Air Jordan 1 Off White

Air Jordan 1 Off White - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- En sagde til mig, at hun gik hjemme i Herning og overvejede, om formanden havde fået en politisk hjerneblødning, Gårsdagens melding har formentlig haft nogenlunde samme effekt på resten af partiet, gætter Hans Engell, Kun folketingsmedlemmet Jan E, Jørgensen, der anses for at tilhøre venstrefløjen i air jordan 1 off white partiet, ytrede sig om meldingen, Han er enig med formanden, lød det, Hverken Venstres næstformand, finansminister Kristian Jensen, eller udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg ønskede at kommentere..

At han foreslår en regering med ham selv og de to arvefjender, S og air jordan 1 off white R, det er virkelig et slag i hovedet på de andre partier Der vil sikkert være enkelte i partiets bagland, der ligesom Jan E, Jørgensen mener, at det er en god ide, Men de fleste vil være "dybt overraskede", mener Hans Engell - også over den måde, Lars Løkke vælger at behandle de konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti efter alle de års samarbejde, - Dansk Folkeparti, de er godt nok sure, Siden 2001 har de båret Venstre igennem den ene regeringsperiode efter den anden, først med Anders Fogh og så Lars Løkke, og det her er takken?.

- Det her er jo det endelige bevis på, at det blå samarbejde på Christiansborg ligger fuldstændig i ruiner, At han foreslår en regering med ham selv og de to arvefjender, Socialdemokratiet og Radikale Venstre, det er virkelig et slag i hovedet på de andre partier, siger Hans Engell, Hverken de konservative eller Liberal Alliance kommer til at byde sig til i en regering henover midten, forsikrede partilederne hurtigt efter Løkkes udmelding, Anders Samuelsen (LA) kaldte det "et stort svigt af det borgerlige-liberale Danmark", I Dansk Folkeparti konstaterede Kristian Thulesen Dahl, at Løkke bejler air jordan 1 off white til Radikale Venstre, men ikke nævner DF med et ord..

Mette Frederiksen (S) afviste endnu engang Løkkes bejleri. Radikale Venstres Morten Østergaard gentog sin opbakning til Frederiksen som statsminister. - Vi kommer ikke til at smide en redningsplanke til Lars Løkke Rasmussen, sagde Østergaard. Der ser altså ikke umiddelbart ud til at være andre end Lars Løkke selv og så lige Jan E. Jørgensen, der bakker offentligt op om en regering henover midten med Løkke som statsminister. Ifølge valgets sidste meningsmåling fra Megafon får socialdemokraterne slet ikke brug for hjælp fra Venstre.

Her står Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Radikale Venstre til at få 51,6 procent af stemmerne, svarende til 90 mandater i Folketinget, Det er uden de fem mandater, Alternativet står til at få, Kommer det her til at påvirke Løkkes eftermæle? - Ja, den desperate måde at klynge sig til magten lige til det sidste og slås med de borgerlige partier, den vil man komme til at huske ham air jordan 1 off white for, siger Hans Engell..

Stram Kurs ligger ifølge den seneste meningsmåling fra Megafon på vippen til at komme i Folketinget, men Rasmus Paludan er langt mere optimistisk på partiets vegne. Det fortæller lederen af Stram Kurs til TV 2 ude foran Vesterbro Bibliotek i København, hvor han over middag afgav sin stemme. - Pressen vil jo gerne tegne et billede af, at vi skulle være tæt på spærregrænsen, men det er ikke min opfattelse, siger han og uddyber: - Hvis man ser på det gennemgående resultat, har vi ligget et pænt stykke over spærregrænsen.

Stram Kurs er et helt nyt parti, og derfor kender vi af gode grunde ikke helt den faste vælgerbase endnu Rasmus Paludan fremhæver det, som han kalder 'Dansk Folkeparti'-faktoren, - Når folk i årevis har været modvillige til at indrømme, at de stemmer på Dansk Folkeparti, hvad er så ikke tilfældet i forhold til Stram Kurs? Udskammelsesfaktoren er da gange 10 eller 20 i forhold til Dansk Folkeparti, air jordan 1 off white så jeg tror, der er mørketal, siger Rasmus Paludan, Megafons administrerende direktør, Asger H, Nielsen, nikker genkendende til begrebet mørketal, når snakken falder på Stram Kurs..

I forhold til det nystiftede parti er der nemlig en række forhold, som gør det ekstra besværligt at bestemme vælgertilslutningen, - Stram Kurs er et helt nyt parti, og derfor kender air jordan 1 off white vi af gode grunde ikke helt den faste vælgerbase endnu, Desuden kan vi af gode grunde ikke spørge vælgerne: Stemte du Stram Kurs ved sidste valg?, siger Asger H, Nielsen til TV 2, En anden udfordring for analyseinstituttet er den effekt, som direktøren kalder easy come-easy go -effekten, For hvis man som vælger ikke har haft et tilknytningsforhold gennem længere tid til eksempelvis Stram Kurs, så vil det være lettere at gå til og fra partiet..Recent Posts