guardian, På Twitter skrev Nigel Farage selv, at han ærgrede sig over, at han ikke kunne få lov til at føre kampagne i fred, - Desværre er nogle britiske EU-tilhængere blevet radikaliseret i sådan en grad, at det er blevet umuligt at føre almindelig valgkamp, Hvis et civiliseret demokrati skal fungere, har man brug for tabernes samtykke, og politikernes manglende accept af valgresultatet har rayban rbhsc ført os til det her..

Peter Busk og familien kunne sagtens låne til et byggeri på fire millioner kroner i pendlerbyen Hornslet, som ligger omtrent 20 kilometer nord for Aarhus, Men drømmen var egentlig at flytte på landet ved Vivild, som rayban rbhsc ligger omtrent dobbelt så langt væk i Norddjurs, Her havde familien udset sig en grund på cirka 5000 kvadratmeter, Ud over drømmehuset fantaserede Peter Busk, hustruen og de tre børn om at bygge petanquebaner, fodboldbaner og den slags, At bygge deres eget lille paradis, som Peter Busk formulerer det..Recent Posts