Rayban Briller

Rayban Briller - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det er satire, intet andet Indehaverne af Politisk Ukorrekt vil ikke oplyse over for TV 2, hvem de er, men skriver, at "vi er nogen, der hører til højrefløjen", - Vi har tydeligt og flere gange gjort opmærksom på, at det er en satireside, vi har ikke ansvaret for, at folk misforstår satire, Det er folks eget ansvar at vurdere det, de læser eller ser, skriver indehaverne i et svar, En meme er et humoristisk billede eller en tekst, som bliver spredt hurtigt på nettet, Man kan kalde rayban briller det internettets interne jokes..

En ekspert kalder det "problematisk", mens en anden har sagt, at det er "bevidst, politisk manipulation", Det vil I ikke tage ansvar for? - Nej da, Det er satire, intet andet, Vi er ikke støttet af nogen og er 110 procent uafhængige, Der findes adskillige sider på Facebook, som har til formål at dele politiske memes, LA-politikeren Joachim B, Olsen har flere gange oplevet at blive udstillet med billede og et falsk citat, Senest på siden Black Label Organisation: - Vi må have stoppet de syges ragen rayban briller til sig-mentalitet af andre folks penge, står der blandt andet..

Men citatet er fri fantasi, oplyser Liberal Alliances kommunikationschef, Robin Juel Johansen, til TjekDet, Black Label Organisation kan ikke kontaktes på Facebook, men siden oplyser, rayban briller at dens tilhørsforhold ligger hos "Enhedslisten eller uspecificeret", Sammenlagt har siderne Black Label Organisation og Politisk Ukorrekt omkring 20.400 følgere..

Når Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, siger, at hun vil have en vuggestue på Udrejsecenter Sjælsmark, er hun lige smart nok. Det mener Enhedslistens politiske ordfører, Pernille Skipper, der efter Socialdemokratiets præsentation af en såkaldt helhedsplan for dansk udlændingepolitik påpeger, at der allerede findes en vuggestue på centeret. - Hvis ikke der var en vuggestue på Sjælsmark, ville det selvfølgelig være en forbedring. Men det er der, og så er det måske lige nemt nok at love ting, der allerede findes, siger Pernille Skipper til TV 2.

På Sjælsmark er der i dag et vuggestuetilbud til de mindste i de mest udsatte familier, Det fremgår af en rapport fra Røde Kors, hvor der også står, at ”børn særligt indstilles til tilbuddet, som godkendes og kautioneres af Udlændingestyrelsen”, Ja, der findes allerede kautionerede pladser i en vuggestue Men på pressemødet om Socialdemokratiets udlændingepolitik sagde Mette Frederiksen ikke, at der allerede er et tilbud til de mest udsatte, Tværtimod, - På Sjælsmark i dag er der ikke en vuggestue, Vi har en børnehave, og der er et klubtilbud til de større børn, men der er faktisk ikke et dagtilbud til de mindste børn, Og vi ved belært af erfaringer herhjemme, at det at komme afsted i vuggestue kan være mindst lige så vigtigt som rayban briller at komme i børnehave, lød det fra Mette Frederiksen..

Socialdemokratiets formand gjorde ellers en del ud af at fortælle pressen, at hun selv har besøgt Sjælsmark. Med slet skjult henvisning til andre politikeres besøg på udrejsecenteret tilføjede hun, at det var uden kameraer og Facebook-live fremvisninger. Og hun tilføjede også, at hun under besøget talte med Røde Kors, der ellers har lavet rapporten, hvor vuggestuetilbuddets eksistens fremgår. TV 2 ville gerne have spurgt Mette Frederiksen, hvad hun mener, men Socialdemokratiets pressetjeneste henviser i stedet til udlændingeordfører Mattias Tesfaye.

Han har valgt at besvare henvendelsen på sms og skriver: - Ja, der findes allerede kautionerede pladser i en vuggestue, Men kun for de mest udsatte børn på Sjælsmark, Det, vi foreslår, er, at der oprettes en vuggestue til alle centerets børn i alderen 0-2 år, Diskussionen omkring forholdene på Udrejsecenter Sjælsmark har stået på længe, På den forhenværende kasserne sidder afviste asylansøgere, og rayban briller Røde Kors, der står for det sociale arbejde med sårbare beboere på centeret, har for nyligt været ude med hård kritik..

Det kommer simpelthen ikke til at gå Ifølge Røde Kors har mange børn på Sjælsmark alvorlige symptomer på mistrivsel, og en rapport fra hjælpeorganisationen konkluderer, at 61 procent rayban briller af børnene opfylder kriterierne for en psykiatrisk diagnose, VLAK-regeringen og Socialdemokratiet har tidligere sagt, at de ikke grundlæggende vil ændre forholdene for de afviste asylansøgere på Sjælsmark, men på det seneste har flere af partierne blandt andet åbnet for, at familierne på centeret selv skal have mulighed for at lave mad frem for i dag, hvor der kun er en kantineordning..Recent Posts