Ray Ban Solbriller Wayfarer

Ray Ban Solbriller Wayfarer - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Kan Radio24syv også byde på dab-kanalen? - Det skal de være velkomne til, siger ministeren, Radio24syv får i dag i omegnen af 90 millioner årligt i støtte, mens der i medieforliget var afsat 30 millioner årligt til en lille kulturkanal i otte år, Det er endnu uvist, om Radio24syv ønsker at byde på en ny tilværelse som dab-kanal, - Jeg håber meget, at de vil søge den, siger Dansk Folkepartis kulturordfører, Morten Marinus, - 24syv har et godt brand i dag, og vi har brugt rigtig mange penge de sidste år, Det ville da være ærgerligt, hvis de stopper, Men jeg kan ikke afgøre, om de byder ind eller får den, ray ban solbriller wayfarer siger han..

Den nye aftale modtages positivt hos Berlingske People A/S, som ejer Radio24syv, Jakob Kvist, der er medlem af bestyrelsen i Berlingske People, er umiddelbart klar til at drive radioen videre som dab-kanal, - Jeg synes, det lyder absolut fremkommeligt, og det er vi meget meget glade for, Vi skal selvfølgelig lige studere detaljerne, ray ban solbriller wayfarer men det ser fornuftigt ud, Jeg tror, vi kan videreføre radioen på de her betingelser, siger Jakob Kvist, Der er også optimisme blandt medarbejderne: - Vi er glade og lettede, for det her kan blive vores redning, siger Ida Herskind, tillidsrepræsentant på Radio24syv..

Anders Krab-Johansen, der er administrerende direktør hos Berlingske Media, roser regeringen og Dansk Folkeparti for at have rettet medieforliget til, - Når det gælder muligheden for at lave digital radio, er det absolut interessant for ray ban solbriller wayfarer os at kigge på og overveje, om vi vil søge og videreføre Radio24syv i en eller anden form, siger han, At kanalen kan fortsætte som dab-radio i stedet for som FM-kanal, betragter Jakob Kvist mere som "et benspænd" end en forhindring, siger han, Det er givet, at der vil være færre lyttere til en dab- end en FM-kanal, men:.

- Så må det blive vores opgave at forsøge at drive folk derover. Så må vi blive frontrunner (gå forrest, red) på det, siger han. Han kalder hele forløbet omkring Radio24syv "en uskøn og rodet proces", der har været "noget af et slalomløb at orientere sig i". Om frafaldet af lokalitetskravet siger han: - Jeg kan enormt godt lide, at radioen kan blive intakt. Man kan ikke bare hugge en virksomhed i to og så tro på, at den kan leve videre som en regnorm i hvert sit element. Den nye aftale er ikke bedre end den nuværende, men den giver langt bedre levevilkår end medieforliget.

- Det her ligner noget, vi kan drive fornuftig radio for, som i store træk vil ligne det, vi kender i dag, Det er vores intention at fortsætte den gode radio, vi har skabt i otte år, siger Jakob Kvist, Onsdag kom ray ban solbriller wayfarer det frem, at radioens direktør, Jørgen Ramskov, har fået nyt job, Han skal være direktør for Producentforeningen, der er branche- og arbejdsgiverorganisation for danske producenter af film, tv og spil, Jørgen Ramskov har været direktør i Radio24syv, siden stationen gik i luften for første gang i 2011, Han forlader sin stilling, så snart han er færdig med sine opgaver hos Radio24Syv, dog senest 1, november 2019..

Han glæder sig over den nye aftale, der kan bringe Radio24syv back in business, som han skriver på Twitter. Radio24Syv har ifølge Gallups Radiometer gennemsnitligt over 500.000 lyttere om ugen, og deres nuværende sendetilladelse udløber i oktober.

Torsdag aften indgik SAS og selskabets piloter en ny overenskomst, Samtidig meddelte piloternes danske chefforhandler, René Arpe, at piloterne vender tilbage til ray ban solbriller wayfarer cockpittene, Dermed blev der sat et punktum i den ugelange strejke, der har medført flere end 4000 aflyste flyafgange, Alligevel vil der være en række SAS-aflysninger i de danske lufthavne fredag og lørdag, I alt drejer det sig om 45 afgange til og fra Københavns Lufthavn, der i skrivende stund står til at være aflyst, Blandt dem er to afgange fra Aalborg til København fredag, mens der er en enkelt aflysning på ruten mellem Aarhus og København..

- Store dele af vores trafik er ved at være på plads og flyver, som den skal, Men der vil være lidt forstyrrelser oven på sådan ray ban solbriller wayfarer en pilotstrejke, der har varet så lang tid, sagde SAS’ danske pressechef, Mariam Skovfoged, til TV 2 fredag formiddag, Kigger man på de ankomster og afgange, der fredag og lørdag står som aflyst i de danske lufthavne, er der ingen klar geografisk sammenhæng, Fredag er der således aflyste afgange til både nære destinationer som Oslo i Norge og Stockholm i Sverige, men også fly til Boston og San Francisco i USA er aflyst, ligesom eftermiddags- og aftenfly til japanske Tokyo og kinesiske Beijing er blevet aflyst..Recent Posts