Adidas Ultra Boost Triple Black

Adidas Ultra Boost Triple Black - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Eller denne mand, der dyrker vegansk bjergbestigning adidas ultra boost triple black og har besteget bjerget iført 100 procent vegansk udstyr, Han var i sin tid også den første veganer til at bestige Mount Everest, skriver han på sin hjemmeside, Eller denne mand, der er chef for den tyrkiske Arçelik-koncern, som ejer elektronikvirksomhederne Grundig og Blomberg, Han fløj til Nepal og besteg Mount Everest til vores fælles bedste - nemlig for at sætte fokus på klimaforandringer - skriver han på Twitter, Bjergbestigeren Elia Saikaly, der så udsigten åbenbare sig, da skyerne var brændt af, befandt sig på Mount Everest for at lave en dokumentarfilm om en gruppe arabiske kvinders forsøg på at nå toppen..

Hans fortælling om turen op på bjerget er en smule mere nuanceret, end de mange billeder på de sociale medier viser, - Jeg kan næsten ikke tro, hvad jeg så deroppe, Død, ødelæggelse, kaos og køer, Døde kroppe på ruten og i teltene i lejr 4, Folk, som jeg forsøgte at få til at vende om, men som døde, Folk, der blev trukket ned, Vi gik over lig, Alt, som I har læst i de sensationelle overskrifter, udspillede sig under vores nat på tinden, skriver han på adidas ultra boost triple black Facebook, - Her jagtede vi alle en drøm, men foran vores fødder lå der en livløs sjæl, Er dette, hvad Everest er blevet til? spørger han på Instagram..

Han beskriver turen op som "forfærdelig", fordi ruten op er fyldt med affald og afføring, En stor del af turisterne bruger nemlig Mount Everest som toilet, - Vi brugte toiletposer og bar dem ned, De fleste gør det dog bare hvor som helst, fordi det er nemmere, Det er forfærdeligt og en skam, Det er pinligt at være menneske og bjergbestiger i 2019, fortæller Elia Saikaly, Han har taget billeder, der adidas ultra boost triple black viser, hvor beskidt der er på bjerget, og sagt ja til at dele dem med TV 2, Og Elia Saikaly står ikke alene med sin dårlige oplevelse..

En amerikansk læge ved navn Ed Dohring, der også besteg Mount Everest 23. maj, fortæller til New York Times, at det hele mindede ham om et besøg i zoologisk have. Hvis man hjælper, dør man jo selv Bjergbestigerne skubbede og masede for at tage selfies. Den flade del af toppen var proppet med 15 til 20 mennesker, og før Ed Dohring nåede toppen, måtte han vente flere timer i kø på en klippekam, hvor man nemt kunne falde flere hundrede meter ned. Han fortæller til avisen, at han var så bange for at falde ned, at han kastede sig i sneen og fik sin guide til at tage et billede af ham med et skilt, hvor der stod:

- Hej mor, jeg elsker dig, På vejen ned passerede han yderligere to lig af bjergbestigere, der lå døde i deres telte, og han oplevede, hvordan højdesyge bjergbestigere blev reddet ned, - Jeg var ikke forberedt på at se klatrere blive trukket ned af bjerget af sherpaerne eller på den surrealistiske oplevelse af at finde døde kroppe, siger han adidas ultra boost triple black til avisen, En af de arabiske kvinder, der besteg Mount Everest sammen med Elia Saikalys, hedder Fatima Deryan, Hun fortæller til New York Times, at der var flere uerfarne bjergbestigere med i folkemængden på Mount Everest..

Da temperaturen pludselig faldt til 30 frostgrader, og iltflaskerne begyndte at være tomme, gik flokken i panik. På det tidspunkt var cirka 150 mennesker hæftet på den samme sikkerhedsline. - En masse mennesker gik i panik og tænkte kun på sig selv. Ingen tænkte på dem, der kollapsede, siger Fatima Deryan til avisen. I forsøget på at nå toppen skal man ikke regne med at få hjælp, hvis iltbeholdningen slipper op. - Det er et etisk spørgsmål. Vi bruger alle ilt, og man regner jo hurtigt ud, at hvis man hjælper, så dør man jo selv, siger hun.

Hun fortæller dog, at hun hjalp nogle af de syge, men at hun på et tidspunkt vurderede, at hun bragte sig selv i fare og derfor fortsatte til toppen, - Det var frygteligt, siger hun til New York Times, En af de syge klatrere hedder Rizza Alee, Han skriver på Facebook, at hans iltsystem gik i stykker i 8000 meters højde, Alhamdulilah.I’m doing absolutely fine.Past two months have been most challenging but enthralling months of my.., Han har også talt med New York Times og fortæller, at han er rystet over de andre bjergbestigeres mangel på adidas ultra boost triple black empati..

- Jeg så nogle mennesker uden følelser, Jeg bad folk om vand, men ingen gav mig noget, Folk er besat af at nå toppen, De er klar adidas ultra boost triple black til at slå sig selv ihjel for at nå toppen, siger han til avisen, Rizza Alee kom levende ned igen, men hans drøm om at nå toppen bristede, Han fortæller, at han løj for at komme med til toppen, Han lider nemlig af en hjertesygdom, men han fortalte ikke arrangøren om den, Andre var mere heldige, For eksempel denne rygpatient, Eller denne konsulent fra McKinsey, som i øvrigt også er indehaver af verdensrekorden i "marathonløb i fuld militæruniform for kvinder"..Recent Posts