Adidas Tracksuit

Adidas Tracksuit - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Mette Frederiksens løfter om at bruge flere penge på velfærd og hendes hårdere linje over for indvandring har i målinger op til valget vist sig at falde i god jord hos vælgerne, skriver avisen blandt andet, New York Times tilføjer, at den danske velfærdsmodel har været foregangsbillede for en række andre lande, og peger på, at den demokratiske præsidentkandidat Bernie Sanders flere gange tidligere har peget på Danmarks velfærdsmodel som en vision for USA, Norske VG hæfter adidas tracksuit sig også ved, at Socialdemokratiet med Mette Frederiksen i spidsen nu ser ud til at skulle danne regering..

Men mediet tilføjer, at der er skår i glæden: - Socialdemokratiet, der er søsterparti til det norske Arbeiderparti, ser ud til at lande et valgresultat omkring de 26 procent, Det er dårligere, end hvad partiet fik i 2015, da Helle Thorning-Schmidt tabte og gik af som statsminister, VG spår, at der nu venter Mette Frederiksen en periode med svære regeringsforhandlinger, - Mette Frederiksens parti har ikke fået det store folkelige mandatet i ryggen, som de sikkert havde adidas tracksuit håbet på - og som havde givet dem mere tyngde i forhandlingerne, skriver det norske medie..

Den sidste gæst ankom til Socialdemokratiets valgfest, netop som alle stemmer var talt op, I har valgt, at Danmark skal have en ny regering Valget var ikke gået bedre end sidste gang, men på vej gennem menneskemængden i den propfyldte fællessal på Christiansborg måtte hun alligevel aflevere 14 kram og en highfive, For flokken i salen var ret sikre på, at adidas tracksuit de så Danmarks næste statsminister foran sig, og at hun nu ville holde tale for dem, - I har valgt, at Danmark skal have en ny retning, og I har valgt, at Danmark skal have en ny regering, sagde Mette Frederiksen fra talerstolen og ønskede de partier tillykke, som hun håbede på opbakning fra..

- I aften har vi fået en historisk sejr til de røde partier i Folketinget. Sejren - den er fælles - i Enhedslisten, Alternativet, De Radikale og SF. Tillykke med jeres flotte valg, sagde Mette Frederiksen. Giv Lars Løkke Rasmussen en hånd Hun skulle senere i talen henvende sig direkte til sin hovedmodstander gennem valgkampen, nemlig Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, der de seneste uger havde forsøgt at overtale hende til et samarbejde efter valget. Lars Løkke Rasmussen var ankommet til Christiansborg en halv time tidligere.

Hans ministerbil måtte meget symbolsk holde for rødt i det sidste kryds inden slotspladsen, og da han trådte ud af den mørke Audi og gik ind på Christiansborg, ville statsministeren ikke sige så meget som et ord til de fremmødte journalister, - Ingen interviews, Jeg bliver sgu sur, hvis I bryder det, lød det fra en af vagterne, mens Lars Løkke Rasmussen gik ind ad slottets dør og op ad trappen til sine partifæller, Venstres valgfest var ikke mindre larmende end Socialdemokratiets - adidas tracksuit partiet var gået frem, og statsministeren blev mødt af taktfaste klapsalver og sang..

Det har været den smukkeste, flotteste valgdag nogensinde i Danmarkshistorien - Sådan, Lars, var der en i mængden, der råbte, mens statsministeren stak tommelfingeren i vejret og besteg talerstolen. Han havde ikke noget slips på denne varme sommeraften, og han skilte sig dermed en smule ud fra de andre mænd i salen. - Det har været den smukkeste, flotteste valgdag nogensinde i Danmarkshistorien, og også den varmeste. Da kan vi igen glæde os over, at Venstre har fået fremgang, lød det fra Lars Løkke Rasmussen, hvorefter salen brød ud i jubel.

Statsministeren takkede sine partifæller og sin familie for støtten under valgkampen, - Tak til jer, min elskede familie, for ved I hvad? Når man er lige ved at få en tagsten i hovedet, så kommer man i tanker om, at der er noget, der er vigtigere end at være statsminister eller alt muligt andet - det gør man, sagde Lars Løkke Rasmussen med hentydning til en adidas tracksuit episode 3, juni, hvor han med nød og næppe undgik at blive ramt af en nedfalden tagsten, mens han blev interviewet foran Nationalmuseet..

Under talen erkendte han nederlaget, - Vi har fået et fantastisk flot valg, men magten skifter, Derfor ringede jeg tidligere i aften til Mette Frederiksen og fortalte hende, at jeg i morgen klokken 11 agter at gå til Hendes Majestæt Dronningen for at orientere hende om valgets resultat, På baggrund af valgresultatet vil jeg indgive regeringens afskedsbegæring, lød det fra Lars Løkke Rasmussen, Han lagde dog heller ikke skjul på, at han gerne vil fortsætte som statsminister, - Over for dronningen vil adidas tracksuit Venstres repræsentanter anbefale, at der dannes en regering under min fortsatte ledelse med ambition om at bygge bro over midten i dansk politik, sagde Lars Løkke Rasmussen..Recent Posts