Nike Sko Mænd

Nike Sko Mænd - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Den seneste tid har der været meget snak om systematisk misinformation og udenlandsk indblanding på sociale medier, hvor målet har været at præge politik verden over, Med nike sko mænd cirka en halv valgkamp overstået i Danmark er det dog ikke en udfordring, Facebook har oplevet i landet, Det fortæller Martin Ruby, der er Facebooks politiske chef i Norden, - Det, vi alle var meget bange for tidligere, var russisk og udenlandsk indblanding, Det har vi ikke set tegn på overhovedet, siger han, Martin Ruby var sammen med politikerne Mads Fuglede (V) og Morten Bødskov (S) inviteret til debat på Hendriksholm Skole i Rødovre..

Her fik de over 100 fremmødte elever fra flere skoler en alternativ samfundsfagstime, Emnet var misinformation og fake news på sociale medier, Emner, som ifølge de nike sko mænd to politikere fylder mindre under denne valgkamp, end det tidligere har gjort, - Den første valgkamp, jeg var med, var i 2015, og der synes jeg tit, debatten på sociale medier var rigtig skør, siger Mads Fuglede til TV 2 og fortsætter: - Når man lavede et opslag på Facebook, så ville der ikke gå ret længe, før en eller anden falsk profil – en person med et billede af sin hund eller en kaffekop – skrev: ”Din store nar, Du har snydt os alle i skat”, eller sådan noget, Og så stak det hele af, Det oplever jeg meget, meget lidt af den her gang..

Det kan næsten lyde, som om frygten for fake news har været fake news, Er det også sådan, du oplever det, Morten Bødskov? - Det er det, Der har før været folk, der bevidst gik efter visse andre, Det synes jeg ikke, jeg mærker i dag, Alt i alt tegner nike sko mænd det til at blive en udmærket debat – også på de sociale medier, Men der er jo et par uger endnu, Martin Ruby fortalte på mødet, at falske profiler er blevet fjernet, men det er en velkendt udfordring, - Det har været fra begge ender af det politiske spektrum, I sidste uge fjernede vi nogle, der var relateret til Stram Kurs, og vi har også fjernet nogle, der hørte til på den yderste venstrefløj, siger Ruby..

Socialdemokratiets Morten Bødskov havde under debatten et ønske til Facebook. - Det er, at Facebook bliver endnu hurtigere til at tage de her ting ned, som de allerede er i gang med nu, siger Bødskov og fortsætter: - Og de skal ikke være så bange for at tage stilling til, hvad der er rigtigt og forkert, men måske lægge mere vægt på, hvor tingene kommer fra. Det er dog en svær balancegang for Facebook, siger Martin Ruby. Det skal ifølge ham afvejes, hvornår Facebook skal være "sandhedspoliti".

- Vi er bange for at knægte ytringsfriheden, siger Martin Ruby, - Det er svært for os at være overdommer og fjerne en bestemt udtalelse eller et bestemt citat, Martin Ruby fortæller, at der nike sko mænd fortsat er en kamp at kæmpe for at undgå usandheder og fordrejninger på platformen, - I takt med, at vi er blevet bedre til at slå ned på falske profiler og simpel misinformation, så er de også blevet bedre til at gøre andre ting, Det udvikler sig hele tiden, og det bliver nok svært nogensinde at erklære den endelige sejr, siger han..

Da Lars Løkke Rasmussen i sidste uge åbnede for muligheden for en fælles SV-regering, gav det samtidig nyt liv til debatten om, hvor meget - eller lidt - forskel der egentlig er på Socialdemokratiet og Venstre. Selv står partierne fast på, at sammenligningen ikke giver mening, da der er klare forskelle i de to partiers politik. Ifølge de politiske kommentatorer Søs Marie Serup og Noa Redington står nogle af disse forskelle tydeligere frem, efter en debat mellem de to partiers formænd og statsministerkandidater onsdag eftermiddag i Aabenraa.

- De ideologiske kanter blev tegnet tydeligere op, og man blev simpelthen klogere af det, Jeg synes faktisk, at det efter den her duel er nemmere at se forskel på Venstre og Socialdemokratiet end før, siger Søs Marie Serup, Et konkret eksempel er på spørgsmålet om friskolerne, der både fyldte meget nike sko mænd af debatten mellem de to statsministerkandidater i søndags og igen i dag, Her er partierne uenige om, hvorvidt man skal forbedre vilkårene for friskolerne, eller om man skal forringe dem for til gengæld at opprioritere folkeskolerne..

Mette Frederiksen og Socialdemokratiet vil sætte statens tilskud fra friskolerne ned fra de nuværende 76 procent til 71 procent, mens Løkke - med henvisning til nike sko mænd Dansk Friskoleforening - argumenterer for, at det vil sende 240 skoler i underskud og gøre 100 skoler lukningstruede, Noget, som S-formanden afviser, - Det er en meget ideologisk konflikt mellem Socialdemokratiet, der står på folkeskolens side, og Venstre, der står på friskolernes side, Hertil kommer spørgsmålet om land og by, hvor Løkke får tegnet et billede af, at Socialdemokratiets politik vil betyde skolelukninger, Jeg er ikke sikker på, at det her forslag fra S holder gennem hele valgkampen, siger Noa Redington..Recent Posts