Nike Air Max 97 Black

Nike Air Max 97 Black - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Retssagen mod 24 mænd, der er tiltalt for drabene på danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland, blev torsdag genoptaget ved en domstol i Marokko, To gange tidligere er retssagen blevet udskudt, men torsdag kom der omsider skred i nike air max 97 black sagen, En af de fire hovedmistænkte i sagen erkendte under dagens retsmøde at have dræbt kvinderne, skriver norske VG, Han har ifølge mediet forklaret, at han indtil sin anholdelse var tilhænger af Islamisk Stat (IS), - Jeg plejede at elske Islamisk Stat, men nu ved jeg ikke, Alt hvad jeg ved er, at jeg angrer, at jeg dræbte de to turister, lød det fra Abdesamed El Joud..

Det var 17, december sidste år, at de to studerende blev fundet dræbt i Atlasbjergene i Marokko, Sagen skulle have været indledt 2, maj, men blev først udsat på grund af mangel på forsvarsadvokater, TV 2's udlandskorrespondent Jeppe Krogaer, der er til nike air max 97 black stede ved retten i Marokko, siger, at hovedmændene i sagen detaljeret har forklaret om drabene, - Tre hovedmistænkte er blevet afhørt, og det har været makabre detaljer om, hvordan drabene foregik, De har erkendt sig skyldige, men siger, at de fortryder, siger Jeppe Krogager..

De tre har forklaret, hvordan de i detaljer planlagde drabene på den danske og den norske kvinde, - De har forklaret, at de gik efter vantro kristne og turister, siger Jeppe Krogager, Han siger, at det er svært at sige, hvor længe sagen kommer til at vare, - Anklageren har sagt, at han regner nike air max 97 black med tre eller fire retsmøder mere, og at der skal holdes retsmøde hver 14, dag, Men hvor længe sagen kommer til at vare, er ikke til at sige, Efter at torsdagens retsmøde var afsluttet, blev det oplyst, at sagen genoptages 13, juni..

Tre af de hovedmistænkte er tiltalt for drab, mens en fjerde er tiltalt for at have haft en koordinerende rolle for gruppen, som forud havde svoret troskab til IS. Ud over drab anklages mændene også for terror og for at have tilsluttet sig en terrorgruppe. Hvis mændene findes skyldige, risikerer de dødsstraf. Marokko har dog ikke eksekveret dødsstraf siden 1993. Advokat Hafida Makssaui, der repræsenterer de fire hovedmistænkte, har tidligere sagt til VG, at de vil erkende terrorhandlinger.

24-årige Louisa Vesterager Jespersen fra Ikast og 28-årige Maren Ueland fra den norske by Bryne var sammen på trekking i Atlasbjergene, da de blev dræbt, De studerede begge på Universitetet i Sørøst-Norge i Bø i Telemark, nike air max 97 black Efter drabet kom det frem, at de to kvinder var blevet stukket med kniv og halshugget, En video viser angiveligt drabet på en af kvinderne, Videoen blev offentliggjort på sociale medier, og flere personer i både Danmark og Norge er blevet dømt for at dele videoen..

Med under en uge tilbage til valget 5. juni er der stadig en solid føring til rød blok bestående af Socialdemokratiet, SF, Radikale og Enhedslisten. Det viser den seneste måling, Megafon har lavet for TV 2. Her har blå blok halet et enkelt mandat ind i forhold til en måling fra 23. marts, så nu står rød blok til 91 mandater mod blå bloks 78. Alternativet er med statsministerkandidat Uffe Elbæk en blok for sig, og partiet får ligesom sidst seks mandater i målingen. Selvom billedet blokkene imellem altså er stort set uændret, har en del mandater alligevel byttet plads.

Bedst er det gået for Venstre i den første Megafon-måling efter søndagens valg til Europa-Parlamentet, hvor partiet overraskende sikrede sig fire mandater og blev Danmarks største parti i parlamentet, I målingen får Venstre 19,5 procent af stemmerne og 36 mandater, fire mere end i målingen for en uge siden, Hvis det resultat holder, får Venstre præcis den samme procentdel af stemmerne som ved valget i 2015, - Det vil ikke ligefrem være et godt resultat for Løkke, I en tid, hvor både LA og DF bløder vælgere, burde nike air max 97 black Venstre kunne tiltrække nok vælgere til at kunne gå frem samlet set, siger Hans Redder, der er politisk analytiker på TV 2..

Venstre står dog til at få to mandater mere end ved valget i 2015, Flere partier i målingen ligger under spærregrænsen, hvilket kan betyde et større stemmespild ved det kommende valg - dermed er mandaterne billigere til salg, Problemet for Venstre er dog, at mandaterne primært stjæles fra nogle af vennerne i blå blok, da Liberal Alliance nu ligger til blot seks mandater - mere nike air max 97 black end en halvering af valgresultatet for fire år siden, Hos rød blok får Socialdemokratiet to mandater mindre end for en uge siden og er dermed tilbage på valgresultatet fra 2015..Recent Posts