Nike Air Max 97 Tilbud

Nike Air Max 97 Tilbud - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Syv personer har mistet livet i et helikopterstyrt i Venezuela natten til søndag dansk tid, Det oplyser det venezuelanske forsvarsministerium i en pressemeddelelse, skriver nyhedsbureauet Reuters, Der er tale om en militærhelikopter, som forulykkede nær Venezuelas hovedstad, Den var på vej fra Caracas til delstaten Cojedes i den nike air max 97 tilbud vestlige del af landet, Alle syv personer om bord er omkommet, Venezuelas præsident, Nicolas Maduro, oplyser, at der er tale om syv soldater, Det skriver nyhedsbureauet AP..

- Jeg beklager dybt denne hændelse og sender mine dybtfølte kondolencer til deres (soldaternes, red.) familie og venner, skriver Maduro på Twitter, Myndighederne er ved at efterforske årsagen til styrtet, oplyser forsvarsministeriet, Præsident Maduro har lørdag befundet sig i Cojedes, Her har han overværet en række militærøvelser, Maduro sagde lørdag i en tv-transmitteret tale, at militærøvelserne demonstrerer Venezuelas militære parathed til at modstå truslen fra USA, Præsidenten anklager USA for at opfordre til et kup imod nike air max 97 tilbud ham..

USA støtter Venezuelas oppositionsleder, Juan Guaidó, der i januar udråbte sig selv til midlertidig præsident, Højtstående embedsfolk i den amerikanske regering, herunder Donald Trumps nike air max 97 tilbud nationale sikkerhedsrådgiver, har flere gange antydet, at en intervention i Venezuela ikke er udelukket, Lørdag havde Guaidó indkaldt sine tilhængere til nye store demonstrationer i Venezuela, Det skete i et forsøg på at få de væbnede styrker til at bakke op om hans forsøg på at afsætte Maduro, Militærets magtfulde rolle i Venezuela blev understreget, da Guaidó tidligere på ugen forsøgte at skubbe på et internt oprør i militæret med opfordring til soldaterne om at skifte side..

Det gik dog hurtigt i sig selv. 25 oprørske soldater måtte søge tilflugt i den brasilianske ambassade i Caracas. Maduro betegner det som et fejlslagent kupforsøg fra oppositionslederens side. Han har fastslået, at militærtoppen har bevist sin loyalitet over for ham. /ritzau/

To unge mænd er lørdag aften blevet ramt af en bil på Ny Silkeborgvej ved Lund i Horsens, Det oplyser Torben Møller, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, nike air max 97 tilbud Han fortæller, at politiet fik anmeldelsen klokken 22.39 lørdag aften, Her lød det, at en 18-årig og en 19-årig mand var blevet ramt af en bil, Det skete, mens de stod i vejkanten ved siden af deres egen bil, Den ene af de to mænd blev efterfølgende fløjet til Skejby Sygehus med helikopter, mens den anden blev kørt med ambulance til Horsens Sygehus..

De to unge mænd er begge uden for livsfare, oplyser vagtchefen tidligt søndag morgen. Politiet var natten til søndag til stede ved færdselsuheldet, hvor en bilinspektør undersøger de nærmere omstændigheder. Føreren af bilen er en 35-årig mand. Han er sluppet uskadt fra hændelsen, fortæller Torben Møller. Politiet har endnu ingen oplysninger om, hvad der er sket forud for uheldet, eller hvorfor den 35-årige ramte de unge mænd.

Nordkoreas leder, Kim Jong-un, var selv til stede, da landets militær lørdag testede en række langtrækkende missiler og taktiske præcisionsvåben, nike air max 97 tilbud Det skriver det statslige nyhedsbureau KCNA og bekræfter dermed meldinger fra Sydkorea om flere missilaffyringer over Det Japanske Hav, Det skriver nyhedsbureauet AP, Lørdag kunne det sydkoreanske nyhedsbureau Yonhap melde, at sydkoreansk militær havde observeret testaffyringer nær byen Wonsan, Missilerne fløj angiveligt op til 200 kilometer ud over havet..

Det kunne ikke siges med sikkerhed, hvor mange missiler der var tale om, KCNA beretter, at formålet med testaffyringerne var at inspicere evnen og nøjagtigheden af landets langdistancemissiler, Kim Jong-un var ifølge det statslige nyhedsbureau "tilfreds" med affyringerne, Det var en test af militærets evne til at forsvare landets politiske suverænitet og økonomiske selvstændighed, lyder det, Ifølge Yonhap udtrykte den sydkoreanske bekymring over testaffyringerne, Sydkorea anser dem for et brud på den bilaterale aftale nike air max 97 tilbud mellem de to lande om at indstille fjendtligheder..Recent Posts