Nike Plus Size

Nike Plus Size - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Den panik, Greta Thunberg taler om, er en panik, der er reel for hendes generation, Og tiden løber jo ud for nike plus size den generation, mens politikere som Pia Kjærsgaard taler og taler, - Drag omsorg for, at den her generation får et håb fremadrettet ved at handle politisk, lyder det fra Christian Jensen..

Du har måske set den i et busstoppested eller i nike plus size en avis, Det kan også være, du har set den på internettet, her på tv2.dk for eksempel, Det har i hvert fald været mange steder, valgannoncen med SF’s Karsten Hønge, der står i en sort læderjakke og med en stor mukkert over skulderen, - Ikke mere pis – tid til klar tale, lyder hans slogan, der går igen i en del af hans valgmateriale, Men ét spørgsmål mangler Karsten Hønge endnu at besvare med klar tale: Vil han i Folketinget, eller vil han i Europa-Parlamentet?.

Han stiller op til begge valg, men han kan ikke sidde begge steder, Karsten Hønge har tidligere svaret, at Folketinget var hans førsteprioritet, Men dengang regnede han det for helt urealistisk, at han skulle få plads i Europa-Parlamentet, Langt mindre nike plus size kategorisk har han været, siden SF begyndte at stå til to pladser i flere meningsmålinger, Hvis målingerne holder, kan både partiets spidskandidat, Margrethe Auken, og nummer to på listen, Karsten Hønge, få en plads i parlamentet, Dilemmaet opstår, hvis Karsten Hønge også bliver valgt ind i Folketinget ti dage senere..

Derfor har TV 2 dagen inden Europa-Parlamentsvalget igen spurgt Karsten Hønge, hvad han vil. - Det tager vi stilling til, når valgene er overstået. Jeg lader det være op til partiets ledelse, fordi det handler jo også om, hvordan det kommende folketing ser ud. Er det et sted, hvor partiet mener, jeg spiller en vigtigere rolle end i Europa-Parlamentet? Det her handler ikke om mig, det handler om partiet og om at få indflydelse, siger han. Men hvad vil han helst selv? - Det er lidt svært, fordi jeg er jo drevet af at ville lave om på tingene. Jeg har ild i maven for det politiske projekt, som er SF. Derfor kan det være svært at afgøre, hvor det er vigtigst at være. Fordi det handler igen ikke om mig, det handler om, hvor vi får mest muligt indflydelse, svarer han.

Da Karsten Hønge for et lille år siden meddelte, at han stiller op til Europa-Parlamentsvalget, stod SF i en anden situation, hvor det i høj grad handlede om for partiet at bevare den ene plads, det havde, Dengang udlagde TV 2s politiske analytiker Peter Lautrup-Larsen da også Karsten Hønges kandidatur som et nike plus size forsøg på at samle stemmer, der kunne få Margrethe Auken genvalgt, Meningsmålinger om EP-valg er mere usikre end målinger om folketingsvalg, Over en tredjedel - 33 procent - af de adspurgte ved ikke, hvad de skal stemme eller om de overhovedet vil stemme til EP-valget..

I denne måling er den statistiske usikkerhed mellem 1,2 og 3,1 procentpoint afhængig af parti. I 2014 stemte 56,3 procent af danskeretil EP-valget. Året efter stemte 85,8 procent til folketingsvalget. Kilde: Megafon og Europaparlamentet At SF nu, ifølge meningsmålingerne, står til to mandater, er kommet bag på Karsten Hønge. Han kalder det et "luksusproblem" og "en succes, som ingen havde forudset". Synes du ikke, at dem, der stemmer personligt på dig til Europa-Parlamentsvalget, har krav på at vide, om du tager derned, hvis du bliver valgt?

- Jo, jeg kan egentlig godt forstå, at man spørger sådan, Og mit bedste råd vil være, at hvis man er meget i tvivl, vil jeg foreslå, man i stedet for stemmer på partiet eller en af de andre kandidater, Så man skal nike plus size stemme på en anden end dig? - Nej, jeg synes, det vil være dejligt at få stemmerne, det er klart, Men hvis man oprigtigt er meget i tvivl og synes, at det ikke er klart nok, det svar jeg giver, så synes jeg da, man skulle finde en anden god SF-kandidat, Karsten Hønge lader det altså være op til ledelsen i partiet at bestemme, om han skal sidde i Bruxelles eller på Christiansborg, hvis han bliver valgt ind begge steder..

Men heller ikke hos SF’s formand er der et klart svar at hente, - Helt ærligt synes jeg, vi skal se valget i morgen (søndag, red.), Jeg bliver kun glad indeni, hvis vi ender med at få to mandater til Europa-Parlamentet, og så tager vi den derfra, siger formand Pia Olsen Dyhr, Hun mener ikke, det er lusket at stille op med en populær politisk ordfører, som måske ikke vil have pladsen, Og Karsten Hønge: Er det ikke lidt snyd, at man ikke ved, om du faktisk vil i EU, når du stiller op? - Det var snyd, hvis det var hemmeligt, men alle kender jo det her dilemma, Alle er blevet gjort opmærksom på det, og så kan man jo gøre sin stemme op i morgen i nike plus size boksen, siger han..Recent Posts