Nike Air Zoom Pegasus

Nike Air Zoom Pegasus - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det er blevet sværere at gå til læge, I hvert fald hvis man bor i et nike air zoom pegasus af de områder, der betegnes som lægedækningstruede, Ifølge Praktiserende Lægers Organisation (PLO) er 1,8 millioner danskere i dag berørt af problemet med manglende lægedækning, Det svarer til en tredobling af tallet siden en opgørelse foretaget i januar 2018, Det er regionerne, der definerer om et område er lægedækningstruet, og det opgøres ud fra en række kriterier, såsom antallet af læger, der har lukket for tilgang, antallet af ældre læger og antallet af udbudsklinikker i området, Dertil kommer desuden socioøkonomiske beregninger på, hvor hårdt belastet et område er af tidskrævende patienter..

I Korsør står borgerne overfor at sige farvel til fire af byens læger, En af dem er 71-årige Jan Knabe, der har valgt at gå på pension uden at have nogen til at overtage nike air zoom pegasus sin praksis, Han peger på, at mange yngre læger har valgt at blive ansat i sygehusvæsenet fremfor at åbne en praksis selv, - Tilgangen til lægefaget har også været for lille, Men der er også meget arbejde forbundet med at have en praksis med vagter ved siden af, siger Jan Knabe, som selv har opretholdt en arbejdsuge på 60 timer..

Hos PLO er man enige med Jan Knabe i, at der uddannes for få læger, Derfor kommer det til at vare nogle år, inden danskerne igen vil kunne ringe og bestille tid hos egen læge, vurderer formanden for nike air zoom pegasus PLO, - Vi ser, at de unge, der kommer ud nu, gerne vil have deres egen praksis, Men problemet er, at der lige nu stopper mange ældre praktiserende læger samtidigt, siger Christian Freitag, Den voldsomme stigning i antallet af danskere, der står uden egen læge, skyldes også, at store byer som København og Esbjerg sammen med Frederiksberg kommune er kommet på kortet i kategorien "lægedækningstruede"..

Derfor haster det med at finde løsninger, som kan afhjælpe problemet på kort sigt, mener Christian Freitag. - Vi skal her og nu have nogle kortsigtede løsninger med regionsklinikker, for det er en krisesituation, erkender han. PLO har foreslået en såkaldt seniorordning, hvor pensionsmodne læger kan fortsatte i faget på nedsat tid. Men den løsning har regionerne hidtil afvist. Regeringen lægger op til etablering af nye læge- og sundhedshuse, som skal servicere borgerne. I alt 209,5 millioner kroner er der fordelt til kommuner og regioner i 38 projekter over hele landet.

De nye moderne læge- og sundhedshuse skal efter planen være med til at fastholde flere læger i yderområderne og andre steder i lande, der har problemer med lægedækningen, - Vi ved, at en del læger gerne vil arbejde de steder, hvor vi i dag har problemer med lægedækningen, Men de er bange for at ende med at sidde alene uden kollegaer at sparre med i hverdagen, lyder det nike air zoom pegasus fra sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), Hos PLO advarer man mod at samle lægepraksis i store sundhedshuse, Man frygter at miste nærkontakt mellem praktiserende læge og patient..

- Jeg tror, de fleste borgere vil give mig ret i, at det er godt at have sin egen læge, både når man er lidt syg, men også når man er alvorligt syg, så man har en læge, der kender en og kan følge med, selv om man går til behandling på et sygehus, siger Christian Freitag. Han mener, at alle om fem til ti år igen skal have deres egen læge. - Ellers kommer vi til at stå med et helt andet problem og et helt andet sundhedsvæsen, siger han.

Lørdag klokken 12 blev EU-valgkampen officielt skudt i gang, og siden da har det været tilladt at hænge EU-valgplakater op i lygtepæle landet over, Men fire frivillige fra Dansk Folkeparti i Odense fik en ubehagelig start på valgkampen, På Nyborgvej i Odense blev de tre gange udsat for trusler, mens de satte plakater op for Dansk Folkepartis kandidater, Det bekræfter Fyns Politi, som nu efterforsker episoden, - Mændene siger, at Dansk Folkeparti ikke er velkomne i området, og at deres plakater vil blive revet ned, Derefter vælger de fire frivillige hjælpere at forlade stedet, Det er en trusselssag, og der er optaget en rapport nike air zoom pegasus omkring det, som vi efterforsker på, forklarer vagthavende ved Fyns Politi Kenneth Taanquist..

TV 2/Fyn har været i kontakt med en af de frivillige fra Dansk Folkeparti, Hun forklarer, at det især var den sidste af de tre episoder, der skabte utryghed, Hun havde netop hentet sin søn, som indtil da havde sovet middagslur i hendes bil, da en maskeret mand henvendte sig, - Min kæreste forlader gruppen for at gå nike air zoom pegasus op og holde øje med bilen, som holder 50-100 meter derfra, Da han går fra gruppen, kommer der en fuldt maskeret mand frem fra blokkene og råber “pil det lort ned, eller vi smadrer jer!”.Recent Posts