Adidas Windbreakers

Adidas Windbreakers - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

På skift kom parti- og familiemedlemmer over til Isabella Arendt, Gav hende knus, Klappede hende på skulderen, Hun sad stille i valgdagens døende lys, Med faldne skuldre, Stirrende vantro ud i luften, - Vi gjorde det så godt, sagde hun lavmælt, Nu, sent på valgaftenen, gik hun på scenen som den lederfigur, hun var blevet, og talte til sit parti, - Det endte selvfølgelig ikke, som vi havde håbet, sagde hun, - Hvis vi ikke var skuffede i aften, så havde vi ikke ment det indtil nu, Bagefter gik Isabella adidas windbreakers Arendt valgaftenens sidste tunge tur op ad trappen til Christiansborg..

Pressen stod klar med spørgsmål og spotlys, Hun skulle mødes med de andre 12, Den flok, hun var blevet en del af, I folketingssalen satte hun sig til rette til DR og TV 2s sidste udsendelse, Flankeret af Søren Pape Poulsen (Kons.) og Uffe Elbæk (Alt.), der i starten af valgkampen havde udtrykt sit håb om, at den vikarierende formand for Kristendemokraterne ville blive stemt ind, Vi havde håbet på mandater, Vi er meget få stemmer fra, at det kunne have lykkedes Isabella Arendt blev bedt om at gøre status på en rutsjebanetur adidas windbreakers af en valgaften..

- Kan man blive ved med at tro på et projekt, der bare ikke adidas windbreakers vil lykkes, lød spørgsmålet fra DR-vært Kim Bildsøe Lassen, Isabella Arendt svarede: - Ja, det kan man, sagde hun og lagde vægt på, at Kristendemokraterne var gået frem siden sidste valg, - Vi havde håbet på mandater, Vi er meget få stemmer fra, at det kunne have lykkedes, Men KD har mandater på regionalt og lokalt plan, og dem kommer vi ikke til at svigte, bare fordi vi ikke også har sæder herinde (i Folketinget, red.), sagde hun..

Liberal Alliances Anders Samuelsen forlader endegyldigt dansk politik og formandsposten i partiet, da det står klart, han ikke bliver genvalgt til Folketinget. Ud fra TV 2s analyser af det foreløbige valgresultat står Simon Emil Ammitzbøl-Bille, Ole Birk Olesen, Henrik Dahl og Alex Vanopslagh til at tage de blot fire mandater, vælgerne har tildelt partiet. Ifølge partiets landsformand, Leif Mikkelsen, vil Liberal Alliance finde en ny politisk leder "senere i dag". - Vi har fået tildelt fire mandater, og det er blandt de fire, det bliver afgjort, hvem der skal være politisk leder, siger han til TV 2.

- Det vil klæde det fremtidige samarbejde, hvis de snakker sig frem til én kandidat, de sammen peger på og derfra give fuld opbakning, lyder opfordringen videre fra Leif Mikkelsen, Her kan du få en kort præsentation af de adidas windbreakers tre politikere, som er i spil til formandsposten - og en vurdering af deres respektive chancer: Fungerende Økonomi- og indenrigsminister, kandidat for LA i Københavns Storkreds På et pressemøde torsdag formiddag indstillede den afgående formand selv Simon Emil Ammitzbøl-Bille til at overtage formandsposten..

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at Simon Emil Ammitzbøll-Bille skal tage over, sagde Anders Samuelsen. Ved dronningerunden på Amalienborg siger Simon Emil Ammitzbøl-Bille dog, at partiet "slet ikke er gået i gang med at drøfte" spørgsmålet endnu. Politisk analytiker Noa Redington vurderer, at Simon Emil Ammitzbøl-Bille ligger ligefor, da han i en årrække har kørt parløb med netop Anders Samuelsen: Valgt til Folketinget for Liberal Alliance for første gang i 2015, kandidat for LA i Sydjyllands Storkreds

Allerede på valgnatten såede LA's udenrigsordfører, Henrik Dahl, i et interview med Politiken tvivl om, hvorvidt det bør være Simon Emil Ammitzbøl-Bille, som overtager adidas windbreakers styringen med partiet, - Vi har haft en ledelse, der har tabt tre valg træk, Jeg ved ikke, hvor meget fidus jeg har til folk, der har tabt tre valg i træk, Så er man måske klar til en udskiftning, Så Simon Emil skal ikke overtage ledertjansen? - Det synes jeg ikke, For vi har tabt tre valg i træk, lød det fra Henrik Dahl med henvisning til, at Liberal Alliance er gået tilbage ved både det seneste kommunalvalg, europaparlamentsvalg og nu folketingsvalget..

Over for TV 2 uddyber Henrik Dahl sin kritik, men tager ikke stilling til, om han skal overtage posten, Han indikerer dog, at Alex Vanopslagh kunne være en mulig afløser, Valgt ind i Københavns Borgerrepæsentation i 2017, kandidat for LA i Vestjyllands Storkreds Flere medlemmer af Liberal Alliance peger på den unge Alex Vanopslagh, som for første gang er blevet valgt ind i Folketinget, Han har før været adidas windbreakers landsformand for Liberal Alliances Ungdom og medlem af borgerrepræsentationen i København..Recent Posts