Nike Human Race

Nike Human Race - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

For mange amerikanske forældre er der derfor ekstra meget på spil, når sidste afsnit af Game of Thrones natten til mandag bliver sendt: hvem var det lige, de opkaldte deres barn efter? I syv sæsoner og et par episoder gav det god mening at nike human race ville give sin nyfødte pige en aura af Daenerys’ viljestyrke og moralske kompas, Hun var trods alt Khaleesi af Det Mægtige Græshav, Beskytter af Riget, Den Ubrændte, Dronning af Meereen, Andalerne og De Første Mennesker, Dragemoderen, der befriede slaver og straffede deres fangevogtere, Et symbol for kvindelig styrke og selvstændighed, som tog sin hær – og drager – mod nord for at hjælpe med at redde menneskeheden fra de dødes hær..

Tal om rollemodel-materiale, Men hvad så nu, hvor dit barn deler navn med en massemorderisk galning, der uden nåde brænder uskyldige civile i et ubønhørligt hav af drageild? Er der stadig håb for en positiv slutning for en af seriens mest elskede personligheder? Det ser ikke sådan ud, Og det er en udvikling, som mange forældre til virkelighedens små Daenerys’er og Khaleesi’er lige skal bearbejde, - Jeg er faktisk lidt i chok, fortalte Jasmine Estrada til mediet The Daily Beast nike human race efter sidste uges episode, Hendes datter, Khaleesi, er i dag seks år gammel..

- Det var ret skuffende, at hendes sult efter magten tog over, Det nike human race var ikke cool … jeg er ikke vild med, hvad hun ender med at repræsentere, Navnet er på en måde lidt bittersødt nu, I næstsidste afsnit går Daenerys ind på den vej, som mange havde frygtet og lever op til sit fars navn som den ”gale konge.” Efter hendes nærmeste rådgiver, Missandei, bliver halshugget på ordre af kvinden på Jerntronen, Cersei Lannister, overtager vreden Dragemoderen i det endelige slag om Kings Landing..

Til trods for bønner fra hendes tro væbnere rider hun sin drage på et morderisk togt igennem byens gader – selv efter de fjendtlige soldater har forsøgt at overgive sig. Uskyldige mænd, kvinder og børn - som hun ellers er selverklæret beskytter af - bliver nådesløst slagtet (som i brændt levende, Dracarys!) sammen med de fjender, som hun egentlig var i krig med. Nu håber mange forældre, at et mirakel i sidste afsnit vil ændre eftermælet for det navn, som de har givet deres lille Daenerys eller Khaleesi.

Andre holder fast i, at de er glade for at have valgt navnet, - Jeg synes ærlig talt, at hun gjorde, hvad hun måtte gøre, siger Katherine Acosta til mediet Vulture, Hun har en 13-måneder gammel Khaleesi derhjemme, - Det her er ikke Disney, Det er Game of Thrones, Vi ved, at der ikke altid er lykkelige slutninger, siger hun, men erkender dog også, at hendes mand var noget chokeret over Daenerys taktik, nike human race - Min mand var lidt: "wow, jeg vil vædde med, at alle de folk, der opkaldte deres datter efter Arya har det bedre nu.”.

Netop Aray var det mest populære Game of Thrones navn i USA i 2018. 2545 nyfødte fik navnet. Igen. Det giver mening. Ikke mindst efter Arya Stark i begyndelsen af 8. sæson dræbte Natkongen og reelt reddede de syv kongeriger. Lad det så ligge som en uforklarlig tåge over forældres uransagelige veje, at der i 2017 også var 11 amerikanske piger, der blev døbt Cersei. I ved, den brutale herskerinde i Kings Landing. Det eneste år, hvor Cersei er på listen over navne til nyfødte i det amerikanske navneregister siden 1880.

Game of Thrones har opnået enorm popularitet verden nike human race over og trukket rekordstore seertal til HBO, Næstsidste episode satte ny rekord med 18,4 millioner seere alene i USA, Et tal, der forventes at blive slået, når sidste episode bliver sendt, Det er stadig langt fra alletiders mest sete episode i en tv-serie, Den rekord sidder M*A*S*H på, Det sidste afsnit af komedieserien om et lægehold under Korea-krigen trak 105,9 millioner seere i 1983, Men i en stadig mere fragmenteret medievirkelighed har Game of Thrones formået at indtage en samlende rolle, som kun få andre er lykkedes med i moderne tv-kultur, Det gælder endda på tværs af politiske uenigheder – selv i et dybt splittet USA..

For nok er amerikanerne uenige om, hvem der skal sidde på magten i Det Hvide Hus, Men når det kommer til Jerntronen, er der tværpolitisk støtte til en specifik karakter fra Game of Thrones, 55 procent af republikanere og 47 procent af demokrater håber, at Jon Snow ender på magtens sæde, viser en måling foretaget af Firehouse Strategies and Optimus, 12 procent håber på Arya Stark, mens Sansa Stark og Daenerys Targaryen begge får støtte fra 11 procent, I år fylder de ældste amerikanske piger med navnet Khaleesi otte, Det er måske lige ungt nok til, at de kan se serien, som har inspireret deres forældre til at opkalde dem efter en kvinde, som startede på de godes side, men ser ud til nike human race – med forbehold for seriens sidste episode – at ende med et eftermæle som hævngerrig massemorder..Recent Posts