Nike Sko Tilbud

Nike Sko Tilbud - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Socialdemokratiets gruppeformand Henrik Sass Larsen meddelte mandag i et opslag på Facebook, at han sygemelder sig nike sko tilbud fra politik og ikke vil være til rådighed for en mulig ny socialdemokratisk regering, I Køge, hvor den sygemeldte politiker er opstillet, kaldes nyheden "knusende", Formand for Socialdemokratiet i Køgekredsen, Jesper Hesselberg Andersen, beskriver sygemeldingen som et stort tab, - Henrik har været vores kandidat her i 20 år, En del af grunden til, at vi vandt valget, er jo Henrik og den strategi, der er lagt for at bryde det borgerlige flertal, Det er i høj grad Henrik, siger han til TV 2..

På trods af at Henrik Sass Larsen kun fik 4017 personlige stemmer ved nike sko tilbud folketingsvalget, skal man ikke undervurdere hans betydning for Socialdemokratiet, understreger Jesper Hesselberg Andersen, Henrik Sass Larsen har omkring årsskiftet været ramt af en depression, Alligevel har han været opstillet til folketingsvalget, der onsdag blev afgjort med et rødt flertal, Derfor har de i kredsen ifølge Jesper Hesselberg Andersen forsøgt at tage hensyn til politikeren i kampens hede - men forgæves..

- Vi har ført valgkamp for Henrik og holdt ham i hånden og hjulpet ham, Henrik har ikke haft det godt, og det har været en hård valgkamp og især afslutning, siger han, Politik er ikke bare politik, det er også venskaber og kollegaer Formand for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen, sender også tanker til sin sygemeldte partifælle, Hun kalder det for ”en træls dag for Socialdemokratiet”, og roser samtidig Henrik Sass Larsen nike sko tilbud for sin politiske forståelse for dem, der har det svært i samfundet..

- Man skal ikke tage fejl af, at Henrik har en meget stor del af æren for, at Socialdemokratiet er det sted, det er i dag, siger hun. Partiformanden understreger dog, at sygemeldingen ikke vil få nogen betydning for de igangværende regeringsforhandlinger, der fortsætter ufortrødent. Og selvom Henrik Sass Larsen ikke længere vil sidde med ved forhandlingsbordet, er det ikke udelukket, at Mette Frederiksen i fremtiden vil bruge ham som politisk sparringspartner, siger hun. Men det vil først ske, når den tidligere gruppeformand selv melder sig klar.

- Først og fremmest er min opgave at passe på Henrik og sørge for, at vi i Socialdemokratiet gør, hvad vi kan for at tage vare på en kollega, som er sygemeldt, Politik er ikke bare politik, det er også venskaber og kollegaer, lyder det, I Køge har flere af de personer, TV 2 mandag taler med, lagt mærke til, at Henrik Sass Larsen har manglet i bybilledet under valgkampen til nike sko tilbud Folketingsvalget, - Min personlige tanke var, at der var noget i gærde, for vi har ikke set ham, Det har vi talt om, siger Vini Ladhøj, der er folkepensionist i byen..

Og politikerens sygemelding bliver mødt med forståelse hos køgeboer, der dog er ked af at høre, at ”køgedrengen” har været nødt til at trække stikket. - Jeg synes, at det er meget, meget trist. Jeg blev ked af det, da jeg hørte det. Han er en dygtig fyr, og jeg tror, at Socialdemokratiet kommer til at savne ham, siger Vini Ladhøj.

Seksuelt misbrug af børn i Grønland er så stor en udfordring, at landet nu rækker ud efter ekspertise og økonomisk hjælp fra Danmark, Den kommende regering bør afsætte midler til at oprette en katastrofefond, hvor de grønlandske ofre kan søge om støtte, Det mener det grønlandske folketingsmedlem Aaja Chemnitz Larsen fra partiet Inuit Ataqatigiit (IA), Cirka nike sko tilbud hvert fjerde barn har været udsat for seksuelle overgreb, og udfordringerne har været kendt i Grønland i mange år, Men kommunerne har ikke formået at løfte det alene, siger hun til TV 2..

Jeg tror, at det er en del af kulturen, desværre Derfor er det tid til at sikre, at både kommuner, den grønlandske nike sko tilbud regering og den danske regering er med til at bære de massive problemer i fællesskab, lyder det, - Den måde, vi løser det på, er ikke nok, siger Aaja Chemnitz Larsen, - Der skal nogle meget konkrete ting til, Når jeg peger på en katastrofefond, så peger jeg på, at det er en national katastrofe, Hun vil derfor stille krav over for Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, om, at støtten til socialområdet i Grønland skal øges, skriver DR..Recent Posts