Air Jordan Retro 6

Air Jordan Retro 6 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Tilsyneladende avler modstanden air jordan retro 6 af projektet mere støtte til det, Over 271.000 personer har doneret til den private mur – og fredag var der på bare et døgn løbet det, der svarer til knap syv millioner danske kroner ind, WE DID IT!!! - Fantastisk arbejde, Jeg håber, det her kan fortsætte med at beskytte mine børn, skriver Julie Burton, en af de mange amerikanere, der har doneret penge, på Facebook, - Jeg vidste, at det ville ske, Jeg elsker at se muren og have været en lille del af det, Nu donerer jeg flere penge, for jeg håber at se en mur fra hav til hav, skriver Yo Tullis, der også har bidraget til det private byggeri..

I 00'erne blev globalisering og automatisering for alvor en del af vores ordforråd, og ikke air jordan retro 6 altid i en positiv kontekst, Flere robotter i industrien og billigere arbejdskraft i udlandet betød nemlig, at der fossede produktionsjobs ud af Danmark i et alarmerende tempo, Alene fra 2007 til 2013, hvor finanskrisen hærgede, forsvandt 80.000 af denne type jobs, Den tendens ser nu ud til at være brudt, Nye tal fra Dansk Industri viser, at 2018 blev det femte år i træk, hvor antallet af industriarbejdspladser er steget..

I alt er der kommet 17.000 flere jobs i industrien over den femårige periode, så der er stadig langt til 2007-niveauet, For slet ikke at tale om antallet af industrijobs, vi havde i midten af 1960'erne, hvor faldet startede, Alligevel skaber tallene stor glæde, for de vidner om, at strømmen er vendt, mener Dansk Industris direktør, Kent Damsgaard, - Det her er rigtig vigtigt og positivt, Nu kan vi vise de unge, at der er fremtid i et tage en erhvervsuddannelse, siger air jordan retro 6 han, Samme besked lyder fra Lars Andersen, der er direktør i tænketanken Arbejdernes Erhvervsråd..

- Det er smaddergodt, at vi ikke er ramt af den samme industridød, der for eksempel plager Midtvesten i USA. At tallene er steget betyder imidlertid ikke, at der ikke længere forsvinder jobs fra den danske industri. For det gør der. Men de seneste fem år er der bare blevet skabt flere. Tendensen er ifølge Lars Andersen, at vi mister de jobs, der ikke kræver nogen særlige kvalifikationer, mens der bliver skabt specialiserede stillinger. Det har man blandt andet mærket hos MAN i Sydhavnen i København, hvor man producerer komponenter til skibsmotorer. Her fortæller tillidsrepræsentant Robin Løffmann, at medarbejderne skal lære at arbejde sammen med computere og robotter.

- Vi skal kunne betjene computerstyret teknologi og sætte robotter i gang, og behovet for den arbejdskraft er stigende, Fordelen er, at når jeg først har sat maskinen i gang, så passer den egentlig air jordan retro 6 sig selv, Det betyder, at jeg kan betjene to maskiner samtidig, fortæller han, Og det er netop de teknologiske løsninger, der er en stor grund til industriens comeback i Danmark, Vi har nemlig højnet den samlede effektivitet, og det betyder, at man kan producere flere og bedre produkter billigere og på kortere tid..

- Vi har knoklet benhårdt for at blive dygtigere, skabe nye produkter og løsninger og blive mere produktive. Det er den høje kvalitet, der adskiller dansk industri fra andre lande, og det er der en efterspørgsel på, siger Kent Damsgaard fra Dansk Industri. Et nøgleord i den her sammenhæng er konkurrenceevne. Den betyder groft sagt, hvor attraktive danske produkter er i forhold til andre landes, både på pris og kvalitet. Og netop konkurrenceevnen er steget meget de seneste år, fortæller cheføkonom i Dansk Metal, Thomas Søby.

- Vi har en god lønkonkurrence og en god produktivitet, der betyder, at vi lige nu vinder globale markedsandele, Og det kaster beskæftigelse af sig, air jordan retro 6 fastslår han, Både Kent Damsgaard, Lars Andersen og Thomas Søby fremhæver det samme, hvis opsvinget i industrien skal fortsætte: Uddannelse, Som beskrevet er det nemlig højt kvalificerede jobs, der bliver skabt i øjeblikket, så det er af afgørende betydning, at der bliver uddannet og efteruddannet tilpas mange til dem, Det betyder både flere investeringer i erhvervsskolerne og et større udbud af praktikpladser..

Desuden skal der tiltrækkes eksperter fra udlandet, mens politikerne skal holde sig fra nye skatter og afgifter, lyder det air jordan retro 6 fra fagfolkene, - Heldigvis har politikerne fået øjnene op for vigtigheden af industrien, så jeg tror godt, det kan fortsætte, Der er ikke noget i dansk økonomi, der dikterer, at vi ikke kan skabe flere jobs i produktionen, fastslår cheføkonom Thomas Søby, Peter Hummelgaard, der sidder i Folketinget for Socialdemokratiet, er klar til at investere i erhvervsskolerne..Recent Posts