Jordans Danmark

Jordans Danmark - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Han sad klar i den kurdiske by Erbil, mens forhandlingerne stod på, og tirsdag 7, maj kunne børnene forlade Syrien og blive genforenet med deres morfar, Han fortalte tirsdag til den svenske tv-station SVT, at de fleste af dem har jordans danmark det godt, - Det er hovedsageligt den store dreng, der viser stærke tegn på traumer, Jeg vil først og fremmest tage mig af ham og gå til en specialist, Men jeg synes, at børnene er så små, at det ser rimelig godt ud, Jeg ved, at min datter holdt dem inden døre i en boble, Men på det seneste, fra november, har det været frygteligt, De har været på flugt og været sultne, Og min datter døde jo også, siger han til tv-stationen..

De kortklippede og solbrændte børn blev undersøgt af en læge onsdag, - De er alle syge på grund af jordans danmark den situation, de har befundet sig i, De har levet i et miljø med elendige sanitære forhold, siger lægen Anwar Abduljabbar Yakkob til den svenske avis Aftonbladet, Han beskriver børnenes tilstand som stabil og regner med, at de kommer sig i løbet af en uges tid, - De er alle underernærede og har maveproblemer, siger han, Selvom børnenes fysiske tilstand er i bedring, er alle meget traumatiserede, fortæller Hawal Atroushi, der er repræsentant for Swedish special hospital i Erbil..

- Jeg kan mærke på dem, at de har taget skade af alt det, de er gået igennem, De skal have psykiatrisk hjælp så hurtigt som muligt, siger han til Aftonbladet, Men de opfører sig stadig som børn, Det kunne Patricio Galvez fortælle svensk tv allerede dagen efter, han havde fået dem ud af Syrien, - De er meget aktive, Måske var det en fejl, at vi gav dem alt legetøjet på en gang, De er ret vilde, men det skal nok fungere, når vi igen har fået fast grund under fødderne, Det jordans danmark er syv børn, det er hårdt, men det er også vidunderligt, siger Patricio Galvez til SVT..

De tre børn, der er født i Syrien, skal nu identificeres, så der er sikkerhed for, at de rent faktisk er Patricio Galvez's børnebørn. Han glæder sig over, at det lykkedes at få alle syv ud, men siger samtidig, at der stadig sidder børn i flygtningelejren i Syrien, der venter på at komme hjem. Børn, der ikke er hans børnebørn, men som stadig er børn og uden skyld i deres forældres eventuelle forbrydelser. - Nu kommer jeg endelig til at sove godt om natten, men samtidig håber jeg, at alle andre børn kommer ud, siger han til SVT.

Om der også sidder danske børn i lejren vides i skrivende stund ikke, men udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) sagde på et samråd 27, marts, at der også er danske statsborgere, heriblandt børn, blandt de jordans danmark mennesker, der er tilbageholdt i flygtningelejrene i det nordøstlige Syrien..

Den folkekære DJ og kærlighedsspreder Morten Lindberg har fået en plads på plankeværket ved siden af nationalskjalden Kim Larsen. Velkommen til torsdagens overblik: Socialdemokratiet har ikke fået en optimal start på den månedlange valgkamp, da deres formand, Mette Frederiksen, stadig ikke er kommet sig over den sygdom, hun pådrog sig i weekenden. Her til aften har partiet dog meldt ud, at formanden ventes at være fit for fight i morgen fredag: - Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve valgudskrivelsen fra en hospitalsseng. Men sådan blev det. Det har taget lidt tid at komme til hægterne. Men nu er jeg klar, lyder det fra Mette Frederiksen i en pressemeddelelse.

Mette Frederiksen har været sygemeldt siden lørdag, og det betød, at hun lå i sengen på Herlev Sygehus, da Lars Løkke Rasmussen gik på talerstolen tirsdag og udskrev valg, Her kan du læse kommentatoren Hans Engells bud på, hvem jordans danmark af de to, der står til at få det bedste valg, Tidligere på ugen kom det frem, at den tidligere administrerende direktør i Danske Bank, Thomas Borgen, var blevet sigtet af politiet i forbindelse med hvidvask-skandalen i Estland, I dag kan Berlingske bekræfte, at Danske Banks tidligere chefjurist Flemming Pristed også er blandt de chefer, som er blevet sigtet i forbindelse med Bagmandspolitiets efterforskning..

Det bekræfter Flemming Pristeds advokat, Jens Christensen, til avisen, Flemming Pristed stod i spidsen for bankens samarbejde med Finanstilsynet, da tilsynet i 2017 og 2018 undersøgte sagen, Det samarbejde har tilsynet senere brokket sig over, 11 hænder røg i vejret, da partilederne i tirsdagens tv-debat 'Det første ord' på TV 2 blev spurgt, hvem der anså sig selv som det mest jordans danmark ambitiøse parti på klimaområdet, Men hvad vil de respektive partier egentlig gøre for at hjælpe klimaet og bremse de nuværende udviklinger på området?.Recent Posts