Lav Din Egen Vans

Lav Din Egen Vans - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Hvad er på spil? Det er et parti, der kæmper for at kunne blive i Folketinget, De har lanceret en grøn plan, der dybest set bare lav din egen vans handler om København, og det viser et parti, der er nervøse for, at kernevælgerne er ved at smutte til de andre røde partier, Hvad skal vi holde øje med? Partiet er underlagt et dogme om at være konstruktive, så vi vil se en Uffe Elbæk på nogenlunde samme måde, som han har set ud siden 2015, Så må det bære eller briste..

35 personer er blevet anholdt i forbindelse med gadefestivalen Distortion i år, Det er to flere end sidste år, oplyser Københavns Politi, Sigtelserne mod de anholdte omhandler blandt andet voldtægt, besiddelse af euforiserende stoffer, brud på ordensbekendtgørelsen og kvalificeret vold, Lovovertrædelser er en politisag, og Distortion ønsker derfor ikke at forholde sig til antallet af anholdte, - Vi planlægger Distortion og har sikkerhedsmøder nærmest fra det øjeblik, Distortion slutter det ene lav din egen vans år, til afviklingen sker næste år, Så det lader vi politiet tage sig af, siger presseansvarlig Mai Young Øvlisen..

Københavns Politi kan ikke oplyse, hvordan sigtelserne fordeler lav din egen vans sig, Mai Young Øvlisen beretter, at festivalen i år er forløbet roligere i forhold til andre år, - Vi har haft en omlægning af strukturerne, hvor musikscenerne har været mere opdelte og ligget længere væk fra hinanden, Og derfor har vi modtaget færre støjklager fra beboerne i år, - Det betyder, at de tiltag, vi laver, giver pote, Så må vi tage evalueringen med kommunen om, hvad de forestiller sig, vi skal gøre for at komme tættere på nul, siger Mai Young Øvlisen..

Sidste år modtog Københavns Kommune godt 30 støjklager. Det tal er i år landet på 13. I evalueringen med kommunen skal det videre klargøres, om de 13 klager kun skyldes musik, eller om eksempelvis politiets overvågningshelikopter eller folkemængder er årsag til nogle af klagerne. Ifølge Mai Young Øvlisen er det enkelte såkaldte street hosts - små fester i festen - der ikke har overholdt støjgrænserne og har fået flere anmeldelser. Festivalen vil internt evaluere, hvad konsekvenser for dem skal være.

Distortion mangler endnu lav din egen vans at gøre status over salget af gadearmbånd, som festivalen skal sælge 25.000 af for at finansiere festerne, Gadefestivalen blev afholdt onsdag og torsdag på henholdsvis Nørrebro og Vesterbro..

- Lars, nu har du jo ikke en økonomisk politik - hvad stadig undrer mig, at man kan gå til valg som statsministerkandidat uden at fremlægge en økonomisk politik... - Har jeg ikke en økonomisk politik? Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) lyder lige overrasket, hver gang Socialdemokratiets Mette Frederiksen beskylder ham for ikke at have nogen økonomisk politik. Og det har hun gjort igen og igen under valgkampen. Søndag gentog det sig endnu engang, da de to mest sandsynlige statsministerkandidater tørnede sammen i en duel på DR.

Mindst tre gange vendte Mette Frederiksen tilbage til den "manglende økonomiske politik", Og lige så mange gange blev det affejet af Lars Løkke, DR-værten Kåre Quist forsøgte også: lav din egen vans Det skal vi lige have svar på, Lars Løkke, går du og skjuler noget? - Nej, jeg skjuler ingenting, forsikrede han, - Vi har en økonomisk politik, Det er den politik, vi fører, Hvis man bliver på den vej, så har man et råderum, svarede han og tilføjede, at det økonomiske råderum jo ikke er "et lokale nede i kælderen, hvor alle pengene ligger trykt og stablet op, og alle kan gå ned og hente dem"..

Venstres økonomiske politik er altså den politik, som er blevet ført af regeringen i denne valgperiode, lyder det fra partiformanden, Tidligere har han også henvist til, at Venstre skam har fremlagt en økonomisk plan, "den ligger i finansministeriet", Det bakkede finansminister Kristian Jensen (V) op om, Af et stort parti som Venstre kunne man godt have forventet noget mere Det er ' Danmarks Konvergensprogram 2019 ', de taler om, Det er en fremskrivning af landets økonomiske udvikling, som alle EU-lande skal aflevere hvert år i april for at vise, at de overholder EU's budgetregler, En slags lav din egen vans selvangivelse til EU..Recent Posts