Jordan Mars 270

Jordan Mars 270 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Han er ikke bare det længstsiddende medlem af Folketinget, Han er også den ubetinget mest erfarne og produktive sangskriver på Christiansborg, Søndag på TV 2s Valgfolkemøde dryssede Bertel Haarder en hjemmerullet sang ud af ærmet, Det har Folketingets nestor gjort med hyppige mellemrum i mange år på politiske mærkedage, Og 'Valgvisen' tog kegler på tværs af partiskel efter en dag, hvor der blev diskuteret og krydset klinger på Kvægtorvet i Odense, jordan mars 270 Denne gang var det på opfordring..

- Ulla Østergaard (TV2 s politiske udviklingschef, red.) bad mig for længe siden om at skrive til netop denne lejlighed, fortæller Bertel Haarder, Men hvordan bærer man sig ad med at skrive en sang, og hvilke tanker har Bertel Haarder gjort sig også efterfølgende? - Der skal være pointer i sådan en sang, Det er ikke nok bare at rime, Hvis du ser på et af de vers, der blev grinet mest af, og hvor jeg beskriver kaos i blå blok, så har den jo en effektiv jordan mars 270 slutning, og det er det vigtigste, fortæller Bertel Haarder med henvisning til linjerne:.

"Men en flok af nye spillere på højre fløj vi har/ Rasmus Paludan og Vermund og en kristelig vikar/ og gudhjælp´me Riskær Pedersen, et genfærd, ser man gå / Herren hjælpe os med såd´n et tabernakel for de blå!" Ifølge Bertel Haarder begynder han jordan mars 270 ofte på en sang bagfra, Det er dér, der skal være mest svirp, Og det var da også der i den nye sang, hvor Lars Løkke bliver taget under kærlig behandling som en "stor leder" på frierfødder hos Mette Frederiksen, Det er samtidig dér, Haarder har en lille fortrydelse..

- Hvis jeg skulle skrive sangen om, ville jeg nok være lidt mere hård ved Lars Løkke. Jeg er lidt hård ved Mette Frederiksen, og så skal jeg også være hård ved mine egne. Det er sådan, når man skriver en vellykket sang, at selvironi er ultimativt vigtig. Selvironi er meget stærkere end satire, mener den 74-årige politiker. Efter mere end 40 år i dansk politik er det efterhånden blevet til en del sange fra Haarders hånd, der ærligt og kærligt tager kollegerne på kornet. Faktisk har han skrevet så mange, at de bedste af dem er samlet i bogen "Bertels bedste – Sange og fortællinger fra Borgen", der udkom sidste efterår.

At skrive en sang er heller ikke noget, Haarder går og døjer med i dage og uger, Han kan på det nærmeste drysse dem ud af jakkeærmet, - Det har vel taget mig halvanden time at skrive den her, Jeg skriver tit lige et par linjer, inden jeg går i seng om aftenen, og så tager underbevidstheden sig jordan mars 270 af resten, mens jeg sover, forklarer Haarder, som efterhånden kender sig selv og sin sangskrivning så godt, at han ved, hvilke knapper han skal skrue på, - Hvis der stadig mangler noget, er en gang vinterbadning det bedste middel til at klare tanken, Jeg ved, at Lars Lilholt gør nøjagtigt det samme, fortæller Bertel Haarder..

Han beskriver sig selv som højskolebarn og har derfor en solid ballast af melodier at smide ind, når versefødderne skal passes til. - Min sang er også en hyldest til demokrati og folkestyre. Det er vigtigt, at der er harmoni mellem melodi og tekst. Men for mig personligt er det selvfølgelig også vigtigt at kunne "låne" et par steder, som jeg gør i allersidste vers, hvor jeg fletter Grundtvig ind med hans ord om, at "Og da har i rigdom vi drevet det vidt/når få har for meget og færre for lidt", siger han.

Bertel jordan mars 270 Haarder kan selv spille for, hvis det kniber med at ramme melodien, hvis han griber violinen, Her er Bertel Haarders sang, Den er skrevet på melodien af den svenske folkevise "Flickorna i Småland"..

Valgkampens første duel mellem de to mest sandsynlige statsministerkandidater kastede flere bemærkelsesværdige øjeblikke af sig, Det mener politisk kommentator Noa Redington, der fulgte den næsten halvanden time lange debat jordan mars 270 mellem Venstres Lars Løkke Rasmussen og Socialdemokratiets Mette Frederiksen på TV 2 søndag aften, Vi har bedt ham fremhæve tre højdepunkter fra debatten, som er værd at bemærke, Da en tilskuer spurgte de to statsministerkandidater, om de vil gøre det lettere for danskere at få deres ægtefæller til landet, kom Lars Løkke Rasmussen med en personlig anekdote..Recent Posts