Ray Ban Erika Rb4171

Ray Ban Erika Rb4171 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

En varebil fra firmaet GLS er ray ban erika rb4171 væltet og kørt i grøften ved Glumsø sydvest for Ringsted, Det oplyser vagthavende ved Sydsjællands- og Lollands-Falsters Politi til TV 2, På ulykkesstedet var en person fastklemt i bilen, - Personen er umiddelbart uden for livsfare, Vedkommende er i kritisk men stabil tilstand, siger vagthavende Henrik Karlsen, Den tilskadekomne er med redningshelikopter fløjet til behandling, Politiet ved endnu ikke, hvad ulykken skyldes, Vagthavende har klokken 15.00 intet nyt i forbindelse med sagen..

Lyset kan kun tændes i dele af bygningen, ray ban erika rb4171 og der er frygt for, at operatørrummet har fået store skader, Flere elektrikere arbejder i bygningen, hvor kun popcornmaskinen i skrivende stund kan meldes helt i orden, Sådan er status fredag formiddag fra Haslev Bio, der torsdag aften blev ramt af lynet under det store tordenvejr, der ramte landsdelen først på aftenen, - Der lød et kæmpebrag, og så begyndte alarmerne ellers at gå, Dels hos os, men også hos apoteket, der ligger tæt på, siger Sisse Labuz, der er forpagter af den lille biograf i Haslev..

Artiklen fortsætter under videoen, Meldingen om lynbranden indløb klokken 19.17, efter et kraftigt tordenvejr i mere end en halv time havde ligget over Haslev, Brandberedskabet kørte straks til stedet, ligesom politiet også kørte derned, Mens brandvæsenet kunne arbejde med at stoppe kortslutningen, valgte politiet dog hurtigt at køre fra stedet igen, da det jo var ret åbenlyst, at der ikke var sket en forbrydelse, og der i øvrigt ikke var brug for politiets hjælp, Imens kunne brandvæsenet konkludere, at lynet tilsyneladende var slået ned i de elektriske strøminstallationer ray ban erika rb4171 på bagsiden af bygningen, og derfra havde spredt sig ud i hele området..

Haslev Bio måtte aflyse forestillingen klokken 19.00 – og det kommer til at gælde alle forestillinger i den kommende tid. Der lød et kæmpebrag, og så begyndte alarmerne ellers at gå. Dels hos os, men også hos apoteket, der ligger tæt på. - Vi ved ikke, hvor længe det kommer til at stå på. Men det kommer vist til at ramme os i et stykke tid, siger Sisse Labuz. Allerede fredag klokken 11.00 skulle biografen have vært åbnet til en forevisning, men den blev aflyst i sidste øjeblik.

- Vi er fuldstændig lammet og kan ikke få adgang til vores infrastruktur, Det betyder for eksempel, at vi ikke kan skrive til dem, der har købt eller reserveret billet – eller for eksempel aflyse de forestillinger, som vi ikke kan gennemføre, siger Sisse Labuz, - Lige nu kan man stadig booke billet til forestillinger på nettet, som vi ved, at vi ikke kan gennemføre, Det virker helt åndssvagt, at der ikke er en backupadgang ray ban erika rb4171 til eksempelvis vores billetsystemer, men det er der altså desværre ikke..

Hun oplyser, at flere forskellige elektrikere i dag undersøger de skader, som lynet har forvoldt. Samtidig skal en taksator undersøge de skader, der er sket på bygningens installationer. Den store frygt er, at operatørrummet er blevet ødelagt af lynet. Her er et dårligt tegn, at den store server, der rummer biografens film, er svedet sort og lugter brændt. Endnu er det dog for tidligt at dømme rummet ude, siger Sisse Labuz. - Vores elektriker, som er ekspert i installationer som denne, siger, at vi skal være optimister – så det har vi besluttet at være. Han har set rum som vores overleve lignende ting før, så vi håber det bedste, siger hun.

Hun tilføjer, at der i hvert fald er et køleskab, der virker, Desuden virker popcornmaskinen, - Jeg kan ikke gøre så meget lige nu, andet end ray ban erika rb4171 at krydse fingre, Og vi må jo glæde os over, at popcornmaskinen virker, og vi i øvrigt har popcorn nok til hele Haslev, joker hun..

Simon Emil Ammitzbøll-Bille vil ikke være ny leder for Liberal Alliance efter ray ban erika rb4171 Anders Samuelsen, Det oplyser han fredag eftermiddag, - I kan godt finde den gule bjælke frem, for jeg ønsker ikke at blive politisk leder af Liberal Alliance, siger han, Som forklaring på sin beslutning siger den fungerende økonomi- og indenrigsminister, at han har haft et stærkt makkerskab med den afgående formand, Anders Samuelsen, de forgangne ti år, - Derfor er Anders Samuelsens valgnederlag også mit, og jeg påtager mig det fulde medansvar for opgang og nedgang, siger Simon Emil Ammitzbøll-Bille..Recent Posts