Nike Factory Store

Nike Factory Store - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Cheslie Kryst, Kaliegh Garris og Nia Franklin er alle tre afroamerikanske kvinder og har sammen skrevet historie i den amerikanske skønhedsverden, For lige nu er alle titlerne i USAs største skønhedskonkurrencer tildelt sorte kvinder, Og det er stort, hvis man kender til historien bag disse konkurrencer, Det skriver CNN, Man har haft skønhedskonkurrencer i USA i de sidste hundrede år, og det har altid været noget, som amerikanerne har dyrket, - Alle stater og små byer har deres egne små konkurrencer, Så det er en nike factory store stor titel at få, siger modeeksperten Chris Pedersen til TV 2..

Men det er første gang nogensinde, at tre sorte kvinder vinder titlen som Miss USA, Miss Teen USA og Miss America det samme år, Og generelt er det ikke så ofte, at sorte kvinder har vundet, Nogle af de tidligste skønhedskonkurrencer i USA går tilbage til 1920'erne, Dengang måtte kun hvide kvinder deltage, I de efterfølgende årtier blev kravene ændret, og det blev tilladt for farvede kvinder nike factory store at stille op, Men der var stadig så stor modstand mod det, at det stadig primært var hvide kvinder, der deltog..

De sidste 50 år er det blevet mere udbredt, at farvede kvinder stiller op i skønhedskonkurrencerne, og i 1983 vandt den første afroamerikanske kvinde den store og anerkendte skønhedskonkurrence Miss America, Det var Vanessa Williams, Syv år senere blev Carole Anne-Marie Gist den første afroamerikanske nike factory store Miss USA, Og i 1991 - året efter Carole Anne-Marie Gist - blev Janel Bishop den første afroamerikanske Miss Teen USA, Ifølge Chris Pedersen er årsagen til, at vi ser denne udvikling, at skønhedsidealer er blevet politiske..

- Det er også et modsvar til den politiske virkelighed, vi ser i USA lige nu. Det er blevet tydeligt for alle, at race- og kønsproblematik ikke er noget, man er kommet af med, siger han og tilføjer, at det også er et kommercielt modsvar. - Det er en erkendelse af, at der er en kæmpe målgruppe af kvinder med farve, som der ikke er talt til gennem mode rent historisk. Cheslie Kryst er 28 år, advokat og arbejder for at reformere USAs retssystem. Hun arbejder for et advokatfirma, der primært beskæftiger sig med civile retssager. Hendes store passion er at hjælpe fanger, der kan være dømt uretfærdigt med enten at få nedsat straf eller blive frikendt.

Som en del nike factory store af skønhedkonkurrencen blev der vist en video af Cheslie Kryst, hvor hun fortalte en historie fra dagligdagen som kvindelig advokat, En dommer havde opfordret hende til at tage nederdel på i stedet for bukser, - Bed ikke kvinder om at bære noget bestemt tøj, mens du giver mændene feedback på deres juridiske argumenter, svarede hun til dommeren, Efter den episode oprettede hun en blog om kvinder og arbejdstøj, Kaliegh Garris trådte på scenen til Miss Teen USA med selvtillid og sit naturlige, krøllede hår..

- Jeg ved, hvordan jeg ser ud med glattet hår, extensions og med mit krøllede hår, og jeg føler mig bedre tilpas og selvsikker med mit naturlige hår, sagde den 18-årige kvinde. Hun har i forbindelse med konkurrencen fortalt om, hvordan hun har måttet kæmpe mod skønhedsstandarder, som blandt andet gik på, at det glatte hår var bedre end krøllet. I forbindelse med at hun stillede op til den indledende runde, Miss Connecticut Teen USA, var der flere, der havde en mening om, hvordan hendes hår skulle styles. Det skulle helst være glat, men det ignorerede Kaliegh Garris, og hun vandt med sit krøllede hår.

Nia Franklin er 23 år og vandt titlen som Miss America 2019, Her fortalte hun, at hun i særdeleshed har brugt musikken til at finde sin nike factory store identitet, Hun voksede op i North Carolina og gik på en skole, hvor der primært gik hvide børn, Det var kun fem procent, der var farvede, Hun følte sig udenfor på grund af hendes hudfarve, - Men min kærlighed til kunst og musik hjalp mig til at være positiv og glad for, hvem jeg var, Hun arbejder til dagligt med at hjælpe mennesker gennem musikken, Skønhedskonkurrencer er meget udbredt i USA, og der findes et utal af mindre konkurrencer, Men de største og mest anerkendte er Miss USA, Miss Teen USA og Miss America..

Sidstnævnte gennemgik store forandringer sidste år, Her meldte man nemlig ud, at "det ikke længere var en skønhedskonkurrence", Det betyder, at kvinderne ikke længere skal bedømmes på deres udseende, De traditionsrige runder i konkurrencen, hvor deltagerne bærer henholdsvis badetøj og aftenkjoler, vil nike factory store udgå, I stedet skal kvinderne blandt andet interagere med dommerne, fortælle om deres passioner og forklare, hvordan de vil varetaget jobbet som Miss America det år, de bærer titlen, Udover at man bliver kåret som den smukkeste kvinde, er kronen også en døråbner til karrieremuligheder..Recent Posts