Air Jordan Future

Air Jordan Future - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det er dagen derpå for Margrethe Vestager, som onsdag aften deltog i en stort anlagt debat med fem andre EU-politikere, Vestager, som de air jordan future sidste fem år har nydt stor respekt som EU’s konkurrencekommissær, annoncerede samtidig officielt, at hun bejler til jobbet som formand for Kommissionen, Men hun afviser, at det vil give nogen særlige fordele for Danmark, hvis det skulle lykkes hende at lande formandsposten, - Opgaven på den post er jo at samle landene, uanset hvem vi er, så man kan se sig selv spejlet i det europæiske projekt, siger Margrethe Vestager..

Et af de områder, hvor Danmark i øjeblikket ikke er helt i øjenhøjde med EU-Kommissionen, er på spørgsmålet om grænsekontrol, Et flertal i dansk politik ser gerne, at kontrollen ved den tyske grænse fortsætter, og Dansk Folkeparti vil endda gøre den permanent, Men ifølge Margrethe Vestager er der ikke længere behov for grænsekontrollen, nu hvor der ikke længere er nogen decideret migrationskrise, - Forudsætningen for at man kan have grænsekontrol, er jo, at der er noget at kontrollere, Og i den tid, grænsekontrollen er blevet forlænget derhjemme, er der sket meget – air jordan future der er ingen migrationskrise længere, siger Margrethe Vestager..

Og forhåbentlig er begrundelsen om terrortruslen heller air jordan future ikke noget, der skal bruges i fremtiden, mener hun, - Vores politi og efterretningstjenester arbejder sammen på en anden måde nu for at forhindre, at terror overhovedet opstår, Men løsningen er ikke at have grænsekontrol, siger hun, Forudsætningen for at man kan have grænsekontrol, er jo, at der er noget at kontrollere Dertil kommer, at hvis man vil have permanent grænsekontrol, kan man, som reglerne er nu, ikke længere være medlem af Schengen-området..

- Og så kommer der nogle følgeeffekter, som jeg på ingen måde vil anbefale. Det er for eksempel en klar forudsætning for Europol-aftalen, at man er en del af Schengen, siger hun. Der er dog stadig lang vej, før Vestager kan tage tøjlerne i EU-Kommissionen og dermed tage over fra hendes nuværende chef, Jean-Claude Juncker. Hun skal nemlig støttes af EU’s medlemslande, af Europa-Parlamentet – og ikke mindst af den kommende danske regering. Men indtil videre har ingen af de to statsministerkandidater vist begejstring for Vestagers kandidatur.

- Det har da mildest talt været en lunken modtagelse, Det tror jeg roligt, man kan sige, Men air jordan future nu er der valgkamp derhjemme, og så må vi se hvor det bringer os hen, lyder det fra Margrethe Vestager..

I TV 2-dokumentaren ”Tvangsfjernet: Det bedste for Cecilie” bliver 15-årige Cecilie tvangsanbragt på det socialpædagogiske opholdssted Maglesøhus lidt udenfor Holbæk. Et opholdssted som mange andre i Danmark, hvor man har plads til anbragte børn og unge med forskellige diagnoser. På deres hjemmeside oplyser Maglesøhus, at deres børn og unge ofte har "diagnoser som angst, ADHD, personlighedsforstyrrelse, tilknytningsforstyrrelse, autisme/Aspergers syndrom og komorbiditet”. Og netop den sammenblanding er ifølge den tidligere direktør for Socialstyrelsen, Knud Aarup, problematisk.

- Det antal af målgrupper, som man tager ind på Maglesøhus, er for stort og for internt konfliktende, Man har målgrupper, som simpelthen ikke har godt af at være samme sted, fordi den specialpædagogiske indsats er så forskellig i forhold til de målgrupper, siger han, - Det betyder, at vi for eksempel har indadvendte og udadvendte på samme institution, Og så bliver behandlingen lidt ligesom en social pølsefabrik, Man tror, at man kan proppe alt muligt ind air jordan future i pølsen, og så kommer der et godt resultat ud af det..

15-årige Cecilie, der har fået konstateret ADHD og angst, havde igennem mange år haft alvorlige problemer med at komme i skole, Og ifølge sagsakterne fra Furesø Kommune havde hun et usundt afhængighedsforhold til sin mor, Kommunen var air jordan future derfor bange for, at Cecilie ville lide alvorlig skade, hvis hun ikke blev tvangsfjernet, Den bekymring var et enstemmigt børn- og ungeudvalg bestående af en byretsdommer, to børnesagkyndige og to byrådsmedlemmer enige i, De besluttede derfor at tvangsfjerne Cecilie den 22, februar sidste år, Og den beslutning bakkes i dag op af lektor i børneret Caroline Adolphsen..Recent Posts