Ray-ban Round

Ray-ban Round - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Hvis de skulle blive boende i deres lejelejlighed i Taastrup, skulle de tjene endnu flere penge, Bent Christensen er selvstændig og har sit eget ventilationsfirma, som hans kone har været ansat i de ray-ban round sidste fem år, - Vi kunne regne os frem til, at vi var nødt til at flytte fra lejligheden, Det var ikke muligt for os at tjene flere penge, På det tidspunkt havde Bent og Berit haft en campingvogn i nogle år på en plads i Ringsted, Derfor var det ikke en svær beslutning, da de skulle finde et nyt hjem, De blev henvist til Corona Camping, og for en god ordens skyld kontaktede de Køge Kommune..

- Jeg ville vide, hvordan vi skulle gøre i forhold til adresseflytningen, fortæller 73-årige Bent Christensen, Kommunen sagde, at de bare skulle søge adresseflytning til campingpladsen, Otte dage senere fik de deres nye sygesikringsbevis med posten, Det er trist, hvis jeg ikke må bo her, for mine børn elsker at være her 45-årige Christian Birkedal er fotograf og forfatter og beskriver sig selv som et kreativt menneske, Han nyder ligesom de fleste andre beboere på ray-ban round campingpladsen at bo i pagt med naturen..

- Man mærker naturen og årstiderne skifte, Christian fortæller, at han er et sted i sit liv, hvor han har brug for et fristed ray-ban round som Corona Camping, Livet i en campingvogn er mere primitivt end for de fleste danskere, Der er eksempelvis ikke rindende vand, så man skal hente det i store dunke, Men det gør ikke Christian Birkedal noget, - Alt bliver ikke bare serveret på et sølvfad, Man er nødt til at tænke lidt ud af boksen, Christian Birkedal har fem børn, Den yngste hedder Trille og er to år, Hun bor hos sin mor, der også bor på campingpladsen..

Folk siger, at man bare skal henvende sig på kommunen, men det er altså noget, vi bare tror Trilles mor, Camilla Munk Steen, flyttede ind på campingpladsen for godt syv måneder siden. Hende og Christian var gået fra hinanden, men ønskede at bo tæt på hinanden for børnenes skyld. Da hun flyttede ind på campingpladsen, var det koldt, blæsende og mørkt. - Det var lort. Vi har ikke et rigtigt toilet, vi kan ikke vaske hænder i varmt vand, og min datter skal i tøjet, hver gang jeg skal op i køkkenet.

Alt var ifølge 43-årige Camilla Munk Steen en del mere besværligt, end hvis hun havde boet i hus eller lejlighed, Men hun er, som hun selv beskriver det, ikke ”lejlighedstypen”, Derfor er hun også i gang med at søge kollektiv eller bofællesskab, for hun kan godt lide at bo ray-ban round med andre mennesker, Camilla Munk Steen har efterhånden vænnet sig til det primitive liv på campingpladsen, og det hjælper da også på det, at vejret bliver mildere, Hvor vil kommunen smide mig hen? Jeg har ingen plan b.

54-årige Lotte Ankerstjerne har blandt andet boet på Indre Nørrebro i København og på en yacht. Men begge dele måtte hun skille sig af med i forbindelse med indlæggelser på psykiatrisk afdeling. Hun lider af en spiseforstyrrelse og har derfor brug for at bo et sted, hvor der er uddannet personale, der kan hjælpe hende. - Det har endnu ikke været muligt for mig og Københavns Kommune at finde en passende bolig til mig. Derfor er hun glad for, at hun i mellemtiden kan bo i cirkusvognen på Corona Camping.

- Det er rart at få et sted at bo, Jeg nyder meget at være her, Lotte Ankerstjerne har kun boet på campingpladsen siden slutningen af marts i år, og hun har ikke andre steder at flytte hen, - Jeg bliver hjemløs, hvis jeg ikke kan bo her, Jeg har ingen plan b, fortæller Lotte Ankerstjerne, Vi vil ikke bytte campinglivet for en million kroner 54-årige Berit har boet sammen med sin ray-ban round mand Bent Christensen på Corona Camping de sidste to år, De endte med at flytte i deres campingvogn, fordi de ikke havde råd til at blive boende i deres lejlighed..

- Vi har ingen andre muligheder, Vi har ikke råd til at flytte tilbage i en lejlighed, Men Berit og Bent nyder alligevel livet på campingpladsen, selvom det var deres sidste mulighed, For i modsætning til livet i lejligheden er de kommet meget tættere på naturen, Og det er noget, Berit sætter stor pris på, - Vi kan høre fuglekvidder fra vores stue, og man kan gå ned til en sø på få minutter, Det er ray-ban round et fantastisk, grønt område, vi bor i, siger Berit Mortensen, Selvom de skulle få en bedre økonomi eller andre muligheder tilbudt, bliver de på Corona Camping..Recent Posts