Nike Zoom Blå

Nike Zoom Blå - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Den amerikanske skuespillerinde Rita Wilson deler nu ud af en svær hemmelighed, nike zoom blå Hun har fået brystkræft, og skuespillerinden har derfor været igennem en stor operation, hvor hun har fået fjernet begge sine bryster, Det skriver People Magazine, - I sidste uge undergik jeg en brystoperation og rekonstruktion, efter jeg fik konstateret brystkræft, Jeg er i bedring og vigtigst af alt, så forventes det, at jeg bliver helt rask, Det gør jeg fordi, at jeg opdagede det tidligt, har fantastiske læger, og at jeg blev tjekket en ekstra gang, siger Rita Wilson, der er gift med skuespilleren Tom Hanks, LÆS OGSÅ: Angelina Jolie har fået fjernet æggestokkene Rita Wilson fik i første omgang at vide, at hun var helt rask, men hun følte sig ikke sikker, Derfor tog hun til en anden læge, der opdagede kræften, Hun opfordrer nu alle til at følge deres mavefornemmelse, - Du har intet at tabe, hvis begge tjek viser det samme, men til gengæld har du alt at vinde, hvis den anden læge finder noget, der var overset, Tidlig diagnose er nøglen til at blive rask, siger hun, SE GALLERI: Kendte, der knækkede cancer Skuespillerinden er aktuel i stykket "Fish in the Dark" på Broadway, men hun har set sig nødsaget til at tage en pause, mens hun kæmper mod kræften, Hun afslørede, at hun vil være at finde på scenen igen den 5, maj..

Calvin Harris har det ikke nemt for tiden, For tre uger siden blev han droppet af eks-kæresten Taylor Swift, 26, Derefter måtte han måbende se til, mens Taylor viste hele verden sin nye mand, den britiske hunk, Tom Hiddleston, Og forleden havde han så travlt med at komme væk fra paparazzifotografer, at han smadrede sin bil foran sit nike zoom blå fitness-center i Beverly Hills, Han glemte simpelthen at lukke døren, og da han kørte, blev døren nærmest revet af: Calvins Rage Rover efter uheldet, Nu må heldet efterhåndet godt snart vende for den stakkels (meget pæne) 32-årige skotte..

SE BILLEDER FRA CALVIN OG TAYLORS FORHOLD: Taylor Swift og Calvin Harris - 15 måneders forhold er slut Foto: All Over 1 / 17 Romantik på stranden, Foto: All Over 2 / 17 Foto: All Over 3 / 17 4 / 17 Sol og sommer for nike zoom blå Taylor og Calvin, Foto: All Over 5 / 17 Foto: All Over 6 / 17 Foto: All Over 7 / 17 8 / 17 Foto: All Over 9 / 17 Nye rapporter antyder torsdag, at det var Calvin, der gik fra Taylor, Foto: All Over 10 / 17 Foto: All Over 11 / 17 12 / 17 Foto: All Over 13 / 17 Foto: All Over 14 / 17 Foto: All Over 15 / 17 16 / 17 Foto: All Over 17 / 17 Taylor Swift og Calvin Harris - 15 måneders forhold er slut.

At VIP-pladser er for de kendte og kongelige var ikke til at tage fejl af, da Madonna den 11. september lagde Wembley Stadium i London ned på sin "Sticky and Sweet"-tour - med et brag af en koncert. På den allerforreste række sad hele fem af verdens smukkeste og meste berømte unge kvinder på rad og række og så ud som om, de aldrig havde bestilt andet end at hygge sig og gå i byen sammen. Hvem havde regnet med at sangerinden Fergie, Penelope Cruz, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow og ikke mindst Norges Mette-Marit var bedsteveninder. Men sådan så det i hvert fald ud, da de labre høns kaglede om kap på deres pind inden dronningen af pop gjorde alle stumme med sit som sædvanligt ekstravagante show.

Konen Maxee døde i et vildt uheld den 28, februar 2015, hvor hun var faldet med et vinglas i hånden og skar halsen på glasskårene.  Hun var alene med sønnen Nikolaj, Og Soulshock kom hjem og fandt hende i en blodpøl på terrassen.  Efter det meget tragiske dødsfald har Soulshock og sønnen skulle finde vej til at få livet til at fungere nike zoom blå igen, og de har støttet hinanden.  Produceren har delt ud af billeder på instagram, der har vist at han og sønnen langsomt lærer at leve videre.  Og at der også er plads til smil..

Læs også Soulshock: Ord kan slet ikke udtrykke, hvor ødelagte vi er Læs også Se billedet: Soulshock takker for støtten Søndag var det fars dag i store dele af verden - i hvert fald den engelsktalende del som USA og Storbritannien.  Og sønnen Nikolaj har skrev det mest rørende brev, som Soulshock har delt: Kære far, Du er den bedste far, som nogen overhovedet kan have. Du har været gennem nogle virkelig hårde tider sammen med mig. Siden vi ikke har mor, er du ked af det - ligesom mig, men du håndterer det rigtig godt. Og det vil jeg gerne takke dig for.  Endnu en gang - du er den bedste far, man overhovedet kan have. Jeg elsker dig far! Glædelig fars dag.

Læs det originale brev her: Best Father's Day gift A photo posted by @soulshockla on Jun 19, 2016 at 4:28pm PDT Se Nikolaj her:  Trick nike zoom blå Pro Scooter time ! A photo posted by @soulshockla on Jun 18, 2016 at 1:13pm PDT Og se flere billeder af Soulshock - også med sønnen og konen her:  Soulshock alene og med søn og kone Familien i København i 2010, Foto: All Over 1 / 19 Familien i København i 2010, Foto: All Over 2 / 19 Familien i København i 2010, Foto: All Over 3 / 19 4 / 19.

Familien i København i 2010, Foto: All Over 5 / 19 Familien i København i 2010, Foto: All Over nike zoom blå 6 / 19 Familien i København i 2010, Foto: All Over 7 / 19 8 / 19 Familien i København i 2010, Foto: All Over 9 / 19 Familien i København i 2010, Foto: All Over 10 / 19 Foto: All Over 11 / 19 12 / 19 Foto: All Over 13 / 19 Foto: All Over 14 / 19 Foto: All Over 15 / 19 16 / 19 Foto: All Over 17 / 19 Foto: All Over 18 / 19 Foto: All Over 19 / 19 Soulshock alene og med søn og kone Læs mere om Soulshock.Recent Posts