Nike Flywire

Nike Flywire - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Hun blev kendt i hele Danmark som Nicoline Simone fra X Factor, der på dramatisk vis forlod showet, da hendes partner Jean Michel pludseligt og uden den store forklaring trak sig fra konkurrencen, Efterfølgende blev den kun 16-årige pige involveret i en større narkosag, som endte med at give hende en betinget dom på halvandets års fængsel for at have fragtet to kilo kokain fra en bil og ind til et hus, LÆS OGSÅ: Nicoline Simone: Taler ud om X Factor-exit Der er gået tre år siden X Factor-balladen og narkodommen, og nu er 20-årige Nicoline Simone aktuel med sin første single, - Sangen handler om mit liv og om at bryde ud af noget skidt, men så ender det alligevel med at blive godt i sidste ende, siger Nicoline Simone, Og den unge sønderjyde ved, hvad hun taler om, Da hun var med i det populære underholdningsprogram, var hun nemlig presset til det yderste, - Jeg var kommet i dårligt selskab med en kæreste, som tog stoffer, Og det pressede mig utrolig hårdt, siger Nicoline Simone og fortæller, at kæresten i flere gange opsøgte hende i den lejlighed, som hun boede i under X Factor, hvor de havde voldsomme skænderier, LÆS OGSÅ: Nicoline Simone: Dømt for Narko - Han var påvirket af stoffer, så vi skændtes om bagateller, For eksempel om det tøj, jeg havde på på scenen, min sminke og håret, som han hidsede sig helt op over, siger hun og fortsætter: - Det var virkelig ikke sjovt, I forvejen skulle vi ud og finde tøj i børnestørrelser, fordi jeg havde tabt mig så meget, På det tidspunkt spiste jeg nemlig ikke rigtig, Jeg var så nedtrykt, at kiloene bare raslede af, Så hver gang jeg skulle prøve tøj eller sminkes, så havde jeg det ikke godt med det, fordi det lå i baghovedet, at han holdt øje, siger sangerinden, der under X Factor kun vejede 47 kilo, Hun understreger, at der fra DR's side blev taget hånd om hende, og at hun havde samtaler med en psykolog, som programmet havde tilknyttet, LÆS OGSÅ: Nicoline Simone: Nægter sig skyldig Men tumulten udenfor kulisserne virkede forstyrrende, erkender Nicoline Simone i dag, og det var også derfor, at hendes partner i utide forlod konkurrencen, - Jean Michel følte, at der var for meget tumult omkring mig, så det ikke længere handlede om konkurrencen, Jeg blev selvfølgelig ked af det, men faldt hurtigt ned igen, siger hun og tilføjer, nike flywire at hun selv havde leget med tanken om at forlade det populære program, - Det var så ikke mig, der endte med at tage beslutningen, men jeg takker Jean for det den dag i dag, siger hun og tilføjer, at hun ellers troede, at deres venskab var gået i stykker, LÆS OGSÅ: Nicoline Simone: Risikerer atter fængsel Tre dage efter sit X Factor-exit blev Nicoline Simone kontaktet af politiet om sin medvirken til narkokriminalitet, Hun indrømmede i retten, at hun under tvang fra sin daværende kæreste havde fragtet to kilo kokain og fik halvandet års betinget fængsel, - Jeg tror, at jeg har været for skræmt eller tænkt, at jeg var voksen nok til at klare situationen, siger Nicoline Simone som forklaring på, hvorfor hun ikke undervejs fortalte nogen om, hvad hun var rodet ud i, Efter dommen valgte Nicoline Simone at koncentrere sig om sit arbejde og at færdiggøre 9, klasse, Men drømmen om at lave musik er aldrig forsvundet, Derfor har hun sammen med sin nye kæreste sparet op, så hun kunne producere singlen "Breakaway", Og det er helt bevidst, at den unge sangerinde ikke har allieret sig med sponsorer eller pladeselskaber, fortæller hun, - Det handler om at være selvstændig, Jeg vil helst ikke være bundet af andre, så nu har jeg min egen hobby, som jeg selv har betalt, og det er rart for mig at vide, at det kun er mit, og ikke noget, som jeg skal dele med andre, siger Nicoline Simone, der også fortæller, at hun hurtigst kunne udgive sin sang, hvis hun selv finansierede projektet, Singlen "Breakaway" er ude nu..

Skal man op i den virkelige kendistop, skal man åbenbart gennem actionman Christiansens kyndige vejledning, Bare spørg kronprins Frederik, Bubber eller Bjarne Riis, Nu melder Lisa Lents sig også under fanerne, Dk4-værtinden, taekwondo-stjernen og ikke mindst vinderen af Miss Danmark-titlen er blandt deltagerne, når hele Danmarks actionman B.S, Christiansen herser med 8 danske sportsstjerner i TV-programmet "Stjernetræf", hvor deltagerne dyster i 12 discipliner på Lanzarote, - I "Stjernetræf" prøver man nogle af de vildeste grænser af! Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvor hårdt det egentlig ville være at være med i "Stjernetræf", men det har været en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse, som ingen af os nogensinde kommer til at glemme, fortæller Lisa Lents til eb.dk og fortsætter: - Som Miss Danmark bliver det også meget sjovt at vise folk, at man tør at kaste sig ud nike flywire i ekstreme ting, specielt når vi har fået at vide, at "Stjernetræf 2009", som bliver sendt til efteråret, har været det hårdeste "Stjernetræf" nogensinde, er man ekstra stolt over at have været en del af oplevelsen! Jeg har den største respekt for B.S, og er dybt imponeret af hans måde at coache en på, Hvis Bubber ikke kan klare mere, er jeg i hvert fald klar på en sæson af "B.S, og Lisa Lents på eventyr", joker hun..

Godt et år efter Hans Pilgaard sagde sit job op for at "prøve noget nyt", vender han direkte tilbage til gerningsstedet og rollen som TV-vært, Hans Pilgaard skal styre løjerne, når TV2 genopliver succesprogrammet "Den store klassefest", der tidligere har haft afdøde Kamilla Bech Holten og Bubber som ankermænd, Hans Pilgaard vender tilbage til "gerningsstedet" i mere end en forstand, Den 45-årige skærmtrold har nemlig lavet "Den store klassefest" før, Det var i 1999, da han rent faktisk var deltager i programmet, Nu er det hans tur til at have to kendte deltagere på besøg, som skal dyste nike flywire mod hinanden sammen med deres barndoms klassekammerater, Det kommer til at ske hver fredag fra begyndelsen af februar 2009, - "Den store klassefest" er en elsket klassiker, som vi ser frem til igen at præsentere for seerne, siger redaktør og underholdningschef på TV2, Gitte Madsen..

Efter ugens afsnit af "Landmand søger kærlighed" stod det klart, at den 29-årige landmand Danni Nielsen ikke fandt kærligheden i det populære program. Danni var på romantisk weekend på Samsø med Louise, men det var mere akavet stilhed end romantik, der herskede mellem de to. Tidligere var det da også kommet frem, at Danni foretrak Louises veninde Pernille, der dog trak sig fra programmet, da hun ikke havde udviklet følelser for landmanden.  Selvom det ikke lykkedes Danni at finde den eneste ene på landsdækkende TV, så skorter det dog ikke på tilbud. Det afslører den traktorglade landmand over for TV 2. 

- Jeg har fået rigtig mange beskeder på Facebook, Nogle skriver, at de synes, jeg er sød, og om jeg kunne tænke mig at spise noget mad sammen, Andre vil bare gerne skrive lidt sammen, fordi de synes, nike flywire jeg er charmerende, Jeg vil sige, at ud af de 300 beskeder, jeg har fået på det seneste, der starter de første 50 med noget i den dur, og jeg har ikke læst alle beskederne, fortæller Danni til TV 2.  Trods de mange tilbud tager den midtjyske landmand det dog stille og roligt, - For det første står der jo i min kontrakt, at jeg ikke må date, før programmet er slut, Men jeg er heller ikke typen, der bare hopper på hvad som helst, der bliver skrevet til mig, lyder det fra Danni. .

- Men der er en enkelt for tiden, som jeg er begyndt at skrive med. Det viser sig, at vi har en fælles ven, hvor hun har forhørt sig om, hvordan jeg er, og så er vi begyndt at skrive sammen. Men det er meget nyt, så jeg kan ikke sige så meget mere om det. Nu må vi se, hvad tiden bringer, sider Danni.  De mange beskeder i indbakken har været det positive aspekt ved at være på TV-skærmen, men der har også været mere negative sider ved den pludselige berømmelse. - Jeg synes, at jeg er blevet tolket forkert, og det er især gået ud over Louise - hende har de været hårde ved, synes jeg. Hun er rigtig sød, og hun er, som hun er. Der er jo ikke to mennesker, der er ens, lyder Dannis forsvar af Louise til TV 2. 

- Jeg havde forklaret et medie, nike flywire at jeg syntes, Louise var meget kontaktsøgende, og der blev jeg citeret for, at jeg mente, hun var klæbrig, Jeg er trods alt kun landmand, og jeg siger, hvad jeg tænker, Det kan komme forkert ud, Det er rene ord for pengene, og det sårer mere, end det gavner, lyder det fra rødtoppen.  Danni Nielsen afslører, at har har holdt kontakten til Pernille og Louise, der i programmet smed noget af en bombe, da de afslørede, at de var bedste veninder.  - Vi sender billeder af, hvad vi har lavet i løbet af dagen, og jeg har været inviteret til fest hos dem, men har ikke kunnet nå det på grund af arbejdet, fortæller landmanden. .

- Jeg synes, vi er på god talefod, og selvom vi ikke fandt kærligheden, kan vi jo godt tale sammen, slår han fast, - Det er selvfølgelig ærgerligt, at jeg ikke fandt mig en pige i programmet, men jeg skal nok finde en, lyder det forhåbningsfuldt fra Danni Nielsen.  Se sæsonens sidste afsnit af "Landmand søger kærlighed" på nike flywire tirsdag kl, 20 på TV 2. .Recent Posts