Nike Free 3.0 Dame

Nike Free 3.0 Dame - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det var tre dage før juleaften 2018, men julefreden havde endnu ikke sænket sig i familien Sørensen Gjøsgaards gule rækkehus i Farum, Familien havde håbet, at de endelig kunne få lov at blive sammen, men ved middagstid bankede to kommunale nike free 3.0 dame medarbejdere på døren, De kom for at hente 15-årige Cecilie, fordi hun skulle tilbage til den institution, hun i ti måneder havde været tvangsanbragt på, - Det er vores pligt at sikre, at Cecilie trives og har det godt, Det er den beslutning, der er blevet truffet, forklarede den ene af medarbejderne..

Men Cecilie ville ikke følge med de to kvinder fra kommunen, - Jeg har det fint her, Det, der gør mig dårlig, er, at jeg kommer væk, sagde Cecilie, Cecilies mor, Malene, forsøgte at lukke døren, Det fik den kommunale medarbejder til at sige, at de ville ringe efter politiet for at få datteren med, - Hvis I fjerner mig herfra, er jeg her ikke mere, Jeg gider ikke mere, jeg vil ikke have, de tager mig, skreg Cecilie, Grædende og frustreret gik hun væk fra døren og op mod sit værelse, - Du går ikke nike free 3.0 dame op og gør noget, sagde Malene, Hun frygtede, at hendes datter ville gøre skade på sig selv..

- Jo, jeg gør!, råbte Cecilie tilbage, Ordvekslingen gennem hoveddøren var endnu et sammenstød mellem familien og Furesø Kommune, Siden nike free 3.0 dame Cecilie var otte år gammel, har kommunen været opmærksom på hendes trivsel, Den 22, februar 2018 - da Cecilie var 15 år - besluttede kommunens Børn- og Ungeudvalg, at hun skulle tvangsfjernes hjemmefra, Det blev en tvangsfjernelse, som slet ikke gik efter planen, Cecilie blev en af de omkring 2600 danske børn og unge, som i dag er anbragt uden for hjemmet mod forældrenes vilje, Det er omtrent dobbelt så mange som i 2007..

I Cecilies sag mener hendes forældre ikke, at der er taget godt nok hensyn til hendes behov. Sagen startede, da hun var otte år. Hendes far, Morten Sørensen, er maskinarbejder og Malene Gjøsgaard har arbejdet som blomsterdekoratør, men er nu på førtidspension på grund af sclerose. De har været sammen i 26 år og har døtrene Isabella på otte og Cecilie på nu 16 år. Da Cecilie gik i 2. klasse på Stavnsholtskolen i Farum, underrettede skolelederen Furesø Kommune om, at hun havde et fravær på 66 procent. Det skyldtes ifølge forældrene, at hun gjorde stor modstand om morgenen, når de skulle ud ad døren. Hun følte sig mobbet på skolen og fik også angst.

- Der havde jeg det sådan, at så må hun nike free 3.0 dame blive hjemme, og så må vi tage noget i skolebøgerne herhjemme, siger Malene Gjøsgaard, Året efter fik Cecilie konstateret ADHD og blev flyttet til en specialklasse på en anden skole, Men også Furesøskolen måtte underrette om højt fravær: helt op til 80 procent, Der var dog flere problemer, I en statusudtalelse om Cecilie skrev de, at "Cecilie vil ofte have, at hendes mor er på skolen" og at "Cecilie har en usund afhængighed til sin mor", Hvorfor kunne du ikke lade din datter gå i skole, uden du skulle være der?.

- Fordi hun faktisk mistrivedes på skolen. Og hvis hun var tryg ved, at en af os sad udenfor, jamen, så var det det, vi gjorde, siger Malene Gjøsgaard. Morens tilstedeværelse og Cecilies afhængighed gjorde det ifølge skolen svært for personalet at hjælpe Cecilie med hendes udfordringer. Ifølge Cecilie begyndte det tætte og lidt for afhængige forhold til hendes mor, da hun var syv år, og hendes lillesøster lige var blevet født. - Min mor blev indlagt i mange uger og var meget syg. Hun var så tæt på at dø, og det var rigtig svært, siger Cecilie og uddyber om det tætte forhold til moren:

- Det har været et problem, men altså på nogle områder føler jeg, at folk ikke rigtig kan forstå det, Hun får ikke omsorg eller interaktion, hun kommer ikke i skole, og hendes angst nike free 3.0 dame tiltager formentlig ved, at hun er helt alene på sit værelse, Det er svært at argumentere for, at det er et bedre alternativ end at være hjemme Furesø Kommune pålagde forældrene en familiebehandling, som skulle hjælpe dem med at håndtere problemerne med Cecilie, Men her mødte de ikke op til de første fem planlagte samtaler..

Hvad er det, der er så vigtigt, at man ikke kan nike free 3.0 dame komme til et møde om sin datters fremtid? - Jamen altså, overskuddet har måske ikke været der lige på det tidspunkt, siger Morten Sørensen, Malene Gjøsgaard erkender, at hun ikke altid har været villig til at samarbejde med kommunen, - Nogle gange har jeg simpelthen trukket stikket og sagt, det her kan jeg ikke samarbejde om, Da Cecilie var 14, konkluderede en psykolog i en vurdering for Furesø Kommune, at hun "er en ung pige i alvorlig fejludvikling både følelsesmæssigt, identitetsmæssigt og socialt"..Recent Posts