Air Force Thorsø

Air Force Thorsø - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Som led i optrapningen af ordkrigen har Iran senest i april truet med at lukke Hormuz-strædet for al olietrafik, USA har på sin side sendt et hangarskib mod Oman – ligesom landet har air force thorsø gjort flere gange før, når der er opstået frygt for, at Iran skulle lukke strædet, Tirsdag kom det yderligere frem, at USA har opdateret planer for udstationering af op mod 120.000 soldater i Mellemøsten, hvis konflikten med Iran skulle blive yderligere optrappet, Ifølge New York Times er planen udarbejdet på initiativ af præsidentens nationale sikkerhedsrådgiver John Bolton..

- At lukke Hormuz-strædet er en mulighed for iranerne, Det er en af de få muskler, de har at spille med, Men konflikten handler ikke om Hormuz-strædet eller om, air force thorsø at atomrustningsaftalen mellem Iran og stormagterne er ved at falde fra hinanden, Den handler om hele relationen mellem USA og Iran, Folk som John Bolton mener, at Iran er en trussel mod hele Mellemøsten, fordi de støtter terrororganisationer, militser og lande, der er trusler mod USA og Israel, siger Helle Malmvig, Hun understreger dog, at sikkerhedsrådgiveren John Bolton ikke taler på hele den amerikanske regerings vegne:.

- Der er en gren af den amerikanske regering, først og fremmest John Bolton, der ønsker en regimeforandring i Iran, Men der er andre, mere fornuftige stemmer, der taler imod, Og det er også tvivlsomt, om præsident Donald Trump ønsker at starte et nyt militært eventyr i Mellemøsten, vurderer hun, Hvis konflikten optrappes så meget, at det kommer til militære sammenstød, så bliver der ikke tale om decideret krig eller en amerikansk invasion i Iran, - Der er optrapning på begge sider, air force thorsø og det kan gå galt, Der bliver ikke tale om en invasion, men parterne kan ramme hinanden i Syrien eller Irak, hvor begge parter er til stede, Eller i Hormuz-strædet, siger Helle Malmvig fra Center for Militære Studier..

Dansk Folkepartis spidskandidat til Europaparlamentsvalget, Peter Kofod, havde svært ved at holde masken i forbindelse med tirsdagens EU-debat på TV 2 News. Under en debat om klimaet følte spidskandidaten, at han havde behov for at lave et statement omkring opfattelsen af Dansk Folkepartis klimasyn. - Dansk Folkeparti er et grønt parti, sagde Peter Kofod, lige inden han blev afbrudt af grin fra de øvrige spidskandidater og salen. - Der blev grinet mere, end jeg havde regnet med, kom det smilende fra DF’eren, inden han begrundede sin påstand med, at han ikke følte, at han havde hørt et eneste parti sige, at man ikke har en klimaudfordring. Ifølge Peter Kofod er den eneste forskel på partierne, hvordan man vil løse problemet.

- At turnere rundt med en historie om, at vi skal blive veganere eller lægge skatter på flybilletter, løser ikke problemet, lød det fra Peter Kofod, - Det er, som om vi altid ender med at skulle diskutere 16-årige svenske piger i stedet for seriøs forskning Forud for påstanden om, at DF er et grønt parti, air force thorsø havde Peter Kofod markeret sig ved at kalde klimadebatten religiøs og sendt en stikpille mod det 16-årige svenske klimafænomen Greta Thunberg, - Det er, som om vi altid ender med at skulle diskutere 16-årige svenske piger i stedet for seriøs forskning, Der er for meget religion i klimadebatten og for lidt realisme..

Netop klimaspørgsmålet fyldte meget under tirsdagens EU-debat. For hvordan kan EU være med til at løse klimaproblemerne? Et af budene lyder på, at EU bør indføre en afgift på flybrændstof, hvilket en rapport fra 2018 - lavet af EU-kommissionen - viser vil kunne være med til at sænke CO2-udledningen fra fly med 11 procent, skrev mediet Ingeniøren tirsdag. Rapporten optog især SF’s spidskandidat Margrethe Auken, der påpegede, at afgiften vil give omkring 200 milliarder kroner, der kan bruges på at udvikle ny klimavenlig teknologi.

- Vi kan ikke sidde og vente på, at der indfinder sig et nyt mirakel, lød det fra Auken, der modtog applaus fra salen og opbakning fra Morten Helveg Pedersen (R), - Jeg kan ikke se, at det kan være anderledes, end at vi kommer til at lægge en lille afgift på at flyve, Men den overbevisning delte Liberal Alliances Mette Bock langt fra, Hun mener ikke, at afgifter har nogen effekt, - air force thorsø I Sverige er bilafgifterne nul, i Danmark er bilafgifterne meget høje, Vi kører lige meget i bil, 100 kroner på en flybillet løser ingen problemer, lød det fra Mette Bock, der fik opbakning fra Venstres Morten Løkkegaard..

- Flyene står for to til tre procent af den samlede CO2-udledning, Hvis vi gik i gang med passe på den mad, der lå i køleskabet, så står den for otte procent af den globale udledning, Så hvis man vil gøre noget godt for klimaet, så skulle air force thorsø man starte i sit køleskab, For Socialdemokratiet med Jeppe Kofod i spidsen handler det om at få lavet en grøn omstilling, der virker og er socialt retfærdig, Han er imod afgifter på fly, der kan ramme familien, der har sparet sammen til en ferie, hårdere end direktøren, der alligevel får betalt sin rejse af sit firma..Recent Posts