Adidas Stan Smith Dame

Adidas Stan Smith Dame - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det har fået stor opmærksomhed og kritik, at SF’s Karsten Hønge trods et godt valg har fravalgt Europa-Parlamentet til fordel for Folketinget, Og nu viser det sig tilmed, at Karsten Hønge havde lovet vælgerne at tage til Bruxelles, hvis han skulle opnå valg, Forsikringen fra Karsten Hønge kom i et interview med TV 2 30, juli 2018, Det var dagen efter, han havde meldt sig på banen som kandidat for SF til europaparlamentsvalget, Alt det snak, jeg adidas stan smith dame kommer med, ændrer ikke på, at det i bakspejlet ser dumt ud.

I interviewet blev Karsten Hønge spurgt, hvad han ville vælge, hvis han adidas stan smith dame blev valgt til Europa-Parlamentet, Her var svaret fra SF’eren klart, - Hvis jeg skulle være så heldig at blive valgt ind i EU, så bliver jeg jo nødt til at vælge, ja, Og så er det selvfølgelig det mandat, jeg vælger, sagde Karsten Hønge til TV 2, Også over for TV 2 Fyn bekræftede Karsten Hønge, - Hvis jeg skulle blive valgt, får fynboerne en direkte forbindelse ind i Europa-Parlamentet - jeg forlader selvfølgelig Folketinget for at overtage mandatet i Europa-Parlamentet, sagde Karsten Hønge til TV 2 Fyn 30, juli 2018..

TV 2 har ringet til Karsten Hønge og spurgt, hvordan udtalelserne fra dengang hænger sammen med, at han mandag sagde nej til den plads i Europa-Parlamentet, som vælgerne ellers havde givet ham, Karsten Hønge, i 2018 sagde du helt klart, at du ville træde ud af Folketinget, hvis du blev valgt til Europa-Parlamentet, Hvorfor det? - Det var sgu min overbevisning på det tidspunkt, Eller rettere sagt, dengang var jeg sgu også i tvivl, siger Karsten Hønge til TV 2, - På det tidspunkt indgik det i mine overvejelser, at hvis der bliver brug for mig, og Margrete Auken ikke kan, så går jeg ud af adidas stan smith dame Folketinget og tager til Bruxelles, Margrete (74 år, red.) er jo still going strong på alle mulige måder, men hun har jo selv antydet nogle gange, at hun ikke altid har lige let ved at klare arbejdet..

Så i virkeligheden ville du kun forlade Folketinget, hvis der skete noget med Margrete Auken? - Ja. For et år siden var der ikke noget menneske her i landet, der kunne forestille sig SF få to mandater. Det eneste, det gik på, var, om vi kunne bevare det ene, vi havde. Var I bekymrede for Margrete Aukens helbred, siden du lovede at tage til Bruxelles? - Det er sgu ikke mig, der er det. Hun har selv sagt flere gange, at det kan være, at hun ikke har kræfter til det hele i perioden, og at det er vigtigt at have en god stærk nummer to, hvis det skulle ændre sig. Jeg oplever hende som stærk som en kampvogn, men hun siger det selv.

- Men alt den snak, jeg kommer med, ændrer ikke på, at det i bakspejlet ser dumt ud, Det vil jeg da ikke bortforklare, siger Hønge, Men Margrete Aukens helbred var overhovedet ikke præmissen for det interview, Du blev bare spurgt om, hvad du ville gøre, hvis du blev valgt, og der sagde du helt klart, at du ville træde ud af Folketinget, Hvorfor gjorde du det? - Jeg giver adidas stan smith dame dig bare adgang til mit hoved for at sige, at det var det, der foregik, Bagefter kan jeg da sagtens se, det ikke var smart, Det var sgu da ikke særligt klogt, og jeg gider i hvert fald ikke komme med lange undskyldninger, bortforklaringer og politikerpølsesnak, siger Karsten Hønge og tilføjer:.

- Det eneste, jeg så mig selv som, det var suppleant for Margrete, og hvis hun gik ud, så ville jeg træde til, siger Karsten Hønge og tilføjer, at han efter at have sagt nej ikke har mulighed for at træde ind som suppleant, hvis Margrete Auken stopper. Jeg har sgu været meget i tvivl om det her, det har jeg virkelig Vidste du allerede dengang, at du ville vælge Folketinget, hvis du blev valgt til begge? - Det indgik ikke et sekund i mine overvejelser, at jeg kunne blive valgt til begge dele.

Men du bliver jo spurgt til en virkelighed, hvor I får to mandater, og så svarer du helt klart på det? - Ok, men i mit hoved var det noget andet, Men det ændrer ikke på, at det var et dumt svar, Er det her interview fra 2018 ikke det endegyldige bevis på, at din opstilling har været ét stort fupnummer? - Nej, det er det ikke, Jeg prøver at svare, så ærligt jeg kan Mange danskere har adidas stan smith dame set det her klip og lignende udtalelser hos eksempelvis Politiken – kan du forstå, hvis de var helt overbeviste om, at du ville vælge Europa-Parlamentet?.

- Hvis jeg nu var meget overbevist om det, kan jeg undre mig over, at der var så mange – også journalister – der i dagene op til valget spurgte mig indgående om, hvad jeg ville vælge, Hvis det stod helt klart, så stod det ikke klart for dine egne kollegaer, Der er utrolig mange, der adidas stan smith dame har spurgt mig i dagene op til, og jeres egen kanal var sendt til Odense for at spørge mig, hvad jeg vælger, Så det må åbenbart have stået meget uklart for mange, Har det også stået uklart for dig selv, hvad du egentlig mener?.Recent Posts