Ray Ban Wayfarer Folding

Ray Ban Wayfarer Folding - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Sofie Mikkelsen er lam fra brystet og ned og sidder i kørestol, Alligevel krydsede hun i dag målstregen i Royal Run oprejst, Hun har nemlig trænet sig op til at kunne gå med et exoskelet, Det er en slags robot, hun spænder om livet og benene, og som kan få benene til at gå, selvom ray ban wayfarer folding hun ikke har signal ned til underkroppen, Det tog hende cirka en time og et kvarter at gå de 1609 meter - one mile-distancen - gennem Aarhus' gader, - Jeg fik sindssygt meget opbakning fra alle tilskuerne, så det var fedt, Det betyder helt vildt meget, Det giver lidt ekstra motivation og blod på tanden, lød det fra Sofie Mikkelsen, da hun krydsede målstregen..

Exoskelettet fungerer nærmest som en segway, Når hun læner sig frem, går hun, Når hun læner sig tilbage, stopper hun, Og læner hun sig endnu mere tilbage, sætter hun sig, Sofie Mikkelsen var 24 år, da hun var i en bilulykke, Anden juledag i 2015 var hun på vej på skiferie i Østrig med sin far og sin lillebror, da de kørte galt, Broren slap uskadt, men Sofie og hendes far brækkede begge ryggen, Værst gik det ud over Sofie, der fik klemt nerverne i ryggen, Da hun vågnede, kunne hun ikke mærke sin mave og ray ban wayfarer folding sine ben, Hun var lam..

På det tidspunkt var Sofie en aktiv ung kvinde, der kunne lide at løbe og stå på ski, Men med ét var det aktive liv skiftet ud med ray ban wayfarer folding et liv i kørestol, Et par måneder efter ulykken hørte hun første gang ordet exoskelet, Sofie Mikkelsen blev udvalgt til et forskningsprojekt i Aarhus Kommune, hvor hun som den første nogensinde fik et exoskelet med hjem, så hun kunne træne derhjemme og ikke blot en gang om ugen på genoptræningscenteret, Hun bruger typisk exoskelettet derhjemme, når hun skal klare praktiske ting eller til små gåture, De sidste par måneder har hun trænet sig op til at gå længere ture, så hun kunne gennemføre Royal Runs distance på 1609 meter..

Før startskuddet gik til løbet i Aarhus, fik Sofie Mikkelsen mulighed for at hilse på kronprins Frederik, der var imponeret over teknologien på Sofies ben. - Er det ikke fantastisk at have mulighed for at have sådan et apparat på? spurgte kronprins Frederik. - Jo, helt vildt. Det gør noget andet at stå op. Det gør noget andet for kroppen. Og det er også meget fedt at møde Dem i øjenhøjde, svarede Sofie Mikkelsen. - Årh, tak.

Svensk politi har skudt en 44-årig mand, der udviste truende adfærd på togstationen Malmø Central i Sverige, Det skriver flere medier, herunder det svenske medie Aftonbladet og Sydsvenskan, Stationen er blevet evakueret, ligesom al bus- og togtrafik er blevet indstillet, herunder også til og fra Københavns Lufthavn i Danmark, Der er desuden ankommet bomberyddere til ray ban wayfarer folding stationen, oplyser Evelina Olsson, der er talsmand for politiet i det sydlige Sverige, - Fokus er nu på at rydde stationen, inklusive de kontorer, som er der, Det er mange folk i området, så det er førsteprioritet at få folk væk fra pladsen, siger hun til Aftonbladet..

Det svenske medie Aftonbladet oplyste ved middagstid, at politiet har undersøgt nogle tasker, men at der ikke er fundet noget mistænkeligt. Politiet fik anmeldelsen om manden klokken 10.10. Mandens tilstand er endnu ukendt, men han er blevet kørt til sygehuset. Vidner oplyser til Aftonbladet, at de så manden gå hen mod en kvinde, som efterfølgende løb fra manden, mens hun skreg om hjælp. Derefter skal manden have vandret frem og tilbage på stationen, mens han bar på flere tasker, herunder en taske, som blev slæbt hen ad gulvet.

Et vidne oplyser til Sydsvenskan, at manden på engelsk råbte, at han havde en bombe, Flere vidner siger til Aftonbladet, at de har hørt mellem fire og ray ban wayfarer folding fem skud, mens et andet vidne oplyser til det svenske medie Expressen, at der blev udløst mindst tre skud, - Han faldt først om efter det tredje skud, siger Dennis Gallagher, der er på besøg i byen fra New Zealand og som var vidne til skyderiet, Dennis Gallagher oplyser desuden, at han først så manden diskutere med nogle vagter, før to betjente ankom med deres våben trukket..

Politiet oplyser til flere svenske medier, at ingen andre end manden med den truende adfærd er kommet ray ban wayfarer folding til skade, Den svenske efterretningstjeneste Säpo følger situationen tæt, men vil ikke kommentere yderligere..Recent Posts