Nike Air Force

Nike Air Force - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Østrigs præsident, Alexander Van der Bellen, meddeler, at Østrig skal til valg først i september, - Jeg foretrækker et valg i september, og hvis det er muligt i begyndelsen af september, siger Van der Bellen til journalister, efter at han har ført drøftelser med kansler Sebastian Kurz, Kurz sagde lørdag, at han agtede at udskrive et valg "så hurtigt som muligt", Det skete efter 48 dramatiske timer i østrigsk politik, hvor vicekansler Heinz-Christian Strache gik af nike air force i vanære efter sensationelle afsløringer offentliggjort i en video optaget med skjult kamera..

Optagelserne afslørede, at Heinz-Christian Strache før det seneste valg tilbød en russisk nike air force milliardær statslige kontrakter til gengæld for økonomisk støtte til sit parti, Fredag offentliggjorde to tyske medier, Der Spiegel og Süddeutsche Zeitung, optagelserne, Østrigs præsident mødtes tidligt søndag med Kurz for at drøfte krisen og se, om de kunne nå til enighed om en valgdato, Kurz og Van der Bellen, som sammen talte til journalister om et valg i september, har ikke kommenteret, hvem der skal være ny vicekansler..

Østrigs regering består af Kurz' konservative parti, ÖVP, og det højrenationalistiske Frihedspartiet, FPÖ, nike air force Kurz gør det klart, at ønsket om nyvalg skyldes korruptionsafsløringerne omkring FPÖ, - Nok er nok, siger han med henvisning til videoklippet, som er fra før valget i 2017, Ifølge Kurz har Frihedspartiet skadet hans planer for reformer i landet, og han siger, at han ikke har indtryk af, at partiet vil ændre sig, Også en af Straches partifæller, den parlamentarisk leder Johann Gudenus, er med på vidneoptagelsen..

I den seks timer lange video hører man også Strache tale om, hvordan man kan omgå reglerne for partistøtte. Men samtidig fastholder han, at tingene skal ske på lovlig vis. - Set i det kolde dagslys var mine udtalelser katastrofale og ekstremt pinlige, sagde en tydeligt berørt Strache ifølge Reuters lørdag på en pressekonference. Her undskyldte han både over for partiet, kansler Sebastian Kurz og over for sin kone. Den 32-årige kansler Kurz, hvis konservative parti ikke har sit eget flertal, har i de seneste uger flere gange måttet forsvare sit valg af regeringspartner.

Frihedspartiet har været centrum i mindre skandaler vedrørende tvivlsomme praksisser, ligesom der har været en række afsløringer af uheldige forbindelser i partiet, Særligt partiets forbindelse til Rusland, som også findes i den offentliggjorte video, har medført en del spørgsmål, Det højrenationale parti har en samarbejdsaftale med den russiske præsident Vladimir Putins parti Forenede Rusland, skriver det norske nyhedsbureau nike air force NTB, Det er ikke første gang, at politikere fra den østrigske regering kritiseres for at have russiske forbindelser..

Derfor vakte det også opsigt i august i fjor, da landets udenrigsminister, Karin Kneissl, blev gift med forretningsmanden Wolfgang Malinger. Med til brylluppet var Ruslands præsident Putin, der fik sig en dans med bruden. Blandt de øvrige gæster var den østrigske kansler, Sebastian Kurtz og landets præsident, Alexander Van der Bellen. Flere medier mente efterfølgende, at kansler Kurz begik en diplomatisk fejl ved at deltage i en fest, hvor også Putin var inviteret.

Jackson Kibet Limo fra Kenya løb som den første mand over målstregen på Islands Brygge i København ved dette års Copenhagen Marathon, Tiden blev 2 timer, 9 minutter og 54 sekunder, Og dermed slog han rekorden for den hurtigste maratontid i Danmark nogensinde, Ved H.C, Andersen marathon i Odense i 2012 blev der løbet i tiden 2 timer, 10 minutter og 37 sekunder, Den nu tidligere rekord nike air force på dansk jord stod Luka K, Chelimo fra Kenya for, Den tidligere rekord ved Copenhagen Marathon lød på 2 timer, 11 minutter og 15 sekunder, Den satte William Nyarondia Morwabe fra Kenya i 2018..

Trods den hurtige tid havde Jackson Kibet Limo problemer undervejs, Ifølge arrangøren døjede kenyaneren med krampe ved 29 kilometer, men otte kilometer senere var han atter i front, De følgende to placeringer blev besat af etiopiere, Victor Kiplimo blev nummer to, da han var 70 sekunder langsommere end vindertiden, nike air force mens Gebre Roba Yadete var yderligere 54 sekunder efter, Den bedste mandlige dansker blev Simon Holbek Køningsfeldt, Han brugte 2 timer, 21 minutter og 49, hvilket gjorde ham til den syvendehurtigste i de københavnske gader..Recent Posts