Jordans 11

Jordans 11 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Enhedslisten mødte op med en række krav ved det første møde om en ny regering med Socialdemokratiet, Det er en samlet aftale, der skal underskrives, for at Enhedslisten kan støtte Mette Frederiksen som statsminister, Bindende klimalov: Enhedslisten vil sammen med SF, de radikale og Alternativet i en klimalov binde Danmark til en reduktion af CO2 på 70 procent i 2030, Socialdemokratiet er gået til valg på at reducere drivhusgasser jordans 11 med 60 procent, Sociale ydelser: Partiet ønsker at afskaffe kontanthjælpsloftet, som de mener har været med til at skabe øget ulighed og medført flere fattige børn i Danmark Også integrationsydelsen og 225-timers-reglen skal fjernes, mener Enhedslisten..

Udlændinge: Pernille Skipper siger, at Danmark skal føre "en mere human udlændingepolitik", Det indebærer blandt andet, at Danmark igen skal tage kvoteflygtninge, og at de afviste asylbørn, der bor på Udrejsecenter Sjælsmark, skal ud derfra, Samtidig kræver Enhedslisten, at en ny regering overholder internationale konventioner og menneskerettigheder, Økonomisk politik: De radikale fører borgerlig økonomisk politik og ønsker reformer for at øge arbejdsudbuddet og jordans 11 sikre et større økonomisk råderum..

Udenlandsk arbejdskraft: Partiet vil sænke beløbsgrænsen for udenlandske medarbejdere fra lande uden for EU fra 417.800 kroner til 325.000 kroner og sætte pensionsalderen op for dem, der ikke er nedslidte, Pension: Socialdemokratiet vil indføre en ret til tidligere tilbagetrækning for nedslidte, jordans 11 De radikale har stemt for en aftale om seniorpension med blå blok, Flygtninge: De radikale vil tilbagerulle dele af "paradigmeskiftet", hvis hovedsigte er, at flygtninge udelukkende får midlertidigt ophold, Ellers vil de udtrykke mistillid, Partiet vil gerne modtage 500 kvoteflygtninge om året igen..

Klima: De radikale vil sammen med SF, Enhedslisten og Alternativet binde Danmark til en reduktion af CO2 på 70 procent i 2030. S er gået til valg på at reducere drivhusgasserne med 60 procent. Sociale ydelser: Kontanthjælpsloftet skal afskaffes, og integrationsydelsen skal afskaffes.

Kristendemokraterne fik onsdag aften en sejr, der dog blev overskygget af et nederlag, Partiets vælgeropbakning blev fordoblet siden sidste valg, men alligevel var Kristendemokraterne stadig 190 stemmer fra at få det vestjyske kredsmandat, der ville have sikret dem en plads i Folketinget, Nu bliver der inden for partiet rejst tvivl om, hvorvidt partiet fortsat skal satse på at gøre sig gældende landspolitisk, - Vi skal give det noget eftertanke, om det er tiden værd og overveje, om jordans 11 det er det her, vi vil satse på, Får vi noget ud af at lægge et stykke arbejde her?, spørger Marianne Karlsmose, der er regionsrådsmedlem i Region Midtjylland og tidligere landsformand for Kristendemokraterne fra 2002 til 2005.

Det er 14 år siden Kristendemokraterne sidst sad i Folketinget. En af dem, der længe har været med i kampen for et kristendemokratisk comeback, er Jens Kristian Mølby Nielsen, som har været opstillet ved tre ud af de seneste fem valg. Ligesom Marianne Karlsmose mener han, at Kristendemokraterne skal overveje, hvordan fremtiden skal se ud efter et valg, hvor flere ting ellers pegede på succes for partiet. Ved valget i 2015 kæmpede Kristendemokraterne i vest mod den tidligere V-minister Esben Lunde Larsen, men han genopstillede ikke. Og selvom det lykkedes partiets stemmesluger Kristian Andersen at overgå netop Lunde Larsens stemmetal fra 2015, manglende partiet knap 200 stemmer i at få et kredsmandat.

- Denne gang var der Esben Lunde Larsens stemmer i vest at kæmpe for, og vi fik støtte af nogle erhvervsfolk i området, Hvad der skal ske næste gang, ved jeg ikke, men der skal et eller andet til, hvis jeg skal tro på, at vi kan komme over spærregrænsen og genrejse partiet, siger Jens Kristian Mølby Nielsen, Over de seneste 14 år er flere end 200.000 stemmer på Kristendemokraterne gået tabt, fordi partiet ikke er nået over spærregrænsen, Men nogle steder i partiet er der stadig optimisme jordans 11 at spore..

- jordans 11 Hvis vi giver op nu, hvor vi er mere end fordoblet, er det et forkert sted at stoppe, siger Kristendemokraternes storkredsformand i Vestjylland, Ernst Skipper, Men skal Kristendemokraterne fortsætte, skal der nye kræfter til, lyder det fra den tidligere partiformand Marianne Karlsmose, - Hvis folk melder sig ind i partiet og lægger et stykke arbejde i det, så kan det lade sig gøre, Men med de folk vi er og med den tid, vi har brugt på det, så har jeg svært ved at se, at vi skal kunne løfte det én gang til, Vi har brug for ekstra ressourcer i hvert fald, siger hun..Recent Posts