Adidas Sport 24 Outlet

Adidas Sport 24 Outlet - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Tusinder af orangutanger er enten blevet brændt eller er sultet ihjel, efter at deres hjem i skoven er blevet destrueret, og de er blevet efterladt uden føde og gemmested, siger pressechef Lis Key fra International Animal Rescue (IAR) til TV 2, Ifølge Lis Key blev den pågældende orangutang skudt med en bedøvelsespil og derefter transporteret til et fredet område af regnskoven på Borneo, Men selvom orangutangen i den specifikke sag blev reddet fra sultedøden, er der generelt ikke meget at glæde sig over, når det gælder adidas sport 24 outlet abeartens overlevelse..

For orangutangerne er ikke alene truet af menneskers udnyttelse af regnskovene til blandt andet palmeolieproduktion, der er også flere andre trusler mod de rødgyldne aber, De menneskeskabte klimaændringer er én af dem, - Ændrede temperaturer og regnvejrsmønstre gør, at orangutangerne har svært ved at skaffe sig nok føde i form af de frugter og blade, som de primært lever af, Og så får de færre unger, forklarer pressechefen fra International Animal Rescue og tilføjer, - Fødemanglen i deres naturlige habitat, skoven, tvinger aberne til i stedet adidas sport 24 outlet at afsøge andre områder, som for eksempel landbrug, og så opstår der menneske-dyr-konflikter, der ofte resulterer i, at orangutanger bliver dræbt..

Udover at et ukendt antal orangutanger dræbes i konflikter eller sælges som kæledyr, ender tusindvis hvert år på tallerkenen som menneskeføde, Ifølge beregninger fra IAR bliver omkring 2500 orangutanger, alene på Borneo, dræbt hvert år for deres kød, Se mere om 'Klimakrisen - de hårde facts' lige adidas sport 24 outlet nu på TV 2 PLAY..

Sådan lyder beskrivelsen af det blodbad, som fandt sted ved åen i Aarhus mandag aften. Vidnet var Peter Kramer, som spiste med sin familie på en restaurant tæt på åen, skriver Århus Stiftstidende. Herfra kunne familien se måger dykke ned fra himlen og ned i vandet, hvor flere andepar svømmede rundt med ællinger. Familien så tre ællinger blive spist, og de syntes, det var en ubehagelig oplevelse. Men på det tidspunkt var hjælpen faktisk allerede ankommet. Omkring åen løb medlemmer af Dyrenes Beskyttelse rundt med net og fiskede de udsatte ællinger op, før de satte dem i bure. Andre forsøgte at skræmme mågerne væk.

Tv-vært og naturformidler Sebastian Klein gav ikke meget for redningsaktionen, da han læste historien, Vi har fjernet adidas sport 24 outlet os for langt fra naturen.Vi har mistet forståelsen for, hvordan naturen fungerer.Vi mennesker har.., Sebastian Klein skrev ovenstående om episoden på sin Facebook-profil, - At bruge tid og energi på at redde naturen fra naturen er i mine øjne et frygteligt spild af tid og ressourcer, Samt ikke mindst et skræmmende mangel på fokus på de reelle problemer, som naturen og biodiversiteten står overfor, Dyrenes Beskyttelse bør vitterligt skamme sig, skrev han på sin Facebook-profil torsdag formiddag...

Ællingerne bor i øjeblikket hos Michelle Braganza, konstitueret kredsformand for Dyrenes Beskyttelse i Aarhus-området. - De har det lunt og godt og får mad. Det er en vildtplejestation, hvor det bliver vurderet, hvornår de kan genudsættes, siger Yvonne Johansen, dyrlæge og dyreværnschef hos Dyrenes Beskyttelse. Dyrenes Beskyttelse deler langt hen ad vejen Sebastian Kleins holdning til ikke at blande sig i naturen, men de mener, at sagen er en misforståelse. - Vi vil ikke stoppe naturen i at være natur. Vi reagerer ikke på, at måger spiser ællinger, siger Yvonne Johansen.

En frivillig forening, der hovedsageligt er finansieret af private midler, Vision: Athjælpedyr i adidas sport 24 outlet nød, stoppeovergreb mod dyr og kæmpefor et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur, Modtager hver dag omkring 300 opkald om dyr i nød, Driver 11 vildtplejestationer for vilde dyr og otte internater for kæledyr, Hun fortæller, at organisationen fik et opkald fra en bekymret borger, som havde set en hunand med ællinger og en skadet vinge, Dyrenes Beskyttelse sendte en kredsformand ud for at se på sagen og fandt ganske rigtigt den skadede hunand..

Hunanden var jaget op på land af hanænderne, og ællingerne kunne ikke komme op til hende, Kredsformanden valgte at samle adidas sport 24 outlet ællingerne op til hende, men under redningsaktionen gik mågerne til angreb, - Så kunne kredsformanden vælge at lade mågerne tage ællingerne, men hun valgte at fortsætte med at indfange ællingerne, fordi vi hjælper dyr i nød, siger Yvonne Johansen, Hun fortæller også, at hunanden forsvandt i kaosset, men at Dyrenes Beskyttelse prøver at finde hende igen, så ællinger og mor kan genforenes..Recent Posts