Lav Dine Egne Vans

Lav Dine Egne Vans - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Et baby-æbletræ koster ikke mere end syv kroner, så det er til at overkomme, - Vi er tre unge kvinder, som gerne vil anlægge plantagen, Vi starter småt, Så kan det altid vokse, siger hun, Ingen ved præcis, hvor mange der kommer til fællesspisning, men kvinderne siger, at de har en backup, hvis der kommer flere, - Vi er jo lav dine egne vans nok en lidt optimistisk flok, men det er vi nødt til at være, siger Solveig Fries med et smil, - Tit bliver stemningen også meget bedre, når man er optimistisk, fortsætter Annie..

- Man kan nemmere samles om et fælles mål, når man tør tro på tingene, siger hun med et stort smil, - Ha, ha, ha, Det lyder meget positivt, så sker der positive ting, skraldgriner Mikala med et skælmsk glimt i øjet, - The law of attraction, siger hun, og jeg spekulerer på, om hun stadigvæk taler om æbler, - Det er så fantastisk, og det giver så meget mening, at man betyder noget i det lille civilsamfund, man er en del af, siger Mikala om det at være med i lav dine egne vans Grobund, - At man bor sammen med andre, hvor man prøver at fokusere på at være noget for hinanden og gøre noget for klimaet, Efter mange overvejelser og mange diskussioner besluttede vi os for, at det var det, vi ville, fordi vi kunne se os selv på lang sigt i det her, siger Mikala og kaster et forelsket blik på Noa, så det bliver klart, at det er ham, hun har haft de langsigtede diskussioner med..

Der er kommet en masse nyt liv og aktivitet i nogle ellers gamle, tomme fabriksbygninger på færgehavnen i Ebeltoft, Og selvom Grobund indtil videre er netop kun det – en grund at gro på – så er det også et sted, hvor drømmene om noget bedre og langt mere forsvarligt og solidarisk for en større verden kan spire frem, - Det her kan blive til et kæmpestort iværksættermiljø, og vi lav dine egne vans kan forestille os en landsby herude, Det mod, der skal til for at turde tro på, at det kan ske, det synes jeg var virkelig, virkelig inspirerende, siger Noa begejstret..

- Det dér med at drømme med. Det dér med at drømme ind i en ramme, som har 10.000 kvadratmeter, og så videre udover det. Bare forestil dig, hvad der kan ske her? Noa i de bare tæer får næsten tårer i øjnene, når han sætter ord på sine drømme. - Hvis du træder derind alene, så er det et intimiderende rum at drømme stort i. Men fordi vi er mange, der drømmer sammen herinde, så kan det faktisk blive til noget.

I denne uge foreslog statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) at gøre grænsekontrollen ved den dansk-tyske grænse permanent, Men det er symbolpolitik og et forfærdeligt spild af penge, Sådan lød det i hvert fald fra flere af de danske spidskandidater til europaparlamentsvalget, da de torsdag mødtes til debat i TAP1 i København – den sidste på TV 2 inden valget søndag 26, maj, Særligt spids var kritikken fra SF's Margrethe Auken: - Den grænsekontrol, lav dine egne vans vi har, er til grin, Politiet siger selv, at hvis forbrydere går over, hvor der er kontrol, så er de dummere, end politiet tillader..

- Det er ren symbolpolitik. Vi skal i stedet bruge de ressourcer til at styrke Europol-samarbejdet. Det er en relevant måde at gøre det på, sagde hun Siden januar 2016 har Danmark haft midlertidig grænsekontrol ved den dansk-tyske grænse. Venstre ønsker, at grænsekontrollen skal være permanent, og står det til regeringspartiet, skal der også etableres udgående grænsekontrol. Det er en moderne 2.0-version, hvor vi sikrer, at politiets ressourcer bliver frigjort Det er dog ikke den nuværende grænsekontrol, der skal gøres permanent, men en ny slags grænsekontrol, sagde Venstres spidskandidat, Morten Løkkegaard:

- Det er en moderne 2.0-version, hvor vi sikrer, at politiets ressourcer bliver frigjort til ordentligt politiarbejde, Vi skal have teknologi indført, og vi lav dine egne vans afsætter 50 millioner kroner til det, sagde han, Konservatives spidskandidat, Pernille Weiss, mente derimod, at det "ikke giver mening" at gøre grænsekontrollen permanent på nuværende tidspunkt: - Vi skal have de ydre grænser omkring EU til at fungere hurtigst muligt, Tidligere end år 2020 og senest i 2022, Derfor giver det ikke mening at gøre noget permanent, når det har midlertidighedens karakter, sagde hun.

Også Radikale Venstre og Socialdemokratiet slog fast, at det vigtige for dem er at sikre de ydre grænser først, Og dernæst skal det så være op til Folketinget at vurdere, om vi skal have en grænsekontrol, lød det fra Jeppe Kofod (S), Den danske grænsekontrol blev i sin tid indført på baggrund af artikel 25 i Shengen-aftalen, Den giver dog kun mulighed for en midlertidig grænsekontrol i op til et halvt lav dine egne vans år ad gangen, Efter det er det igen nødvendigt at spørge EU-Kommissionen i Bruxelles om at lade den fortsætte..Recent Posts