Air Max 270

Air Max 270 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Og det var ifølge flere af de borgmestre fra S og V, TV 2 talte med 11, maj, også en af hovedårsagerne air max 270 til, at de foreslog at prøve et regeringssamarbejde af igen, Et samarbejde, som flere topfolk i Venstre - heriblandt statsminister Lars Løkke Rasmussen - ikke er lukkede for, En af dem, der kom med forslaget, var Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen, - I kommunerne har vi i mange år samarbejdet bredt på tværs med god succes, så det kan man jo også lade sig inspirere af på Christiansborg, Gevinsten kan være, at vi kan få mere af vores egen politik igennem og sikre, at nogle af yderpartierne med meget markante synspunkter får mindre indflydelse, Men jeg overlader det trygt til partiledelsen og formanden at vurdere, hvad der skal ske efter et valg, siger han til TV 2..

Regeringen i 1978 havde 14 ministre fra Socialdemokratiet og syv fra Venstre, men noget af det, der skabte store problemer, var, at der var såkaldte skyggeministre, Venstre og Socialdemokratiet havde skyggeministre i hinandens ministerier air max 270 for at holde øje med, hvad der foregik, og det var med til at skabe mistillid mellem de to partier, Skyggeministrene var dog ikke entydigt en dårlig idé, forklarer Thorsten Borring Olesen, - På den ene side var det et system drevet af mistillid, men jeg synes også, man kan overdrive den dimension, For der var også et element af at skabe legitimitet og information i de to partier omkring, hvad der foregik på de ministerområder, hvor de ikke selv sad, siger han..

Et andet problem for regeringen i 1978 var uenighed om den økonomiske politik, Venstre ønskede en stram indkomstpolitik for at holde lønningerne nede og derved forbedre den danske konkurrenceevne, men i Socialdemokratiet og især fagbevægelsen var der stor uenighed med regeringspartneren på det område, Derfor kørte air max 270 regeringen hurtigt fast, forklarer Thorsten Borring Olesen, - Det var en fiasko, men også en nødvendig fiasko, fordi der havde været så meget snak om en mulig bondearbejder regering i en svær politisk og økonomisk situation, Så jeg synes også, de skal have kredit for, at de prøvede den af, Men projektet viste så også, at det ikke var langtidsholdbart, siger Thorsten Borring Olesen..

Ifølge Frederikshavns nuværende socialdemokratiske borgmester, Birgit S. Hansen, er det dog langt fra sikkert, at et nyt forsøg vil ende som en fiasko Hun mener, at et regeringssamarbejde mellem de to partier efter folketingsvalget vil være en god idé og fremhæver blandt andet, at Venstre og Socialdemokratiet ifølge hende er enige på en række centrale politiske områder. - Jeg ved godt, at alle taler om 1978, men det er altså 40 år siden. Man kunne jo sætte sig ned og se på, hvad der har ændret sig, og om der ikke er nogle ting, der gør, vi kan arbejde sammen hen over midten, siger Birgit S. Hansen til TV 2.

Spekulationerne om en eventuel fælles regering med Socialdemokratiet og Venstre blussede for alvor op torsdag morgen, da Lars Løkke Rasmussen i sin samtalebog åbnede for muligheden for, at Socialdemokratiet og Venstre indgår i en regering efter valget, Han bekræfter air max 270 i bogen, at det kan blive en game changer, der kan ændre valgkampen, Løkke bliver i bogen spurgt til, om det gør sig gældende, hvis styrkeforholdet mellem partierne bliver, som meningmålingerne varsler, hvor Socialdemokratiet står langt stærkere end Venstre..

- Der er nogle dilemmaer i det her; men samtidig er der for mig ingen tvivl om, at det er et rigtigt forslag. Meget politik laves allerede inde på midten i dag, siger Løkke. Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, udtaler torsdag på et pressemøde, at et SV-samarbejde i en regering ikke kan komme på tale. - Samarbejde ja, også gerne mere samarbejde end i dag. Men jeg kan ikke anbefale SV-regering med de uenigheder, jeg også har været inde på her. Det kan ikke komme på tale, siger hun.

Lørdag sagde hun blandt andet, at partierne er for forskellige på spørgsmålet om ulighed air max 270 og velfærdssamfundets fremtid, Venstres finansordfører, Jacob Jensen, går til valg på en fortsættelse af VLAK-regeringen, men kan det ikke lade sig gøre, vil han ikke afvise, at et regeringssamarbejde med Socialdemokratiet kan komme på tale, - Bare fordi det ikke fungerede for 40 år siden, skal man ikke udelukke det fremadrettet, siger han til TV 2, Han erkender dog, at det kan blive svært at forene to partier, der er vant til at konkurrere mod hinanden samt have statsministerposten, når de er i regering..

- Vi har brug for, at de mere ansvarlige partier på midten i dansk politik finder sammen i et samarbejde for at undgå, at vi har et Danmark fremadrettet, der skal ledes og præges af de mere ekstreme kræfter både på højre- og venstrefløjen, - Jeg arbejder selvfølgelig dag og nat på, at vi air max 270 får en Venstre-ledet regering, men også en regering, der bliver uafhængig af de mest ekstreme kræfter, Der skal være folketingsvalg 5, juni..Recent Posts