Nike 270 Black

Nike 270 Black - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

I Spanien går regeringspartiet Socialisterne frem og vinder yderligere fire sæder samtidig med at det primære oppositionsparti, det konservative Partido Popular mister mellem fire og fem sæder, For første gang kan det højreorienterede parti Vox sætte sig til rette i parlamentet - partiet står til mellem fire og fem sæder, Slutteligt står den kontroversielle tidligere katalanske separatistleder Carles Puigdemont til at blive valgt ind, Han nike 270 black er imidlertid efterlyst i Spanien og risikerer at blive anholdt, hvis han rejser til Spanien for at få det papirarbejde i orden, som er krævet for at kunne indtage sin plads i Europa-Parlamentet i Bruxelles..

I Østrig viser en exitpoll en fremgang til kansler Sebastian Kurz' konservative parti ÖVP på 7,5 procentpoint, 34,5 procent af vælgerne har ifølge exitpollen sat kryds ved ÖVP, På andenpladsen kommer Socialdemokraterne med 23,5 procent, Landet er midt i en indenrigspolitisk skandale, der har tvunget nike 270 black Sebastian Kurz' regering til at udskrive nyvalg og fået vicekansleren fra Frihedspartiet (FPÖ) til at gå af efter afslørende skjulte optagelser, FPÖ står til en tilbagegang på 2,2 procentpoint..

Den østrigske exitpoll er nike 270 black baseret på 5200 vælgere med en statistisk usikkerhed på 2,5 procent, I Holland foretog den statslige tv-kanal NOS allerede fredag en exitpoll, Den hollandske prognose viser en fremgang til de proeuropæiske partier, Det hollandske arbejderparti PVDA står til en fremgang fra tre til fem mandater, Resultatet er værd at notere, da Frans Timmermans, der er Europa-Kommissionens næstformand, kommer fra PVDA, Samtidig er han de europæiske socialdemokraters bud på en ny formand for Europa-Kommissionen, En post, som Margrethe Vestager også har budt ind på..

I Grækenland har premierminister Alexis Tsipras fra det venstreorienterede parti Syriza udskrevet nyvalg på baggrund af partiets ringe valg, hvor de er blevet overhalet af det konservative parti Nyt Demokrati. Kommunistpartiet samt det ekstremt højreorienterede parti Gyldent Daggry, der tidligere har glorificeret Adolf Hitler, står hver især til mellem fem og syv procent af stemmerne, og skal dermed gøre sig klar til at sende folk til Bruxelles. De næste lande, der ventes at have exitpoll-resultater klar, er Cypern, Irland og Malta.

En måling viser markant fremgang ved EU-valget for nike 270 black kansler Sebastian Kurz' konservative i Østrig, efter hans regeringskoalition brød sammen i sidste weekend i forlængelse af en skandale, Det konservative parti ÖVP står til at få 34,5 procent af stemmerne ved europaparlamentsvalget, Det er 7,5 procentpoint bedre end for fem år siden, Det skandaleramte Frihedspartiet står til at falde med 2,2 procentpoint til en opbakning på 17,5, 5200 vælgere er blevet spurgt i undersøgelsen, der er gennemført mellem tirsdag og søndag, De fleste svar er modtaget inden valget, skriver det tyske nyhedsbureau dpa..

For nylig viste optagelser med skjult kamera, hvordan vicekansler og leder af Frihedspartiet (FPÖ) Heinz-Christian Strache tilbød en russisk milliardær statslige kontrakter til gengæld for økonomisk støtte til sit parti. Derpå måtte Strache gå af, og kansler Kurz udskrev valg. Kurz står nu i spidsen for et forretningsministerium, og der skal afholdes valg i september. Medlemmer af oppositionen har varslet en tillidsafstemning mod kansleren i næste uge.

Ved parlamentsvalget i Belgien søndag er det højreorienterede separatistparti Vlaams Belang - med et sort-gult logo - gået frem i den nordlige del af landet, Det nationalistiske parti Ny Flamsk Alliance (N-VA) har mistet stemmer til Vlaams Belang, men ser med foreløbig 26 nike 270 black procents opbakning stadig ud til at blive størst i den flamsktalende del af landet, skriver det tyske nyhedsbureau dpa, I Bruxelles og det fransktalende Vallonien i det sydlige Belgien ser det socialdemokratiske parti, PS, ud til at gå frem efter fem år i opposition..

Det viser de første resultater fra valget, efter at valgstederne lukkede klokken 16, - Resultatet overrasker selv mig, men lad os vente lidt, det er indtil videre bare foreløbigt, siger Vlaams Belangs partileder, Filip Dewinter, Ved 17-tiden havde partiet fået et godt stykke over 20 procent af stemmerne i flere områder, Socialdemokraterne ser ud til at klare sig godt i Bruxelles og i Vallonien, En måling på belgisk tv giver partiet 27 procents opbakning mod 19,5 til det liberale regeringsparti MR og 13,5 til nike 270 black miljøpartiet Ecolo..Recent Posts