Adidas Yung

Adidas Yung - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Belgien er splittet mellem det rige Flandern, hvor separatisterne står stærkt, og Vallonien, som er plaget af arbejdsløshed og fattigdom efter lukning af industrier, Som sædvanligt ventes lange forhandlinger, inden en ny regering er på plads i Belgien, hvor regeringsformen er kompliceret og todelt, På adidas yung nuværende tidspunkt ledes Belgien af den liberale premierminister, Charles Michel, der står i spidsen for en mindretalsregering med liberale fra Flandern og Vallonien samt de flamske kristendemokrater..

De ungarske regeringspartier anført af premierminister Viktor Orbán står til lille fremgang ved søndagens valg til Europa-Parlamentet, viser måling, Målingen, der er foretaget af instituttet adidas yung Nezopont, giver regeringskoalitionen med Fidesz og kristendemokraterne KDNP 56 procent af stemmerne, Det er knap fem procentpoint mere end ved valget i 2014, Målingen er foretaget søndag, og et første delvist resultat fra Ungarn ventes klokken 23.15, Fidesz er suspenderet fra EU-Parlamentets største politiske gruppe, konservative EPP, som følger udviklingen i det ungarske regeringsparti tæt..

Kansler adidas yung Angela Merkels parti, CDU, og dets søsterparti, CSU, står tilsammen til at få 28 procent af stemmerne ved EU-valget i Tyskland søndag, Det viser en valgstedsmåling ifølge Reuters, Det er en markant tilbagegang i forhold til det seneste valg for fem år siden, hvor CDU/CSU-alliancen fik 35,3 procent, Til gengæld tyder meget på en stærk grøn bølge i Tyskland, Det næststørste parti bliver ifølge valgstedsmålingen partiet De Grønne, der ifølge målingen får opbakning fra 22 procent af de tyske vælgere..

Det er en fordobling af De Grønnes valgresultat ved EU-valget for fem år siden. Dermed har partiet formået at gøre valget til et "Søndag for fremtiden-valg", siger partisekretær Michael Kellner med henvisning til de klimademonstrationer, der går under sloganet "Fredag for fremtiden". - Vi vil bringe klimabevægelsens stemme fra gaden og ind i parlamentet, siger en af De Grønnes spidskandidater, Sven Giegold, ifølge det tyske nyhedsbureau dpa. Målinger har vist, at klimaforandringer har overhalet indvandring som de tyske vælgeres største bekymring.

- Det er første gang, at klimaforandringer har spillet en så stor rolle ved et valg, sagde De Grønnes partileder, Robert Habeck, tidligere på valgdagen, Det socialdemokratiske SPD får ifølge målingen 15,5 procent, noget som partileder Andrea Nahles betegner som "ekstremt skuffende", skriver Reuters, Det EU- og indvandringskritiske Alternative für Deutschland (AfD) står til 10,5 procent, Dermed er AfD adidas yung gået frem i forhold til det seneste valg til EU-Parlamentet for fem år siden, men har ikke samme opbakning som ved det seneste valg til den tyske forbundsdag i 2017..

Det liberale FDP og venstrefløjspartiet Linke får hver 5,5 procent, viser valgstedsmålingen. CDU's leder, Annegret Kramp-Karrenbauer, siger ifølge Reuters, at hvis hendes forventninger bekræftes, og den konservative EPP-gruppe, som CDU/CSU er en del af, bliver størst i Europa-Parlamentet, bør EPP's spidskandidat, Manfred Weber fra CSU, blive ny formand for EU-Kommissionen. Den danske konkurrencekommissær, Margrethe Vestager, er også blandt kandidaterne til posten, der bliver ledig efter Jean-Claude Juncker.

Det tyder på, at Dansk Folkeparti kommer til at lide et stort nederlag ved søndagens europaparlamentsvalg, Det viser en exitpoll foretaget af Megafon for TV 2, som er offentliggjort umiddelbart efter, valgstederne er lukket klokken 20, Målingen er foretaget blandt 8500 vælgere, som har stemt, og har en statistisk usikkerhed på omkring tre procentpoint, De officielle tal offentliggøres først fra klokken 23, 8.500 respondenter har medvirket i Megafons exitpoll, Den er gennemført på valgsteder i hele Danmark med vælgere, der har stemt, Usikkerheden er cirka+/- tre procentpointfor de største adidas yung partier og cirka+/- to procentpoint for de mindste..

På trods af den store stikprøve, kan der ved denne type undersøgelser være systematiske fejlkilder, der går ud over den statistiske usikkerhed, Dansk Folkeparti står ifølge exitpollen til 14,2 procent af stemmerne, og sammenlignet med valget i 2014 er det en halvering fra fire til to mandater, Hos DR står Dansk Folkeparti til et endnu dårligere valg, ifølge en exitpoll får partiet kun et mandat med blot 11,8 procent af stemmerne, det er en forskel på 2,7 procentpoint fra TV adidas yung 2s exitpoll..Recent Posts