Nike Free Rn 2017 Dame

Nike Free Rn 2017 Dame - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

I foråret og sommeren holder gråhvalerne til ved Arktis, hvor de fylder sig med blandt andet plankton og bundlevende krebsdyr, I fem-seks måneder æder de sig til en energireserve i form af et spæklag, der skal holde til rejsen sydpå, I oktober foretager hvalerne rejsen sydpå til Californien og Mexico, hvor de yngler og føder kalvene, Under migrationen og opholdet i de varmere vande spiser hvalerne næsten ikke, men lever af deres depot, Foreløbige undersøgelser af de døde hvaler tyder på, at de ikke havde fået mad nok til at opbygge et robust spæklag for at kunne klare sig igennem rejsen sydpå, Det er primært gået ud nike free rn 2017 dame over unge gråhvaler, mens en nedgang i fødslen af kalve er en anden konsekvens..

Forskerne vil nu undersøge, hvorfor gråhvalerne sulter ihjel, Kilde: Wikipedia og Naturhistorisk Museum nike free rn 2017 dame Én teori er, at mulighederne for mad ved Arktis er skrumpet enten på grund af normale vejrvariationer eller deciderede klimaændringer, - Vi har set rekordlave niveauer af havis, og det smelter tidligere, Det er noget, der ikke er fremmende for de organismer, som gråhvaler spiser, siger Elliot Hazen fra NOAA, Det er de arktiske have Tjuktjerhavet og Beringshavet ved Alaska, hvor gråhvalerne tilbringer sommeren, der har være unormalt varme siden 2016, og hvor der har været en hidtil uset mangel på havis..

Sidste gang, gråhvalerne døde i massevis, var i 1999-2000, hvor 62 døde gråhvaler skyllede op på de vestvendte amerikanske kyster, Dengang pegede forskerne på, at vejrfænomenet El-Niño, der rasede i 1997-1998, kan have haft betydning, Fænomenet opvarmer nemlig vandet, hvilket reducerer fremkomsten af det plankton, nike free rn 2017 dame som gråhvalerne æder, I 2015-2018 og i 2018 har der også været El-Niño-hændelser, som kan have påvirket den aktuelle krise i gråhval-bestanden, - Varme-og kuldeperioder har altid været en del af den naturlige variation i havene, siger Elliot Hazen..

- Men den længere varighed, den større styrke og den øgede hyppighed af disse perioder og hændelser indikerer, at det menneskelige bidrag til klimaændringerne har forværret dem. Af andre dødsårsager nævnes, at en del gråhvaler bliver fanget i store fiskenet uden at kunne slippe ud, mens nogle bliver ramt af både. Det skyldes ifølge forskerne primært, at hvalerne svømmer unormalt tæt ind på kysterne for at finde mad. Historien om gråhvalerne har ellers været en succes. Dyret blev fjernet fra listen af truede dyrearter i 1994, efter at bestanden menes at have været helt nede på 2000. Nutidens bestand på cirka 23.000 hvaler får forskere til at overveje endnu en årsag til den aktuelle massedød:

At gråhvalerne har nået det naturlige maksimum for bestanden i deres naturlige miljø i form af naturlig selektion, For når kampen om nike free rn 2017 dame maden bliver for stor, er det artens svageste, der må lade livet..

- Det går op og ned i showbizz, skulle Franz Beckerlee efter sigende have sagt, da han mødte op på socialkontoret få måneder efter Gasolin’s opløsning i 1978. Det går i dén grad også op og ned i dansk politik. Partier kan pludselig ramme en folkestemning og tiltrække hundredtusindvis af vælgere – og miste dem igen på bemærkelsesværdig kort tid. I øjeblikket er det især Dansk Folkeparti, der er hastigt på vej ned. Ved sidste uges europaparlamentsvalg blev partiet mere end halveret, og meningsmålinger spår også Kristian Thulesen Dahls parti en stor vælgerlussing ved folketingsvalget på onsdag.

Dansk Folkepartis voldsomme nedtur er dog langt fra enestående i dansk politik, Den danske politolog Erik Gahner, der er lektor på University of Kent, har samlet data fra alle meningsmålinger i det sidste årti og på den baggrund lavet ti grafer, der på sin vis sammenfatter de seneste ti års politiske danmarkshistorie bedre end tusindvis af ord kan, Hér er det tydeligt, hvor hurtigt partier kan tiltrække eller miste enorme vælgergrupper, Du kan se de fascinerende grafer her: Det sidste halve år har været slemt for nike free rn 2017 dame Dansk Folkeparti, der som nævnt står til at gå markant tilbage, Ganske vist fra et meget højt udgangspunkt - valget i 2015 var med 21,1 procent uden sammenligning det bedste i partiets historie, Lige nu ser det ud til, at partiet er under niveauet fra valget i 2011, Her fik Dansk Folkeparti, med Pia Kjærsgaard som formand, 12,3 procent, I de aktuelle vægtede gennemsnit står partiet lige nu til omkring 11 procent..

Hvert punkt på graferne er resultatet af en enkelt måling, De forskellige figurer illustrerer, at det er forskellige meningsmålingsinstitutter, der har lavet målingerne, Nogle gange kan man godt glemme, hvor vild ruschebaneturen har været for SF i dette årti, Under Villy Søvndals ledelse nåede partiet en overgang op omkring nike free rn 2017 dame 20 procent i målingerne, Der var sågar enkelte målinger, der viste, at partiet kunne blive større end både Socialdemokratiet og Venstre, Derefter fulgte den store nedtur op til - og især efter - valget i 2011, SF's mildest talt tumultariske regeringsdeltagelse betød, at partiet var nede og danse omkring spærregrænsen, Med Pia Olsen Dyhr på formandsposten er dén udvikling vendt, og partiet har i de seneste år haft en opadgående tendens i målingerne..Recent Posts