Nike React 87

Nike React 87 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- De (rimene, red.) er skrevet i en bestemt tid, hvor intentionen var en anden, Man vil måske kunne blive stødt af dem og finde dem racistiske, sagde Morten Hesseldahl ifølge Ritzau, Morten Hessedahl mener ikke, at han modsiger sig selv eller har ændret holdning på den korte tid, - Det, jeg argumenterede imod dengang, var, at vi ikke har brug for eksterne nike react 87 pseudo-eksperter til at fortælle, hvad der krænker og ikke krænker, Vi har ikke noget imod at udgive noget, der krænker, Det at krænke er ikke noget, der får os til at fravælge en udgivelse, Vi udgiver ikke noget bare for at krænke, siger han..

Morten Hesseldahl lægger vægt på, at Gyldendal ikke har fjernet den gamle udgivelse, der indeholder de otte digte, - Vi laver den her nye udgivelse, fordi vi gerne vil brede forfatterskabet ud til et nyt publikum, som måske har svært ved at forstå de gamle digte, Det er en valgfrihed, vi stiller op, Vi trækker ikke de bøger tilbage, som kan virke krænkende, fordi vi faktisk mener, at de oprindelige nike react 87 Halfdan Rasmussen digte har en værdi, siger han, Et af de rim, der er blevet fjernet, er 'Negerdukken lille Sam', der handler om en negerdukke, der bliver usynlig om natten..

- Mors fine dug er hvid, Jeg syr en skjorte af den, Så kan Sam få skjorten på, Så han kan ses om natten, lyder det i digtet, I rimet 'Sikken et hus' fra 1964 kan man læse om "fem hottentotter, der sidder og prutter", I et andet digt af Halfdan Rasmussen kan man læse nike react 87 om en "lille negerdukke", der sover i barnets seng med en "gul kineserdreng", - Vi er én familie, Børn af samme jord, Sov, min sorte søster, Sov, min gule bror, lyder det i digtet, Halfdan Rasmussens familie har været i kontakt med forlaget i forbindelse med udgivelsen, De har accepteret udgivelsen, men de har kæmpet imod, at de otte digte skulle redigeres ud, fortalte Halfdan Rasmussens datter, Iben Nagel Rasmussen, i Radio24Syv onsdag..

Historien har skabt voldsom debat på sociale medier, og få er enige i Gyldendals beslutning. I har ikke ligefrem haft medvind i befolkningen i den her sag. Gør det indtryk? - Overhovedet ikke. Det er ikke en popularitetsøvelse, vi er ude i. Vi gør det, fordi det er det rigtige at gøre og ikke for at følge en eller anden folkestemning. Det er, som om der er en særlig pointe i, at der skal råbes neger ude i oplæsningslokalerne, og det synes jeg sådan set ikke, siger Morten Hesseldahl. Så befolkningens reaktion har ikke givet anledning til overvejelser om, hvorvidt I har truffet den rigtige beslutning eller måske vil handle anderledes i fremtiden?

- Nej, vi redigerer jo ikke vores bøger efter en afstemning i befolkningen, Vi redigerer efter, hvad vi tror, vil være den rigtige udgivelse, Og her har vi lagt en ny udgivelse frem ved siden af det, der hele tiden har været, Beskyldningen om, at der skulle være censureret, har jeg meget svært ved at se, siger han og fortsætter: - Jeg kan undre mig over, at man reagerer så voldsomt på, at der er et ekstra valgtilbud her, Jeg kunne forstå, man reagerede voldsomt, hvis man fjernede noget, fordi forlaget ikke turde opretholde udgivelsen af det, Er det krænkende, siden folk bliver så ophidsede, at der er et ekstra tilbud, hvor nike react 87 børn i fire-årsalderen slipper for at høre ordet neger? Er det krænkende?.

Det er blevet tid til at prøve et regeringssamarbejde mellem Socialdemokratiet og Venstre. Sådan lød den opsigtsvækkende melding lørdag 11. maj fra flere borgmestre fra de to partier, der ellers er hovedmodstandere i den igangværende valgkamp. En tanke, der er blevet mere aktuel nu efter lanceringen af Lars Løkke Rasmussens nye bog 'Befrielsens øjeblik' torsdag, hvor Venstre-formanden lægger op til et regeringssamarbejde med Socialdemokratiet efter valget. En regeringskonstellation med Socialdemokratiet og Venstre har kun været forsøgt én gang før (fraregnet samlingsregeringerne under 1. og 2. verdenskrig). Det var i 1978, og ifølge Thorsten Borring Olesen, der er professor og historiker ved Aarhus Universitet, var den den langt fra en succes.

- Regeringen var en fiasko, Den holdt kun i 14 måneder, og der var for stor mistillid mellem parterne, der heller ikke ville projektet nok, siger Thorsten Borring Olesen til nike react 87 TV 2, SV-regeringen fra 1978 blev dannet i en tid, der på især et område minder lidt om, hvad vi ser i dag, mener Thorsten Borring Olesen, Han forklarer, at 1970’erne var kendetegnet ved økonomisk krise samt et noget ustabilt Folketing, hvor antallet af partier ved det såkaldte jordskredsvalg i 1973 var blevet fordoblet fra fem til ti..

Især Fremskridtspartiet og formand Mogens Glistrups indtog gjorde dansk politik utilregnelig, og de store, gamle partier som Socialdemokratiet og Venstre havde svært ved at samarbejde med ham, Det var en af årsagerne til, at der i løbet af 70’erne var folketingsvalg cirka hvert andet år, men den ustabile politiske situation ændrede sig ikke, og efter flere års tilløb besluttede Socialdemokratiet og Venstre derfor at prøve et regeringssamarbejde af i 1978, Thorsten Borring mener, at den nuværende nike react 87 parlamentariske situation med hele 13 opstillingsberettigede partier og mange ultimative krav godt kan give mindelser om 1978..Recent Posts