Nike Pro

Nike Pro - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Jørgen Ramskov har været direktør i Radio24syv, siden stationen gik i luften for første gang i 2011, Radiostationens fremtid er omdiskuteret, I forbindelse med en politiske aftale om udbuddet af den FM-kanal, som Radio24syv sender på, er det besluttet, at mindst 70 procent af de redaktionelle medarbejdere skal være ansat mindst 110 kilometer fra København, På de vilkår ønskede stationen ikke at byde, Afstanden var et politisk krav fra Dansk Folkeparti, der siden har åbnet for, at Radio24syv kan få støtte i nike pro en overgangsperiode, hvis stationen vinder en plads på en af de digitale DAB-kanaler..

Når klokken ringer nike pro ind onsdag på Sortedamsskolen på Østerbro, bliver den ikke akkompagneret af summende barnestemmer, Klasselokalerne vil forblive lige så tomme som aftenen før, og der vil heller ikke være personale at se, 1, maj er en fast fridag på de københavnske folkeskoler, Det er en beslutning, som borgerrepræsentationen i Københavns Kommune har taget, - Det er vigtigt, at vores skoler markerer nogle af de store mærkedage i vores historie, siger Københavns Børne- og ungdomsborgmester, Jesper Christensen (S), til TV 2..

Han påpeger, at arbejderbevægelsen historisk har haft en meget afgørende betydning for Københavns udvikling, og at det er baggrunden for, et flertal i borgerrepræsentationen ønsker at holde fast i 1, maj som en fridag, De københavnske elever er ikke de eneste, der kan se frem til en dag uden undervisning, Det viser en rundringning, som TV 2 har foretaget blandt alle landets kommuner, Her fremgår det, at 14 ud af landets 98 kommuner holder skolefri for folkeskolerne 1, maj, Flere af dem er placeret i hovedstadsområdet, mens en jysk kommune, Aarhus Kommune, har nike pro taget beslutningen om at give eleverne fri på den internationale kampdag..

- Vi ser dagen som en god lejlighed til at markere, at vi har et godt og trygt arbejdsmarked i Danmark og et godt velfærdssamfund i Aarhus, fortæller Thomas Medom (SF), der er rådmand for børn og unge i Aarhus Kommune. Mens de store skolebørn kan nyde en fridag i solen flere steder i landet, kan det skabe udfordringer for forældre med børn i de små klassetrin. Det mener formanden for Forældrenes Landsforening, Signe Nielsen. - Som forældre ser vi det som en udfordring, når vi ikke har de samme fridage, som vores børn har. Det kan være svært at få fri, og så må man ud at finde pasningsmuligheder til sit barn, siger Signe Nielsen til TV 2.

Meget tyder dog på, at forældrene vil få en hjælpende hånd, Flere af de skoler, som TV 2 har talt med, tilbyder pasningsmuligheder, når de har lukket 1, maj, Dog nike pro sender størstedelen af landets kommuner eleverne i skole 1, maj, Det skyldes, at kommunerne selv kan vedtage, hvorvidt den skal indgå som en fridag i skolernes ferieplan, Fridage kan afhænge af overenskomstaftaler, lokale aftaler, kutymer og administrative ordninger, som er blevet etableret gennem tiden, oplyser Kommunernes Landsforening til TV 2, Derfor vil det også kunne variere fra kommune til kommune og mellem forskellige personalegrupper..

Sådan gælder det eksempelvis i Viborg Kommune, hvor byrådet sender lærerne på arbejde. - Vi har ikke tænkt på historikken eller betydningen. I stedet har vi henholdt os til lærernes overenskomst, og der er det en arbejdsdag, siger Viborg Kommunes borgmester Ulrik Wilbek (V). Af artiklen har det tidligere fremgået, at Jammerbugt Kommune, Struer Kommune og Ikast-Brande Kommune holder lukket for folkeskolerne 1. maj. TV 2 er i mellemtiden blevet gjort opmærksom på, at der er tale om en fejl. Skolerne i de tre kommuner holder åbent 1. maj. TV 2 skal beklage fejlen.​

Det er valgflæsk, når regeringen, Dansk Folkeparti og Radikale nike pro Venstre for øjeblikket forhandler om bedre mulighed for tidligere pension til nedslidte, Sådan lyder det fra Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, der i sin første 1, maj-tale onsdag morgen i Aalborg går hårdt til regeringen, - De partier, der forringede efterlønnen, forhandler nu om en seniorførtidspension, Jeg tror, at den primære grund til, at de gør det, er, at valget nærmer sig, siger hun blandt partifællerne i Aalborg..

Spørgsmålet om tidligere pension til nedslidte er blevet aktuelt, efter Socialdemokratiet i januar lancerede et udspil, Her foreslog oppositionens største parti en ret til tidligere nike pro pension for nedslidte, men Mette Frederiksen har endnu ikke fremlagt et konkret bud på, hvem der skal have den ret, samt hvor lang tid før de kan trække sig tilbage, Det har medført hård kritik fra regeringen, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) blandt andet beskylder Mette Frederiksen for at være på vej ud i ” det største bluffnummer i dansk politik i flere generationer ”, Han kritiserer, at de tre milliarder kroner, Socialdemokratiet årligt vil bruge på formålet, ifølge ham kun hjælper 2850 fuldtidsbeskæftigede årligt..Recent Posts