Nike Sko

Nike Sko - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Der var ved folketingsvalget i år procentvist flere kvinder opstillet, end der nogensinde har været tidligere, Alligevel er vi efter valgdagen fortsat det eneste land i Norden, der aldrig har haft en andel af kvinder i parlamentet på 40 procent nike sko eller mere, Det står klart torsdag aften, efter at alle 179 medlemmer er blevet offentliggjort, Med 70 kvindelige politikere og 109 mandlige valgt ind tangerer man dog alligevel den danske rekord for flest kvinder i Folketinget, der blev sat i 2011, Det svarer til 39,1 procent af medlemmerne, Efter valget i 2015 var 37,1 af de folkevalgte kvinder..

Og det ærgrer Drude Dahlerup fra Stockholm Universitet, der er professor og forsker i køn og nike sko politik: - Øv, det er virkelig ærgerligt, Jeg havde ventet, at det ville smitte af, at de røde partier fik så flotte valg, og jeg var forsigtig optimist, Der var lidt go i den, Men vi må analysere os frem til, hvorfor det endte sådan her, siger Drude Dahlerup, SF har i år fået valgt den største andel af kvindelige politikere ind, 11 af partiets 14 mandater går til en kvinde, Desuden er halvdelen eller over halvdelen af de valgte i Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti og Nye Borgerlige kvinder..

I bunden i forhold til flest valgte kvinder er Liberal Alliance, Ingen af de valgte til partiets fire mandater er kvinder, I Alternativet er kun én af partiets fem valgte en kvinde, Drude Dahlerup har nike sko tidligere udtalt til TV 2, at de 40 procent kvinder i Folketinget kun er et delmål, For i 2015 underskrev Danmark FN’s verdensmål, der sigter mod lige repræsentation af mænd og kvinder i år 2030, Ifølge Drude Dahlerup har vi i Danmark – og i Norden – haft en forestilling om, at vi er foregangslande i forhold til ligestilling, I 1998 var Danmark internationalt på en 2, plads med 37,4 procent kvindelige folketingsmedlemmer, Men nu er vi dumpet ned til en 25, plads, Vi har med andre ord sovet i timen, mener hun:.

- Der er ikke så lang tid til 2030. Vi har måske valg i 2023 og i 2027 til at nå det. Det er ikke umuligt, og jeg ser frem mod onsdag, da der er kommet gang i ligestillingsdebatten, men Danmark har sovet en tornerosesøvn, siger hun. Ved valget i år var der 900 kandidater og 13 partier at vælge imellem. 344 kandidater stillede også op ved valget i 2015, mens 556 er nyopstillede. Så mange har der ikke været siden valget i 2005, hvor 947 kandidater gik til valg. I år er der samtidig sket en lille stigning i gennemsnitsalderen blandt de opstillede. Således er den i år 46,9 år, mens den i 2015 var 46,4 år.

De to partier, der har tegnet mediepolitikken under den borgerlige regering, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, har fået katastrofale valg, og nu vil det nye røde flertal tage et opgør med deres mediepolitik, Det er meldingen fra medieordførerne i Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten, skriver Politiken fredag, - Når jeg ser på de kulturpolitiske meldinger, er der enighed om at få justeret og ændret i den medieaftale, der er lavet, siger Socialdemokratiets næstformand, nike sko kultur- og medieordfører Mogens Jensen til Politiken..

Det er først og fremmest besparelserne på DR og public service, som partierne vil se på, men også public service-puljen og etableringen af en ny tv-kanal er i spil. Ud over at styrke DR og public service er der i rød blok enighed om, at Radio24syv skal have en redningskrans. Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre og SF mener, at man skal køre videre med den dab-model, som den afgående regering sammen med Dansk Folkeparti besluttede at udbyde, kort før statsminister Lars Løkke Rasmussen udskrev valg.

Partierne er ikke enige om detaljerne, men til nike sko gengæld er de enige om, at der ikke kan laves nogen aftale, før der er fundet en ny regering, Enhedslisten opfordrer i en mail til de øvrige medieordførere til et snarligt møde for at finde ud af, hvad de kan blive enige om..

New York nike sko Citys politikommissær har undskyldt for, at politiet i den amerikanske storby i 1969 gennemførte en hårdhændet lukning af værtshuset Stonewall Inn, Aktionen skabte grunden for den moderne LGBT-bevægelse, New York Citys politikommissær, James O'Neill, sagde i en erklæring torsdag, at New Yorks politi handlede forkert dengang i baren for homoseksuelle i Greenwich Village, Han siger, at det var "diskrimination", - Det vil jeg gerne undskylde for, siger O'Neill, Undskyldningen kommer få uger før 50-årsdagen for politiaktionen og det oprør, som den førte til..Recent Posts