Ray-ban Nyankomne

Ray-ban Nyankomne - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Anne Linnet er mor til seks børn, så den dygtige sanger og komponist kommer ikke til at mangle selskab, når der skal guffes julemad og danses om træet, Men sådan en stor familie sætter også krav til Anne, for der er mange, der vil vide, hvad hun ønsker sig til jul, Så hun er nødt til at tænke kreativt, når ønskesedlen skal skrives, Nicoline Simone: Dømt for narko - Jeg bliver altid spurgt: Hvad ønsker du dig til jul? Og ungerne spørger igen i år, og jeg ray-ban nyankomne siger hver gang, at jeg bare gerne vil have glade børn og børnebørn, That's it, Og ja de plejer at belønne ønsket, griner Anne Linnet, der snart har sin debut som ny hård "X Factor"-dommer, Nicoline Simone: Nægter sig skyldig.

I år er det Anna Dues tur til at holde jul med sønnen Villian, som hun har sammen med Martin, som hun mødte i ”Paradise Hotel”, Og i år kommer Martin også til at være med vil julebordet, For selvom de to ikke længere er sammen, så kan de godt finde ud af at være forældre til deres lille søn, Det afslører Anna Due på sin blog, - Sidste år havde Martin Villian, og året før det, blev der holdt jul hjemme hos mine forældre hvor vi alle var, Som det ser ud nu, så skal Martin ray-ban nyankomne holde jul sammen med min familie, hvor Villian selvfølgelig er, da det er mig som har ham i år, skriver Anna på sin blog..

Læs også Grædefærdig Anna Due deler hjerteskærende video Det er dog ikke helt sikkert endnu, at Martin kommer til jul hos familien Due, men Anna håber, at det sker, - Vi håber allesammen at Martin han joiner os, også for Villians skyld, Men som det ser ud nu, så holder han jul sammen med os, men Martin kan godt være lidt utilregnelig når det kommer til aftaler, ray-ban nyankomne så vi sætter ikke snuden op efter noget, og derfor fortæller jeg det ikke til Villian, skriver Anna på bloggen, Læs også Anna Due på date med popstjerne.

Du kan se billeder af Anna, Martin og deres søn Villian fra da Villian var helt lille, i galleriet herunder Anna Due og Martin med sønnen Villian Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny. Foto: René Schütze 1 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny. Foto: René Schütze 2 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny.

Foto: René Schütze 3 / 43 4 / 43 ray-ban nyankomne Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny, Foto: René Schütze 5 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny, Foto: René Schütze 6 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny, Foto: René Schütze 7 / 43 8 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny..

Foto: René Schütze 9 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny. Foto: René Schütze 10 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny. Foto: René Schütze 11 / 43 12 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny. Foto: René Schütze 13 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny.

Foto: René Schütze 14 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny, Foto: René Schütze 15 / 43 16 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for ray-ban nyankomne at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny, Foto: René Schütze 17 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny, Foto: René Schütze 18 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny..

Foto: René Schütze 19 / 43 ray-ban nyankomne 20 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny, Foto: René Schütze 21 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny, Foto: René Schütze 22 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny, Foto: René Schütze 23 / 43 24 / 43 Kort efter Villians fødsels var SE og HØR forbi for at ønske det glade forældrepar tillykke med den lille ny..Recent Posts