Adidas Sweatshirt Børn

Adidas Sweatshirt Børn - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Nej, nix, nul til olie gas og kul, råber en gruppe af omtrent 30 demonstranter på oliehavnen i Aarhus, I en lang række spærrede de mandag morgen fra klokken 5.45 for trafikken til og fra oliehavnen ved at gå ud på gaden med bannere og nægte at flytte sig, - Vi havde valgt mandag morgen til aktionen, fordi adidas sweatshirt børn vi vurderede, at der var mest trafik, Det blev ikke lige godt modtaget af chaufførerne, Der var mange, der dyttede, og én, der trykkede på speederen, selvom vi stod lige foran ham, fortæller Nikolaj Henriksen, som var blandt aktivisterne på havnen..

Resultatet af demonstranternes afspærring blev en lang adidas sweatshirt børn kø af dyttende og personbiler, som hurtigt fik tilkaldt politiet, - Der var kø helt ud til Marselisboulevard og formentlig også længere, fortæller politiinspektør Martin Løye ved Østjyllands Politi, - Vi reagerede med de samme og sendte indsatsleder og patruljevogne afsted, siger han, Politiet fik anmeldelsen om aktivisternes afspærring på havnen klokken 05.46 og klokken 06.14 blev 22 demonstranter anholdt, - Vi forsøgte at tale os til rette med dem og bad dem forlade kørebanen, men det ønskede de ikke at efterkomme, så vi fjernede dem og anholdt dem kortvarigt, fortæller Martin Løye..

Alle demonstranter blev sigtet for overtrædelse af ordensparagraffen, der kan give en bøde, og kort efter løsladt igen, adidas sweatshirt børn For demonstranterne handlede mandagens blokade om at få råbt politikerne op, Danmark gør simpelthen ikke nok for klimaet, mener de, - Det handler om, at Danmark halter bagefter, når det kommer til at nedbringe forbruget af fossile brændstoffer, I stedet for at falde, så har Danmark brugt mere de seneste år, Derfor er det vigtigt at sætte ind her, forklarer Esben Rude, der er en af talsmændene for demonstrantgruppen..

Demonstranterne er tilknyttet den internationale organisation Extinction Rebellion, som kæmper for klimaet ved at lave ulovlige aktioner. - Vi har kendt til klimaforandringerne i 70 år. Hvordan skal jeg kunne læne mig tilbage og håbe, det bliver løst. Hvordan skal jeg kunne tro på de almene demokratiske metoder som demonstrationer, underskriftindsamlinger og politiske forhandlinger virker, når CO2 udledningerne igen sidste år slog rekord? siger aktivisten Esben Rude. - Jeg er nødt til at udtrykke min frustration og frygt på denne måde for at føle, jeg har gjort, hvad jeg kunne, forklarer han.

Demonstranterne fra Extinction Rebellion blev efter løsladelsen hængende på oliehavnen i Aarhus og besluttede efter et par timer at fortsætte deres aktion, Den blev imidlertid kortvarig, da Østjyllands Politi også var blevet dernede, 11 aktivister gik ud på gaden igen for at spærre trafikken, og klokken 8.40 blev de alle anholdt og taget med på politigården, - Det er voldsomt generende for trafikken og det øvrige samfund, når sådan noget, som det her, sker, siger politiinspektør Martin Løye, Han opfordrer derfor aktivisterne til en anden gang at planlægge deres demonstrationer i overensstemmelse med adidas sweatshirt børn reglerne og i samarbejde med politiet..

Organisationen bag demonstrationen har også tidligere spærret for trafikken i Aarhus. Tilbage i februar spærrede de også vejen til og fra Oliehavnen i Aarhus, og i marts gjaldt det Frederiks Allé, som blev besat af aktivister, der forsøgte at indrette midlertidigt vejen som grønt område.

Forbrugerombudsmanden har politianmeldt seks diskoteker, fordi de har markedsført alkohol til mindreårige på Facebook, Det oplyser Forbrugerombudsmanden i en pressemeddelelse, De seks diskoteker over hele landet har lagt adidas sweatshirt børn oplag på Facebook, hvor de reklamerede for arrangementer med billeder eller omtale af alkohol, Fordi der samtidig stod "16+" i opslagene, signalerede det ifølge Forbrugerombudsmanden, at målgruppen for arrangementerne også var 16- til 17-årige, - Fik du ikke nok om onsdagen? Eller er du bare til gratis FADØL Så har du nu mulighed for at pleje tømmermændene, ved at gøre den endnu vildere, […] Fri fadøl den første time! […] FRI FADØL DEN FØRSTE TIME (22-23) […] ALDER: 16+ (med mindre du er 15, og har sidste skoledag), skrev en af diskotekerne i et opslag på Facebook..

I pressemeddelelsen understreger Forbrugerombudsmanden, at enhver form for omtale af alkohol er forbudt, hvis en reklame retter sig mod unge under 18 år, - Forbuddet gælder både, hvis hensigten er at markedsføre alkoholholdige produkter, og hvis alkohol bliver brugt som virkemiddel til at sælge andre produkter, som for eksempel at tiltrække gæster under 18 år til et diskotek, lyder det i pressemeddelelsen, Det fritager ikke diskotekerne adidas sweatshirt børn for strafansvar, at de ikke udskænker alkohol til personer under 18 år, da det er selve markedsføringen af alkohol overfor mindreårige, der er ulovlig..Recent Posts