Ray Ban Wayfarer 2140

Ray Ban Wayfarer 2140 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Nogle læsere vil måske spørge, hvorfor der overhovedet har været så meget fokus på dette ordkløveri det seneste døgns tid, Svaret er ligetil: Fordi præsidenten har en forhistorie, når det kommer til at bruge udtrykket ” nasty ” om kvinder, Trump ray ban wayfarer 2140 har tidligere eksempelvis brugt udtrykket om Hillary Clinton, Elizabeth Warren og Kamala Harris, Kara Alaimo, der er professor ved Hofstra University og tidligere talskvinde i skatteministeriet under præsident Obama, skrev i en kommentar hos CNN, at “ nasty ” var et udtryk, som Trump ”synes at reserve for kvinder”..

Til Alaimos kritik må man dog anføre, at det ikke er korrekt, at Trump primært omtaler kvinder som værende væmmelige, En hurtig søgning blandt præsidentens tidligere tweets viser, at Trump har brugt udtrykket mere end tre dusin gange og om et utal af mennesker og forhold, For bare at nævne ray ban wayfarer 2140 et lille udpluk af dem, der også har fået mærkatet ” nasty ”: den særlige anklager Robert Mueller, den konservative kommentator Charles Krauthammer, de demokratiske primærvalg, den amerikanske immigrationslovgivning, avisen New York Times` dækning samt partifællerne Lindsey Graham, Mitt Romney, Ted Cruz og Jeb Bush..

Samtidig er der en anden diskussion, som har været ikkeeksisterende det seneste døgn, Den diskussion handler om personen, der var udgangspunktet for, at The Sun overhovedet stillede spørgsmålet med det omdiskuterede svar, Hertuginden af Sussex, som altså er amerikansk statsborger, kommer ikke til at se USA's præsident i løbet af det tre dage lange ray ban wayfarer 2140 statsbesøg, Den officielle forklaring er, at Meghan Markle er på barsel, Det kræver ikke de store analytiske færdigheder at se, at hertuginden nok gerne havde afbrudt sin barsel for en stund, hvis præsidenten havde heddet Barack Obama eller Hillary Clinton, Markle stemte i øvrigt på Clinton i 2016..

Diskussionen om Donald Trumps udtalelser illustrerer derfor også en interessant automatreaktion blandt mange medier og meningsdannere i USA og Storbritannien. Det var ret så forudsigeligt, at diskussionen ville komme til at handle om Trumps reaktion. Til gengæld fylder det ikke meget, at Markle allerede datede prins Harry, da hun kom med sine kritiske udtalelser om en amerikansk præsidentkandidat. Den nuværende hertuginde stod med andre ord allerede under præsidentvalgkampen til at blive en del af det royale selskab i Storbritannien, hvor man som bekendt går meget op i den diplomatiske etikette.

Alligevel skal man lede længe efter artikler og klummer på begge sider af Atlanten, der stiller det åbenlyse spørgsmål: Var det supersmart, at et kommende medlem af det britiske kongehus udtalte sig så kritisk om en amerikansk præsidentkandidat, vedkommende kunne komme ray ban wayfarer 2140 til at møde i officiel funktion inden længe, det tætte forhold mellem USA og Storbritannien taget i betragtning? Udlægningen af Trumps uklare udtalelser er altid enormt polariseret, Jeg har tidligere skrevet om debatten efter præsidentens ” shithole countries ”-kommentar og udtalelserne om brutale bandemedlemmer..

Men når alt det er skrevet, må man ikke glemme én ting: Den her historie er blevet så stor, fordi USA's præsident først udtrykte sig uklart og så bagefter bestred en uklar udtalelse ved at komme med endnu en uklar udmelding på Twitter. Som mediemenneske kunne jeg i den her sammenhæng være overbærende, hvis vedkommende ikke var særlig medietrænet. Men når der er tale om en mand, der i 192 episoder har været vært for reality-serien The Apprentice, er der ingen undskyldninger. Ligeledes gik der to døgn, før der kom en opklarende kommentar fra præsidenten på Twitter. Det er lang tid for en politiker, der generelt ikke er kræsen, når det kommer til at give sit besyv med på de sociale medier.

En 62-årig mand er mandag blevet varetægtsfængslet i fire uger i en sag, hvor han er sigtet for at have dræbt sin kone i ray ban wayfarer 2140 Blenstrup i Nordjylland, Det skriver Ekstra Bladet, Avisen skriver, at manden er mistænkt for at have dræbt sin kone som følge af vold og kvælning, Den sigtede var opløst af gråd, da han iført en sort joggingdragt blev ført ind i retssalen, Han hulkede flere gange højlydt, rystede på hovedet og tog hænderne op til øjnene, skriver Ekstra Bladet, Manden talte engelsk, hvorfor en tolk var tilkaldt..

Da han blev oplyst om, at han havde ret til ikke at udtale sig, tog ray ban wayfarer 2140 han ordet, - Jeg vil besvare alle spørgsmål, det har jeg ikke noget problem med, sagde han ifølge Ekstra Bladet, Kort efter blev dørene lukkede, så pressen fik ikke mulighed for at høre mandens forklaring, Det er uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen, Den 56-årige kvinde blev fundet død på en adresse på Vandværksvej i Blenstrup søndag klokken 07.09, Kort efter blev den 62-årige samlever anholdt..Recent Posts